Deniz Gezmiş Son Mektup

---> Deniz Geçmiş Son Mektup

aman ne komiksin sen ya reismisn nesin hem naled çocuk ben sonradan başlıgı yanlş yazdımın farkına varmışdım ĹéРíĎőРтĔŕÁ arkadaşımın uyarısayla ve herkes herkesn görüşüne saygı duyup sussun ben bu konuyu tartışma olsun diyede açmadım bu bilsin.

Tamam Laflarına Dikkat Et ..

pardon ya kim dikkat etsin laflarınaa farkındamısın ayrımcılık var burda sen admin olarak ortamı düzeltceine sende bozup saçma sapan konuşuosun bn bişe deemedim lafıma dikkat ediyim diğer arkaadaş dikkat etsin ben onun görüşne saygı duyuyorsam oda benm duycak

aman ne komiksin sen ya reismisn nesin hem naled çocuk ben sonradan başlıgı yanlş yazdımın farkına varmışdım ĹéРíĎőРтĔŕÁ arkadaşımın uyarısayla ve herkes herkesn görüşüne saygı duyup sussun ben bu konuyu tartışma olsun diyede açmadım bu bilsin.
Reis misin nesin değil küçük kız , sadece reis.
Kimse kimsenin görüşüne saygı duymamazlık yapmıyor senin dışında ben o vatan hainine gebermiş dedim sen benim görüşüme saygı duymadın o ne olacak ?
Açılan yer yanlıştı sadece onu belirttim.

pardon ya kim dikkat etsin laflarınaa farkındamısın ayrımcılık var burda sen admin olarak ortamı düzeltceine sende bozup saçma sapan konuşuosun bn bişe deemedim lafıma dikkat ediyim diğer arkaadaş dikkat etsin ben onun görüşne saygı duyuyorsam oda benm duycak
Offf bende mi sorun anlamıyorum ki her konuda böyle oluyor...

---> Deniz Gezmiş Son Mektup

Tamamda , Böyle Bir Konu Açıyorsan Bilmelisin Sırf İyi Yorumlar Alamazsın Bu Konuya .

Kötü Yorumlarda Alacaksın Tabii ki Sende Bu Yorumlara Saygı Duymalısın

:D:D aayy ölen brinin arkasından gebermiş diosun muhsin yazıcıoğlunun ardından geberdi yada gebermiş deseler tepkin neolur ?

oda başka görüş ama benm muhsin yazıcıoglunada saygım var ben sagcı solcu ayrımıda yapmıorum snirlerimi bozan açdım konuya senin gebermiş fln die konuşman :) bu yanii

E geberdiği için gebermiş dedim zaten , sakin ol o adamı tek taraflı araştırma , Kemalist görünür ama komünistin tekidir.
Madem o kadar Atatürk'ü seviyordu da neden Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni beğenmeyip , sözüm ona devrim ateşiyle yanıp tutuşuyordu ?
Mark ve lenini savunan bir adam Atatürkçü olamaz.

sanki şimdiki devlet başkanlarının yapmak istedi ne şimdi kim devleti bölmek istemiokii ?? açılımlarmş şuymuş buymuşş... geçmişte yaşanıpda idam edilenler falan onların dedikleri şmdi gerçek oluyor...

hepsi aynı hepsii :) senn destekledin partinn başkanınada ben illet oluorum mesela :D:D bikere çok bagrıo ve bence oda boş konuşuo diğerleri gibi ATATÜRK gibi birisi yok bu ülkede gelmicekde bence gerisi boşş herkes ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri