![]() |
![]() |
ya ne diosunuz siz yanlış yazmışım başlıgı sonradan o yetki bende olmadı için düzeltemedim... ben destekliosam bundan sizene herkesin görüşüne kendine saygı duyun
Tamam Laflarına Dikkat Et ..
Reis misin nesin değil küçük kız , sadece reis.aman ne komiksin sen ya reismisn nesin hem naled çocuk ben sonradan başlıgı yanlş yazdımın farkına varmışdım ĹéРíĎőРтĔŕÁ arkadaşımın uyarısayla ve herkes herkesn görüşüne saygı duyup sussun ben bu konuyu tartışma olsun diyede açmadım bu bilsin.
Başlıgı Düzelttim Böyle Bir Durumlarda Adminlerden Yardım İsteyiniz
Offf bende mi sorun anlamıyorum ki her konuda böyle oluyor...pardon ya kim dikkat etsin laflarınaa farkındamısın ayrımcılık var burda sen admin olarak ortamı düzeltceine sende bozup saçma sapan konuşuosun bn bişe deemedim lafıma dikkat ediyim diğer arkaadaş dikkat etsin ben onun görüşne saygı duyuyorsam oda benm duycak
tmam ya sennle tartışmaya girmicem ben büyük bey
Tamamda , Böyle Bir Konu Açıyorsan Bilmelisin Sırf İyi Yorumlar Alamazsın Bu Konuya .
Kötü Yorumlarda Alacaksın Tabii ki Sende Bu Yorumlara Saygı Duymalısın
Allah'tan tartışmaya girmiyosun yani...bakın gebermiş dio bu saygısızlık diilmi
Sen Alırsın Onu Baş Tacı Yaparsın , O Alır Yere Atar .bakın gebermiş dio bu saygısızlık diilmi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.