Deniz'lerin Gerçeği

---> Deniz'lerin Gerçeği

Kardeşim ortaya birşey atıyorsun sonra neden hani ben nerde çelişiyorum diyorsun. Ben senin ilk sorduğun sorunun cevabını verdim okumasını biliyorsan okursun. ve şimdi sıra bende sen bana cevap vereceksin ki bende sana temellerini nasıl atıldığını söyleyecem bu kadar basit

yalan yanlş blgilere sahpsn bu yzden sadece sanaldan milliyetçk yaptğnı düşünüorum olay bu tamm?

---> Deniz'lerin Gerçeği

Kendi kanınca kişisel görüşünle benim yalan yanlış bilgiler söylediğimi düşünüyorsun orayı geçtik bu senin kendi düşüncen ben sana bunu sormadım kanıt et dedim ..
Mesela benim kişisel görüşümde sen boş konuşuyorsun bu benim düşüncem kanıt olamaz yani ..

Benim gerçekte nasıl biri olduğumu bilmeden bu sözü nasıl kanıt diye ortaya attın anlamadım

---> Deniz'lerin Gerçeği

Dediğin olay bi kanıt niteliğinde değil benim için kendini yorma en iyisi yarına kadar bi düşün araştır beni ..
Eğer Sanal milliyetçiysem benimle ilgili elbet bi kanıt bulursun bende sana ne zaman istersen açıklarım bu sorduğun soruyu :)
Kanıtlayamadığın boş laflarınla da kimseye iftira etme tamam mı birader sonra gelip bana burda artistlik taslama :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

iftra eden sensn açıklayamacğn bişey atıosun ortaya
ve kıvrıosun olayı açıklayamıosun şöle şöle kurdu diceksn ya bukadr mı zor :D

---> Deniz'lerin Gerçeği

iftra eden sensn açıklayamacğn bişey atıosun ortaya
ve kıvrıosun olayı açıklayamıosun şöle şöle kurdu diceksn ya bukadr mı zor :D

İftira eden ben miyim..! Herhalde olayları şaşıbeş görüyorsun iyice kişiselleştirdin olayı, sadece sanaldan milleyetçiliği savunan kişi diye tabir eden sen değildin sanırım ' afedersin sen değildin de mi kusura bakmazsın artık ..

? Madem Dhkp-c ile ilgili bir bağı yok Bu Deniz Gezmiş i..nin neden Denizinizin ve arkadaşlarını yargılayan Savcıyı vurma girişiminde bulundular ..

32 dişini gösterip sonra da laubali laubali sırtarıp kendini belli etme :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Senin bana verdiğin kanıta göre bir yanıt olarak sorunu da cevaplıyorum hadi ...

DHKP-C terör örgütü 94 yılında kurulmuştur ve daha öncesinde fikir babalığını Deniz denen kişilik yapmıştır..

Bu bilgileri de senin gibi laf olsun diye değil 80 lerde iki farklı görüşü savunan Amcam ve Babamdan ayrıyeten kendi araştırmalarımdan biliyorum ..

Son düzenleme:
---> Deniz'lerin Gerçeği

Muhabbet bağına girdim bu geceee :)
İkinizde cevap vermeyin olsun bitsin ya :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

netim koptu kardeşim yanlış anlama
bakıorumda havanda su dövüoruz ben seni sen beni anlamıcan en iyiis kalp kırmamak
hatam varsa kusura bakma hadisustum ben :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Deniz: Üniversitede devrim istiyoruz. Üniversitede söz sahibi olmak istiyoruz. Hükümetlerin dümen suyuna gidilmemesini istiyoruz.
Rektör: Benim geldiğim yol belli, gittiğim yol belli.
Deniz: Belli belli, Mason Locasından geçiyor. İstifa et!

Milliyetciyiz Ataturkcuyuz Diyenler Denizimi Ipe goturdu..Neden???Onlarin ne Ataturkculukde Nede Milliyetcilikde alakasi vardi; hepsi birbirinin usagiydi...

Hak hala yerini bulmadi ...

TEK YOL DEVRIM!!!!!!!!!!!!!!!!

(Son mahkeme savunmasında)Yaptıklarımızın haklı olduğuna inanıyorum. Halen de bu inancı taşıyorum. Türkiye'nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele verdik. Bundan dolayı ölümden korkmuyoruz. Onu ancak işbirlikçiler düşünsün ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum.

Son düzenleme:
---> Deniz'lerin Gerçeği

Deniz: Üniversitede devrim istiyoruz. Üniversitede söz sahibi olmak istiyoruz. Hükümetlerin dümen suyuna gidilmemesini istiyoruz.
Rektör: Benim geldiğim yol belli, gittiğim yol belli.
Deniz: Belli belli, Mason Locasından geçiyor. İstifa et!

