Deniz'lerin Gerçeği

---> Deniz'lerin Gerçeği

kardeşim benm o bahsettiin örgt 90lı yıllarda kuruldu die biliormm ve alt yapısndaki örgtlede denz gezmşn alakası yok :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

kardeşim benm bahsettiin örgütn kurucusuna bi bak adının herhangi bi yeri denz gezmişe benzio mu yanlş blgiler verme burda ltfen :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

kardeşim benm bahsettiin örgütn kurucusuna bi bak adının herhangi bi yeri denz gezmişe benzio mu yanlş blgiler verme burda ltfen :)

Sen beni ne kadar tanıyorsunda yanlış bilgiler verdiğimi biliyorsun ya da kastediyorsun onu anlamış değilim yanlış bilgiler veriyorsam ıspatlarsın, diye biliyorum diye başlayan cümlelerle olaya girmezsin :)
Konumuzun bu olduğunu da sanmıyorum sorduğum soruya ben cevap arıyorum o cevabı verirsen bana, bende sana açıklarım yanlış bilgi mi veriyorum yoksa vermiyor muyum diye :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

sorduun soruyu tekrar alayım kardeşim
ama orda verdiin blgi yanlış kurduunu idda ettiin örgüt 1994 ylında kurulmş bi örgt
ölmş birisi içn zor olsa gerek örgt kurmak :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Sorduğum soruyu tekrarlamak gibi bi prensibim yoktur :)
Kurdu cümlesinden sadece yıl ve tarih olayını anlıyorsanız bu da size kalmıştır ..

---> Deniz'lerin Gerçeği

şuan sadece konuyu geçiştirp oyalıosun
sanırım sölediğinn yanlş olduunun farkına vardın neyse uzatmıcam sen araştr yakın geçmişi dev sol, dev yol, dev genç, hepsi bi kefede deil aradaki farklarna bak kolay gele :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

şuan sadece konuyu geçiştirp oyalıosun
sanırım sölediğinn yanlş olduunun farkına vardın neyse uzatmıcam sen araştr yakın geçmişi dev sol, dev yol, dev genç, hepsi bi kefede deil aradaki farklarna bak kolay gele :)

Geçiştirdiğim yok canım kardeşim benim, ben sorduğum soruyu bir daha sormam, sen diğer sayfalara bakmak istemiyorsan buraya prim yapmaya gelme :)
Sorduğum soruya cevap verirsin o zaman anlarız kimin geçiştirdiğini :)
Bekliyoruz ailece cevabını

---> Deniz'lerin Gerçeği

Güldüm ..

Bu soruyu en az 10 kere sordum kimse cevap veremeden kaçtı ve yine soruyorum bu sefer sana; madem Deniz abiniz Atatürkçüydü Atatürkün başlattığı Cumhuriyeti niye yıkmak isteyip başka bir rejim Kurmak istedi kulaktan dolma bilgili olmayan bayan ..

sorun bu sanırım meşhur soru?
benm herhangi bi yazdımda yada sözmde deiz gezmş Atatürkçydü öleydi böleydi die bişe duydn mu ki bu soruyu bana yöneltme gereği duyuosun?
pirim yapma gibi bi derdim yok sadece yanlş bişe söledn bunu kabul et 94de kurulan bi örgütü ölen bi insan nasıl kurablr sende bunu açıkla
ben sana onu bunu savunmuorum ben sana yanlışn var diorum yanlş blgi veriosn diorum

---> Deniz'lerin Gerçeği

sorun bu sanırım meşhur soru?
benm herhangi bi yazdımda yada sözmde deiz gezmş Atatürkçydü öleydi böleydi die bişe duydn mu ki bu soruyu bana yöneltme gereği duyuosun?
pirim yapma gibi bi derdim yok sadece yanlş bişe söledn bunu kabul et 94de kurulan bi örgütü ölen bi insan nasıl kurablr sende bunu açıkla
ben sana onu bunu savunmuorum ben sana yanlışn var diorum yanlş blgi veriosn diorum

Ben bu konuya girerken bunu tartışmak için girdim benim önceliğim sorduğum soruya cevap aramamdır, senin sorduğun soru benim için ikinci plandandır geçiştirme falan da yoktur ve cevabı da şudur fiili olarak bu örgütün temeli 94te atılmıştır bunda hem fikiriz fakat ; zihni olarak ne zaman atıldı bunu kastediyorum ben ve sen benim söylediğim kelimeyi niye sapıtıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ona anlam veremedim. Ben o kelimede, fiili olarak kuruluşunu sordum mu hayır ? E o zaman sorun nedir birader :)

Son düzenleme:
---> Deniz'lerin Gerçeği

Ben bu konuya girerken bunu tartışmak için girdim benim önceliğim sorduğum soruya cevap aramamdır, senin sorduğun soru benim için ikinci plandandır geçiştirme falan da yoktur ve cevabı da şudur fiili olarak bu örgütün temeli 94te atılmıştır bunda hem fikiriz fakat ; zihni olarak ne zaman atıldı bunu kastediyorum ben ve sen benim söylediğim kelimeyi niye sapıtıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ona anlam veremedim. Ben o kelimede, fiili olarak kuruluşunu sordum mu hayır ? E o zaman sorun nedir birader :)

sölediğin örgütü kuran kişiler denz gezmişlerle fikr ayrılıklarna düşüpte yollarnı ayrmışlardır buraya dikkat et fikir ayrılığı nasıl oluoda fikir ayrılığna düşen insanlrn kurduğu örgütn zihniyetni başlatmış oluo?
tekrar ediorum yanlış bilgi veriosun sen bunu anla ben sana sadece bunu diorum yanlış bilgi veriosun...
milliyetçiliğide kmseye bırakmıosun gördüğüm kadarylada pc başındada vatan millet savunulmuo canım kardeşim :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

sölediğin örgütü kuran kişiler denz gezmişlerle fikr ayrılıklarna düşüpte yollarnı ayrmışlardır buraya dikkat et fikir ayrılığı nasıl oluoda fikir ayrılığna düşen insanlrn kurduğu örgütn zihniyetni başlatmış oluo?
tekrar ediorum yanlış bilgi veriosun sen bunu anla ben sana sadece bunu diorum yanlış bilgi veriosun...
milliyetçiliğide kmseye bırakmıosun gördüğüm kadarylada pc başındada vatan millet savunulmuo canım kardeşim :)

