CHP liderinin Hakkâride yaptığı mitinginde 1 tane bile türk bayrağı yoktu bana bunun bir açıklamasını yapın.
türk bayrağının üzerine oturan chpliye ne demeli
hadi bunuda tartışalım
Aynen.Bunlar asıl vatanseverler ya..Neden öyle diyorsunki hahaha
O bayrağın üzerine oturan kansız birde ben Türk'üm diye geziyordur ortalarda..
interneti geziyordum garip bir ilan gördüm incil yanında dini bir kaç kitap hz İsa yı anlatan ücretsiz eve teslim dağıtıyor inanmadım neticede ülkemizde bedava su vermezler adama istedim iki gün sonra kapımda kitap hiç bir ücret almadılar.
Aynen.
Hatta sorsan Atatürkçüdür, Kemalisttir
1.madde-böyle saçma bir ifade hayatımda görmedim. Düşman işgalinde yurdun 4 tarafı kuşatılmış kundaktaki bebelerden kadınlarımıza kızlarımızın namusuna kadar el uzatılmış köyler yakılmış kuran yasaklanmış yasaklanmamış onun derdinemi düsülmüş....
2.madde:bu madde de 1 le aynı bunu yazan sanırım sarhoş kafayla döktürdü sarhoş lafları kadar anlamsız geldi
3.madde- m kemal paşa kimleri astırmıştır ben o kadar tarih okudum böyle bir cümle ilk kez duydum cübbesi için adam katletsin.
4.madde-osmanlı zamanında okur yazar sayısı öyle düşüktü ki ve arapça gerçekten öyle zor bir dil ki ve biz türkler türkçe konusup arapça yazıyorduk ki osmanlı zamanında kimse el habibi diye arapça konusmuyordu.ama yazıyolardı.mustafa kemal sayesinde kız çocukları adam yerine konuldu okullarda okur yazar hatta ve hatta öğretmen olabildiler.
5.madde-mustafa kemal zamanında yada sonrasında din dersi asla yasaklanmadı günümüzde bile zorunlu derstir kastı tekke ve zaviyelerse oralarda öğretilen din eğitimi tartışılır.şeyhlik dervişlik dinimizin neresinde var şıh dedikleri adamı papaz gibi allaha aracı koşan zihniyet.
6. şeriat nedir allah yolunda imandır anlamı. Birde dinimizin bir emri var din ile iman kimde bilinmez derler. Dinine bağlı adam yine dinine bağlıdır türkiye dinsizmi oldu. Iran şeriatı gidince. Rabbimizin emrimi uygulanıyor iranda şeriat ülkesi sana bir incele şeriat nasıl uygulanıyor oralarda.
8.madde: Bütün tarikatlarla birlikte şeyhlik, dervişlik, müritlik, dedelik seyitlik, çelebilik, babalık, emirlik, halifelik, falcılık, büyücülük, üfürükçülük, gaipten haber vermek ve murada kavuşturmak amacıyla muskacılık gibi, eylem, unvan ve sıfatların kullanılması evet çok ayıp etmiş hacı hoca dururken millet dermanı doktorlarda arıyor şimdi Oysa bir şıh gelip şöyle bi üfürse geçiverirdi
9. Madde hafta 7 gündür haftanın son günü pazardır haftanın son günü tatil günüdür.. Cuma tatil değil diye cuma namazları boş geçmiyor
10.madde: Dinimizi peygamberimizi aşağılayıcı tek bir basım görmek isterim.
11.andımızda şirk koşulan cümleyi ciddi anlamda merak ettim :d
12.yok yok cidden ayık kafa değil maddeler :d
Apo yu asamaz onu geçiceksin bikere abd'den emir gelmedikten sonra gelemezde saten Yemez çünki asmak
+ herşeye zam yapıyor sigaraya alkola karlar tayıbın cebe
tayyibden oncede şehitler verıyorduk demıssınde
tayyıbden once 26 tane şehit verdıqımız gordunmu pekı ?
+ arkadaşın nerden oluyorum senin
tayyipci oldugun bellı zaten.
tek tek beklıyorum
peki sennn bunları söylerken ayık mısın??? Veya sen gerçekten tarihi okuduğuna emin misin...okumadan gelmeyin gözünüzü seveyim..senin okuduğun tarih okulda okutulansa eğer acıyorum sana kardeşim..yanlış bi tarihi öğrenmişsin..az araştır da öyle cvp ver...
benim okumam ve araştırmam kuvvetlidir. bu konuda bir sıkıntınız olmasın siz ve sizin zihniyetiniz ile bu ülkenin sonuda komşularımız gibi olacak yakındır. bağnazlığa doğru tam yol devam durmak yok.
Açıkca komünistim yazsana.
bir isim düşkünü değilim herkes kendi doğrusunda yasıyor sana göre bu düsünceler koministlik bana göre değil Atatürk ve tarihine düşkün biriyim. o çok özenilen amerikan filmlerinin her karesinde sallandırırlar komedi filmidir yine bir amerikan bayrağı sallanır ama Türkiye de yasaklama derdi nedir anlamıyorum kime ne zararı var bayrağın amaç ne diyorsun koministmisin deniliyor
6 ok avukatı değilim aynı kınamayı onlar içinde yaparım ama konu başlığındanda anlasıldığı üzere maraşı tartıstık
hem Atatürkçüyüm diyorsun hem 6 ok avukatı değilim diyorsun çelişmiyormu sence
neden çelissin şuanki chp ile ilk kurulan chp arasında dağlar var:8: pkk avukatlarını aday gösterebilecek durumda bir parti oldu çıktı atatürk seven herkes altıokçu olacak diye bir mecburiyetyok bir kalıba sığdırma çabası neden
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.