Milliyetciyiz Ataturkcuyuz Diyenler Denizimi Ipe goturdu..Neden???Onlarin ne Ataturkculukde Nede Milliyetcilikde alakasi vardi; hepsi birbirinin usagiydi...

Hak hala yerini bulmadi ...

TEK YOL DEVRIM!!!!!!!!!!!!!!!!

(Son mahkeme savunmasında)Yaptıklarımızın haklı olduğuna inanıyorum. Halen de bu inancı taşıyorum. Türkiye'nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele verdik. Bundan dolayı ölümden korkmuyoruz. Onu ancak işbirlikçiler düşünsün ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum.

:D yürü be :106:

---> Deniz'lerin Gerçeği

netim koptu kardeşim yanlış anlama
bakıorumda havanda su dövüoruz ben seni sen beni anlamıcan en iyiis kalp kırmamak
hatam varsa kusura bakma hadisustum ben :)

Yanlış anladığım bi konunun olduğunu sanmıyorum ..
Havanda su değil sana cevap verdiğimi hatırlıyorum ben sadece ..
Sende kusura bakmayasın .
Eyvallah..

---> Deniz'lerin Gerçeği

üldüm ..

Bu soruyu en az 10 kere sordum kimse cevap veremeden kaçtı ve yine soruyorum bu sefer sana; madem Deniz abiniz Atatürkçüydü Atatürkün başlattığı Cumhuriyeti niye yıkmak isteyip başka bir rejim Kurmak istedi kulaktan dolma bilgili olmayan bayan ..

diyen arkadas;

Deniz gezmişin Kurulu cumhuriyet yıkma planlarını sizden duyuyorum. Bozulu cumhuriyetteki bozuk yönlerin düzeltilmesi çabası olarak değerlendirdim daima Deniz gezmiş ve arkadaslarını. Kim ne derse desin geçmişin utanç tablosudur. gencecik fidanların katledilmeleri. 32. günde o güne kara imzasını atan Kenan Evrene soruyorlar bugün olsa yaparmısın diye yapmam pişmanım cevabı veriyor.
Bugün teröristleri bando mızıka ile karsılayan bir hükümet ile yönetilirken onlara dil uzatmak haddimiz değil görüsündeyim. Doğru veya yanlış hedefleri umutları uğruna öldüler.

---> Deniz'lerin Gerçeği

üldüm ..

Bu soruyu en az 10 kere sordum kimse cevap veremeden kaçtı ve yine soruyorum bu sefer sana; madem Deniz abiniz Atatürkçüydü Atatürkün başlattığı Cumhuriyeti niye yıkmak isteyip başka bir rejim Kurmak istedi kulaktan dolma bilgili olmayan bayan ..

diyen arkadas;

Deniz gezmişin Kurulu cumhuriyet yıkma planlarını sizden duyuyorum. Bozulu cumhuriyetteki bozuk yönlerin düzeltilmesi çabası olarak değerlendirdim daima Deniz gezmiş ve arkadaslarını. Kim ne derse desin geçmişin utanç tablosudur. gencecik fidanların katledilmeleri. 32. günde o güne kara imzasını atan Kenan Evrene soruyorlar bugün olsa yaparmısın diye yapmam pişmanım cevabı veriyor.
Bugün teröristleri bando mızıka ile karsılayan bir hükümet ile yönetilirken onlara dil uzatmak haddimiz değil görüsündeyim. Doğru veya yanlış hedefleri umutları uğruna öldüler.

Deniz Gezmis Herzzaman Yureginin pesindeydi...Icini atesle saran Insan Haklarinin pesindeydi..Zorbaliga Kafa kaldirandi...Yukardakiler bize nediyoresa ona gore SOVULMICEZ YIKILMICAZ DIYEN ADAMDI

Been sana sunu sorim; NIye okadar korktularda adami ipe goturduler

sen neden bas ediyorsun????

SANA yoku yokuna ipe goturenleri sayayim istiyorsan

YASASIN OZGUR BIR HALK..OZGURLUK!!!!

bunu gormiyen hala bellemiyen cehalet..orumcelesmis bir beyine zihniyete sahiptir....

HALKLARIMIZ Hep sovuldu..HAKlARIMIZ HEP YIKILDI

O devir artik geri kaldiiiiiiiiiiiiiiii

geride!!!

