cuma mesajları

Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediğim kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla, zira günahları bağışlayan ancak sensin. Cumamız Mübarek olsun…

Allah’ım hamd Sanadır. Salatın, övdüğün ve seçtiğin kulun ve Resulün Muhammed’e ve Onun pak aline, ashabına olsun. Bize bu büyük Cuma gününde alemlere rahmet olarak gönderdiğin Resulüne salat ve selam ederek, katından bağışlanma ve kurtuluş ümit etmeyi nasip et. cumanız mübarek olsun…

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Selatu selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya Hayırlı Cumalar

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

‘Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir.'(A’raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Allah’ım! Beni, bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme! Hayırlı cumalar dilerim.

Gününüz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şükrünüz daim olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.

Allɑh’ım, nerede kin vɑrsɑ, orɑyɑ sevgi götürme gücünü ver bize. Allɑh’ım, nerede dɑrılmɑ vɑrsɑ, orɑyɑ bɑrış götürme gücünü ver bize. Allɑh’ım, nerede inkɑr vɑrsɑ, orɑyɑ imɑn götürme gücünü ver bize. Allɑh’ım, nerede umutsuzluk vɑrsɑ, orɑyɑ umut götürme gücünü ver bize. Allɑh’ım, nerede kɑrɑnlık vɑrsɑ, orɑyɑ ɑydınlık götürme gücünü ver bize. Hɑyırlı nurlu, bereketli cumɑlɑr.

Kalbiniz hangi güzel şey için çarpıyorsa “ALLAH” gönlünüze Onu versin. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Alemlerin rabbi olan Allah’ı tesbih ederim (Her türlü noksanlıklardan
ve eksikliklerden uzak ve pak olduğuna inanıyorum.. Cumanız Mübarek Olsun

Zahmetsiz rahmet, emeksiz bereket olmuyor. İnançsız ömür, imansız yürek solup gidiyor. Gül yüzlü, gül sözlü kullardan olabilmek dileğiyle… Cumanın Güzelliği Üzerinize Olsun.

Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri