---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Kendimin ve 3 arkadaşamın fotosu var
Valetta Bayan Üye 18 Eyl 2012 #61 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Kendimin ve 3 arkadaşamın fotosu var
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 23 Şub 2014 #62 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Annem'in, babam'ın ve kardeşimin yanyana
Sibel1 Bayan Üye 23 Şub 2014 #64 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? sadece kendi fotoğrafım var lazım olursa diye duruyo. diğerlerini çıkardım
---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? sadece kendi fotoğrafım var lazım olursa diye duruyo. diğerlerini çıkardım
BadMatmazel توغبه Prenses 23 Şub 2014 #66 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Ben ve annemin GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Ben ve annemin GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M Mannaq Bayan Üye 8 Mar 2014 #68 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? cüzdanda resim tasımak hangi akla hizmet
mavikalem34 Kayıtlı Üye 16 Nis 2014 #70 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Merhaba. Muhteşem insan ATATÜRK'ün resmi var sadece, Paranın üzerinde. Saygılar.
---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Merhaba. Muhteşem insan ATATÜRK'ün resmi var sadece, Paranın üzerinde. Saygılar.