Dans Etmek İstedin Forum'dan Partner Olarak Kimi Seçerdin ?

---> Dans Etmek İstedin Forum'dan Partner Olarak Kimi Seçerdin?

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] :D

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] :R

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] dans dans :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ben de gelem mi halay çekerik xD

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] çok yorgundum çok özür dilerimmm :(

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] halay başı ben olursam olur :D

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ne özürü duymayayımmm :) ndassssssss :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] dans Barışım dansss :)

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] hoşgeldinnnnnn :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] hoşbuldummmm :) o kadar yoruldum ki soluğu yanında aldım :)

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ouuuu bu soguk havadaa terledimm bakk şimdii :) iykii geldinn o zamannn :)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ee özledim yani suç mu :p napyosun bakalım :)

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] sendee özlendinn kiii özlenmek güzell :) hiç tatil yaptım bugün sana bakındım arada yoktun pikniğe gittim :D sen ne yaptın ?

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] sevindim o zaman :) Ben çalıştım çalıştım çalıştımm sonra müdürle kavga ettim gerildim birbirimize girdik akşam da jilet kat yaptım tansiyonum düştü eve zar zor vardım yani yeni yeni kendime geliyorum :) bu havada ne pikniği bu arada ? :D

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] kavgamı ettın gösterrr bana o adamı yaa :) jilet kat ? yemeğinii falan yedin mii sen ? bugun pazarr yaa hemm :) piknik derken kaldıgım evin bahçesinde tavuk partısı :D tam pıkınık sayılmaz :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] keşke adam olsa kadın hatta kız 24 yaşına yeni girmiş ergen tepemde bana patronluk taslıyo 5 ay önce benle aynı konumdaymış kendini bişey sanıyo . Jilet kat tüm ürülerin aynı hizada ve aynı uzunlukta ve en büyük beden en altta en küçük beden en üstte olucak şekilde yapılan çok zor bi kat canım çıktı anlıcağın :)

olsun o da güzel en azından değişiklik olmuş senin için :D

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] Vayy sür..üngen vayy boşverr canım takmaa heee hee de gec .. :) anladımm baya zormuş sizin iş yaa Yorgunsann dinlenn istersennn :) aynen aynen güzeldii :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] aynen o sür..üngenden :D :D deniyorum ama mağazadan olan herşeynden beni sorumlu tutmasından bıktım usandım yani katlanamıyorum :) yorgunum ama seninle konuşmaya geldim birazdan giderim :)

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] anladım aman canım seni çekemiyor bu o zaman salla işleri o zaman sende :) ya da bunun üstünee şikayet et ... iy kii geldinn iyi etmişssin peki biraz takılalım çıkarız o zaman :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri