Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dans Etmek İstedin Forum'dan Partner Olarak Kimi Seçerdin ?
---> Dans Etmek İstedin Forum'dan Partner Olarak Kimi Seçerdin?
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ohh uyu uyu kendinee gelirsinn hasanpaşaya geliyon sen dimii yoo ben rahatım yaa iş benim güzel zaten az çalısıyom çalışanlar orta yaşlı makara adamlar gırgır şamata
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ben seni hasanpaşada diye biliyorum ya yaa boş günüm çoktu bende çalışmaya karar verdim ev arkadaşlarım da iş güç kosturuyo tek sıkılıyodum
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] en doğrusunu yapmışşın aferim Sen beni nasıl dinliyosun acaba çok merak ediyorum neyse Barış ben kaçıyorum yarın 5 ten sonra yine buralarda olurum kendine çok iyi bak görüşürüz iyi geceler tatli rüyalar rüyandada ben gör
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] en doğrusunu yapmışşın aferim Sen beni nasıl dinliyosun acaba çok merak ediyorum neyse Barış ben kaçıyorum yarın 5 ten sonra yine buralarda olurum kendine çok iyi bak görüşürüz iyi geceler tatli rüyalar rüyandada ben gör
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] hııı yanlış hatırlıyorum demek kı pekii bende cıkıyorummm o zaman ısılcımm bende 6 dan sonra buralarda olurum hayırlıı gecelerr iyii uykularrrr kendinee iyi bak tamam İnşallah