---> Deniz'lerin Gerçeği

Deniz Gezmis Herzzaman Yureginin pesindeydi...Icini atesle saran Insan Haklarinin pesindeydi..Zorbaliga Kafa kaldirandi...Yukardakiler bize nediyoresa ona gore SOVULMICEZ YIKILMICAZ DIYEN ADAMDI

Been sana sunu sorim; NIye okadar korktularda adami ipe goturduler

sen neden bas ediyorsun????

SANA yoku yokuna ipe goturenleri sayayim istiyorsan

YASASIN OZGUR BIR HALK..OZGURLUK!!!!

banamıydı bu cevap :)

---> Deniz'lerin Gerçeği

Anlamiyan herkesedir bu cevap

Bir Devrimin Arkasindan Deniz Abiniz diye hitap etme hakkini sende gormuyorum

biri kalkip Ataturk abi desinmi?hosuna gidermi...

---> Deniz'lerin Gerçeği

güldüm ..

diyen arkadas;

Söylediğin kelimeden haberin yok hala Yok Cumhuriyeti yıkma çabası yoktu falan filan laf olsun torba dolsun. Deniz kimmiş ki yıkılan çatıyı düzeltecekmiş gidin kendi çöplügünüze Allah aşkına .. Rus fikirli adam Türkiyeyi nasıl güzel de düzeltirdi ama xD
Şu forumda ne çok Denizi seven varmış arkadaş babaları olsa bu kadar sevmezler bu konuya da artık yorum yazmayacam kendinizi kandırmaya devam edin :)
Hoşçakalın arkadaş ..

---> Deniz'lerin Gerçeği

Söylediğin kelimeden haberin yok hala Yok Cumhuriyeti yıkma çabası yoktu falan filan laf olsun torba dolsun. Deniz kimmiş ki yıkılan çatıyı düzeltecekmiş gidin kendi çöplügünüze Allah aşkına .. Rus fikirli adam Türkiyeyi nasıl güzel de düzeltirdi ama xD
Şu forumda ne çok Denizi seven varmış arkadaş babaları olsa bu kadar sevmezler bu konuya da artık yorum yazmayacam kendinizi kandırmaya devam edin :)
Hoşçakalın arkadaş ..

Söylediklerimizi cahilce buluyorsan aydınlatırsın arkadasım. Bizim çöpüğümüz neresi? Fikre saygısızca bir üslupla karşılayacaksan yorum yapmaman daha iyidir.Rus fikrinden kastın Hakların savunulması ise emperyalistleşen bir ülkeye sosyalizmi hatırlatmak ise bu ruslar bunu yapmadılar :) Cumhuriyet sosyalizm isteyerek yıkılmaz ki deniz gezmiş de Atatürk ün kurduğu ülkeye kastı olan bir kominist olup ikinci kübaa istiyorum diye haykırmıyordu. Bugün özelleştirmenin bedellerini ödemiyormuyuz. Yerli malında ilkokul çocuklarına sorun ne götürüyorlar okula her şey özelleştirildi ve özelleştirilmeylede kalmadı gavurlaştırıldı. Bugün hangi özelleştirilmiş şirkete baksan ya ortakları yabancı ya komple yabancı sermaya. Ege bank geleceğin bor madeni amerikanın elinde telekom tekel mersin limanı bile gitti. Bunlar emperyalizm değildir nedir. Bunlara karşı olmak emperyalizme karşı olmak Rus adeti ise bu ülkede hepimiz ermeni olduk yeri geldi belediye köpekleri zehirledi diye hepimiz köpeğiz diye bağıran topluluklara bile rastladık birazda Rus oluruz zararı yok :) Özümüzde Atatürkçüyüz. Bugün deniz gezmiş için dediklerini bende dedim ki günümüzü uyarla ne çıkaracaksın. Bugün bir TV kanalında akp li bir genç kız Atatürkü sevmiyorum diyor onu bir asker olarak görüyorum diyor. 10 kasım için yaygara kopartıldı diyen bir hükümet ve sayın öcalanın resmi partisi meclisimizde iken Denizlere laf uzatmak ölüye saygısızlıktır dedim

---> Deniz'lerin Gerçeği

xD

Banane Akpden onu anlamadım. Akp yandaşı gibi mi duruyorum ki bunları açıklama gereği duyuyorsun, defalarca okumama rağmen akıl sır erdirmiş değilim hala.

Deniziniz yapamadı hadi siz yapın da görelim diyorum, madem o kadar ideolojinize sahipsiniz hadi bi denesenize Rusçuluk oynamayı şimdi de :)

Kimsenin kalbini kırmak istemem anlamayana anlatma gereği duymam hadi eyvallah :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri