Cuma gün ki hadsizliğimiz :)))

©ﻕΞתς яΞiš;1005555' Alıntı:
ayfatata sana bi yorum yazmıcam bana bulaşmaktan zevk alıyorsun anladığım kadarıyla. ama hep bulaştığında da cevabını alıyosun ve bir daha cevap veremiyosun. daha fazla birşey demicem dersem yine cevap veremeyip yine bulaşacaksın biliyorum:)
hadi görüşürüz hocam:D

Gardaş hakaret etmedikten sonra sana yazma diyen var mı. İnsanlar konuşa konuşa anlaşırlar. Hem ben sana neden bulaşayım. Sen siyasi görüşleri bir tarafa bırak, benim din kardeşimsin. Ben daha önce de söyledim. İnançlı olman benim için yeterlidir. gerisi hikaye ama sen sırf benim ak dediklerime kara diyorsun. Bana bir tek şunu söyle. Sırayı kazımak helede yaşı belli noktalara gelmiş bilinçli bir insanın bunu yapması yanlış mıdır doğru mudur.:D

lise zamanındaki bir insan çocuktur. dikkat ettiysen bende lisedeyken yazdım. tabiki sırayı karalamak yanlış bişey ama parayı müdür veriyo gibi ıvır zıvır cümleler yanlış. kardeşiminde dediği gibi çatır çatır vergi veriyoruz.

Lise zamanındaki çocuk dediğin insanlar yeri gelmiş devrim yapmak için sokaklara bile dökülmüşler. Bir insan 15 yaşından sonra dini vazifelerle bile yükümlü olurken o yaştakilere çocuk demen yanlış. Onlar gençtirler.
Ha ayrıca ben zaten çizenlere hakaret etmiyorum. Bu yanlıştır diyorum. Devlet bizimdir diyorum. Var mı bunda bi yanlışım. Evet vergi veriyoruz çatır çatır. Sen bir yoksula zekat verdiğinde o kişiye tokat atma hakkına sahip mi oluyorsun. Vergi görevimiz olduğu için veriyoruz.
Değil mi arkadaşım.

sadakayla ne alakası var ya verdiğin örneğe bak !
ayrıca 17 yaşına kadar çocuktur bi insan. sokaklara dökülüp çatışmak savaşmak 14 yaşındaki çocuğunda elinde olan bişey. evet 15 yaşından sonra dini vazifelerle yükümlü olunuyor doğru. 19 yaşındaki bir gençle 15 yaşındaki bir çocuğun zekası aynı değildir.

©ﻕΞתς яΞiš;1005592' Alıntı:
sadakayla ne alakası var ya verdiğin örneğe bak !
ayrıca 17 yaşına kadar çocuktur bi insan. sokaklara dökülüp çatışmak savaşmak 14 yaşındaki çocuğunda elinde olan bişey. evet 15 yaşından sonra dini vazifelerle yükümlü olunuyor doğru. 19 yaşındaki bir gençle 15 yaşındaki bir çocuğun zekası aynı değildir.
:40:

ya ben bu konuda çok dertliyim..bıktım bu müdürden daha yeni para verdik adam gene okulun ihtiyaçları diyor para istiyor..bir allahın kuluda ses çıkarmıyor valla..ayrıyetten bendemi günlük açsam şu müdürle geçen bir günümü nede olsa hergün masraflı..hergun korkarak okula gidiyorum yeniden para konusu çıkartır mı diye..hahahahahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri