OlDsToNeBoY
Kayıtlı Üye
---> Deniz'lerin Gerçeği
deniz gezmiş ile dhkpcnin ne alaksı var aga anlamadım?
DHKP-C yi kurarak sanırım ..
DHKP-C yi kurarak sanırım ..
kardeşim benm o bahsettiin örgt 90lı yıllarda kuruldu die biliormm ve alt yapısndaki örgtlede denz gezmşn alakası yok
kardeşim benm bahsettiin örgütn kurucusuna bi bak adının herhangi bi yeri denz gezmişe benzio mu yanlş blgiler verme burda ltfen
şuan sadece konuyu geçiştirp oyalıosun
sanırım sölediğinn yanlş olduunun farkına vardın neyse uzatmıcam sen araştr yakın geçmişi dev sol, dev yol, dev genç, hepsi bi kefede deil aradaki farklarna bak kolay gele
Güldüm ..
Bu soruyu en az 10 kere sordum kimse cevap veremeden kaçtı ve yine soruyorum bu sefer sana; madem Deniz abiniz Atatürkçüydü Atatürkün başlattığı Cumhuriyeti niye yıkmak isteyip başka bir rejim Kurmak istedi kulaktan dolma bilgili olmayan bayan ..
sorun bu sanırım meşhur soru?
benm herhangi bi yazdımda yada sözmde deiz gezmş Atatürkçydü öleydi böleydi die bişe duydn mu ki bu soruyu bana yöneltme gereği duyuosun?
pirim yapma gibi bi derdim yok sadece yanlş bişe söledn bunu kabul et 94de kurulan bi örgütü ölen bi insan nasıl kurablr sende bunu açıkla
ben sana onu bunu savunmuorum ben sana yanlışn var diorum yanlş blgi veriosn diorum
Ben bu konuya girerken bunu tartışmak için girdim benim önceliğim sorduğum soruya cevap aramamdır, senin sorduğun soru benim için ikinci plandandır geçiştirme falan da yoktur ve cevabı da şudur fiili olarak bu örgütün temeli 94te atılmıştır bunda hem fikiriz fakat ; zihni olarak ne zaman atıldı bunu kastediyorum ben ve sen benim söylediğim kelimeyi niye sapıtıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ona anlam veremedim. Ben o kelimede, fiili olarak kuruluşunu sordum mu hayır ? E o zaman sorun nedir birader
sölediğin örgütü kuran kişiler denz gezmişlerle fikr ayrılıklarna düşüpte yollarnı ayrmışlardır buraya dikkat et fikir ayrılığı nasıl oluoda fikir ayrılığna düşen insanlrn kurduğu örgütn zihniyetni başlatmış oluo?
tekrar ediorum yanlış bilgi veriosun sen bunu anla ben sana sadece bunu diorum yanlış bilgi veriosun...
milliyetçiliğide kmseye bırakmıosun gördüğüm kadarylada pc başındada vatan millet savunulmuo canım kardeşim
Merak etme birader ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım sen rahat ol yani lafı çarpıtmayı geçiştirmeyi de kim iyi biliyor anladık
Sen beni gerçekte biliyor musun hayır, e o zaman boş konuşmanın sana ne faydası var da kendini yoruyorsun böyle
Klavyeden milliyetçiliği ve vatanı savunduğumu gerçekte savunmadığımı nerden biliyorsun ve beni kaç saniyedir tanıyorsunda bu önyargıda bulunuyorsun merak ettim bi bunu bana açıkla yoksa gerçekte beni tanıyor musun
Şimdi git solunu savun bak bende önyargıyla yaklaştım sana
tamam hepsni bi kenara bıraktm o örgütü kurdğnu zihin olarak temelini attğnı kanıtla başka bişe demicem
bu diğer konuya sonra glicem sen dediğni kanıtla bi şimdi konuyu dolandrp başka yerlere çekiosun şu sölediğni kanıtla önce bi sonra bunları konuşalım
Ben mi çekiyorum sen mi çekiyorsun daha anlayamadın sanırım.
Klavye arkasından milliyetçiliği savunuyorsun diyosunya ben de bu sözünü geçiştirme hadi kanıtla diyorum ben öncelikli olduğum konudan saptım ve sana DHKP-Cyle ilgili cevap verdim kendi öngörün sana kalmıştır bu konuda. hadi sende benim sorduğum iki sorunun hiç değilse birine cevap ver hepsini bi kenara bırakalım hatta benim sanal milliyetçilik yapıp gerçekte yapmadığımı kanıtla
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.