Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dans Etmek İstedin Forum'dan Partner Olarak Kimi Seçerdin ?
---> Dans Etmek İstedin Forum'dan Partner Olarak Kimi Seçerdin?
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] sendee özlendinn kiii özlenmek güzell hiç tatil yaptım bugün sana bakındım arada yoktun pikniğe gittim sen ne yaptın ?
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] sevindim o zaman Ben çalıştım çalıştım çalıştımm sonra müdürle kavga ettim gerildim birbirimize girdik akşam da jilet kat yaptım tansiyonum düştü eve zar zor vardım yani yeni yeni kendime geliyorum bu havada ne pikniği bu arada ?
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] kavgamı ettın gösterrr bana o adamı yaa jilet kat ? yemeğinii falan yedin mii sen ? bugun pazarr yaa hemm piknik derken kaldıgım evin bahçesinde tavuk partısı tam pıkınık sayılmaz
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] keşke adam olsa kadın hatta kız 24 yaşına yeni girmiş ergen tepemde bana patronluk taslıyo 5 ay önce benle aynı konumdaymış kendini bişey sanıyo . Jilet kat tüm ürülerin aynı hizada ve aynı uzunlukta ve en büyük beden en altta en küçük beden en üstte olucak şekilde yapılan çok zor bi kat canım çıktı anlıcağın
olsun o da güzel en azından değişiklik olmuş senin için
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] aynen o sür..üngenden deniyorum ama mağazadan olan herşeynden beni sorumlu tutmasından bıktım usandım yani katlanamıyorum yorgunum ama seninle konuşmaya geldim birazdan giderim
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] anladım aman canım seni çekemiyor bu o zaman salla işleri o zaman sende ya da bunun üstünee şikayet et ... iy kii geldinn iyi etmişssin peki biraz takılalım çıkarız o zaman