Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mahkumdur insan yaşamaya herşeyin ilacı zaman derler ya benim hiç zamanım olmadı aslında zamansız tanıdım zamansız sevdim zaman zaman hep sorunum oldu hayatım da. Senin için şiirler yazdım... Karanlık odam da.. Uykumdan çaldğm zamanlarda sen döküldün dilimden o anda... Yine zamansız olcak ya... Duymak istediğin iki kelimeyı söyleyim sana. Seni seviyorum. Dıyorum ama dağlara sor beni unutamadm seni Seni... BU NASIL YILBAŞIYDI EY HAYAT KADEHİM BOŞ HAYATIM BOS. YÙREĞİN GÜNEŞE BENZERDİ
Bir İnsanın Bir İnsana Verebileceği En Güzel Hediye,"Ona Ayırabileceği Zaman...dır."Sevdiklerinize Zaman Ayırın, Yoksa Zaman Sizi Sevdiklerinizden Ayırır...!
Bu gecede gözlerimi kapatıp yatağıma uzanacağım; hayallerimde olacaksın, ama yanımda olmayacaksın. Gene ayaklarım üşüyecek ve sen bunu hissetmeyeceksin. Ben üşüyeceğim, hayalin yetmeyecek ayaklarımı ısıtmaya. Dokunamayacağım o hayallere, dokunamayacak, kokunu duyamayacağım. Belki aynı anda aynı hayalleri kuracak; ayrı şehirlerde birlikte üşüyeceğiz ...
Vicdanlı ve dürüst olmak, Hesaplı olmaktan iyidir.
Hesap; insanı makam sahibi yapar da,
Vicdan; daha önemli bir işe yarar:İnsanı insan yapar...
Friedrich Nietzsche
İyi değilim! gittiği yetmezmiş gibi başka bir tende soluklanıyor
İyi değilim; onu dilerken geceleri hiç düşmüyorum düşlerine!
İyi değilim adını anarak, hayata gözlerimi kapatıyorum
İyi değilim işte hemde hiç iyi değilim..!