---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Anneciğimin. (:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Nis 2011 #42 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Annemin ve kendi resmim.
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 26 Nis 2011 #44 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Bir sevdiğim olmadığı için kendimin
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 26 Nis 2011 #45 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? cüzdan taşımıyorum
Claire Bayan Üye 26 Nis 2011 #47 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Cüzdanda resim değil para taşıyorum yalnızca.
Sibel1 Bayan Üye 26 Nis 2011 #48 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? bi kaç kişinin arkadaşlarm var genelde
'Gülümse :D Prenses 30 Nis 2011 #51 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? ben kardeşlerim anam babam babanem dotslarım
Prensesimm Bayan Üye 8 May 2011 #52 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? annemin babamın kendimin arkadaşlarımın
h0yRaT Kayıtlı Üye 8 May 2011 #53 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? yakında çıkarıcağım ama şu an eski sevgilimin..
Deniz kızı Bayan Üye 16 Eyl 2012 #54 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Resim mesim koymam cüzdanıma.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Eyl 2012 #58 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? bırden cok kısı var erkek kardesım sevdıgım bır kız arkadsım bıde eskı bıııııııııııı arkadsın neden duruor anlamadım ama neyse
---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? bırden cok kısı var erkek kardesım sevdıgım bır kız arkadsım bıde eskı bıııııııııııı arkadsın neden duruor anlamadım ama neyse
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Eyl 2012 #59 ---> Cüzdanınızda kimin Resmi var? Aile Fertlerinin