Merak etme birader ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım sen rahat ol yani lafı çarpıtmayı geçiştirmeyi de kim iyi biliyor anladık

Sen beni gerçekte biliyor musun hayır, e o zaman boş konuşmanın sana ne faydası var da kendini yoruyorsun böyle
Klavyeden milliyetçiliği ve vatanı savunduğumu gerçekte savunmadığımı nerden biliyorsun ve beni kaç saniyedir tanıyorsunda bu önyargıda bulunuyorsun merak ettim bi bunu bana açıkla yoksa gerçekte beni tanıyor musun :)
Şimdi git solunu savun bak bende önyargıyla yaklaştım sana :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Merak etme birader ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım sen rahat ol yani lafı çarpıtmayı geçiştirmeyi de kim iyi biliyor anladık

Sen beni gerçekte biliyor musun hayır, e o zaman boş konuşmanın sana ne faydası var da kendini yoruyorsun böyle
Klavyeden milliyetçiliği ve vatanı savunduğumu gerçekte savunmadığımı nerden biliyorsun ve beni kaç saniyedir tanıyorsunda bu önyargıda bulunuyorsun merak ettim bi bunu bana açıkla yoksa gerçekte beni tanıyor musun :)
Şimdi git solunu savun bak bende önyargıyla yaklaştım sana :)

tamam hepsni bi kenara bıraktm o örgütü kurdğnu zihin olarak temelini attğnı kanıtla başka bişe demicem
bu diğer konuya sonra glicem sen dediğni kanıtla bi şimdi konuyu dolandrp başka yerlere çekiosun şu sölediğni kanıtla önce bi sonra bunları konuşalım :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

tamam hepsni bi kenara bıraktm o örgütü kurdğnu zihin olarak temelini attğnı kanıtla başka bişe demicem
bu diğer konuya sonra glicem sen dediğni kanıtla bi şimdi konuyu dolandrp başka yerlere çekiosun şu sölediğni kanıtla önce bi sonra bunları konuşalım :)

Ben mi çekiyorum sen mi çekiyorsun daha anlayamadın sanırım.
Klavye arkasından milliyetçiliği savunuyorsun diyosunya ben de bu sözünü geçiştirme hadi kanıtla diyorum ben öncelikli olduğum konudan saptım ve sana DHKP-Cyle ilgili cevap verdim kendi öngörün sana kalmıştır bu konuda. hadi sende benim sorduğum iki sorunun hiç değilse birine cevap ver hepsini bi kenara bırakalım hatta benim sanal milliyetçilik yapıp gerçekte yapmadığımı kanıtla :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Ben mi çekiyorum sen mi çekiyorsun daha anlayamadın sanırım.
Klavye arkasından milliyetçiliği savunuyorsun diyosunya ben de bu sözünü geçiştirme hadi kanıtla diyorum ben öncelikli olduğum konudan saptım ve sana DHKP-Cyle ilgili cevap verdim kendi öngörün sana kalmıştır bu konuda. hadi sende benim sorduğum iki sorunun hiç değilse birine cevap ver hepsini bi kenara bırakalım hatta benim sanal milliyetçilik yapıp gerçekte yapmadığımı kanıtla :)

sen hala net bi cvp vermiosun yanlış bişe sölediini kabul etmiyorsun çok zor bişey değil bu
herşeyden önce senin millyetçilik anlayışın ne onu bi söyle?
sen bana sanalda değilde gerçekte yaptığnı açıklarsın bi şeklde bende yanlışm var derim kabul edip susarım senin yapmadığın şei yaparm yani
sen bi idda attın bende bi idda attım ben senn attığın iddanın yanlş olduğnu açıkladım sende benmkni açıkla :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Kendinle çelişiyorsun sonra da kendini haklı çıkarmak için yeni teoriler ortaya atıp bana bunu cevapla diyorsun ..

Ben nasıl sanaldan milliyetçiyim açıklayacaksın açıklayamıyorsan boş konuşmayacaksın ..

Haksızsın kendi doktrinleri git cahillere aşıla

---> Deniz'lerin Gerçeği

çeliştiğim nokta hangisi?
varsa ben sölerim aa burda çelişiorum die
ama sen yanlış sölediğin şeihala kabul etmiosun şunu ya kabul et ya açıkla kanıtla yani
tek bişe sorcam hç bişe cevap vermeden bunu açıkla sadece bunu
o örgütü nasıl kurmuş ne alaka hangi bağlantıyla sadece bunn cvbını ver

---> Deniz'lerin Gerçeği

Kardeşim ortaya birşey atıyorsun sonra neden hani ben nerde çelişiyorum diyorsun. Ben senin ilk sorduğun sorunun cevabını verdim okumasını biliyorsan okursun. ve şimdi sıra bende sen bana cevap vereceksin ki bende sana temellerini nasıl atıldığını söyleyecem bu kadar basit

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri