Cuma gün ki hadsizliğimiz :)))

O sıraları babalarınız aldı değil mi. Ya da gökten indiler. Ya da devlet vermiyor diyen ama görevi okulun düzenini sağlamak olan ve devletten maaş alan müdürünüz almıştır. Gençler, devlet kim. Devlet sıraya polat yazan sen, üç hilal çizen genç reis. Devlet ben. Devlet hepimiz. Devleti korumak, sevmek bumudur. Vatan sevgisi ile devlet sevgisi farklı birşey mi sanıyorsunuz. Devleti meydana getiren ögeler nelerdir, sanırsam derslerde görmüşsünüzdür. Yapmayın böyle. Bir sıradan nolur demeyin. Her öğrenci böyle yapsa vatan biter ya. Size çocukça gelen şeyler aslında ne kadar önemlidir. Bir kendimizi düzeltirsek bu ülke şaha kalkar.
babalar gibi vergi veriyoruz hangi müdürün parasıymıs okumak herkesın parayla egıtım olurmu?

©ﻕΞתς яΞiš;998689' Alıntı:
bende lisede sıraya üç hilal çizmekten suç almıştım:D

Bi aralar tv lerde ormanları korumakla alakalı bir skeç vardı. Delikanlı sevdiği kızı kaçırabilmek için ormanı yakıyor. Aklı sıra herkes ormanı söndürmeye gider ve o da sevdiğini kaçırabilirdi. Tabi oğlan yakalanıyor ve hakim karşısına getiriliyor. Hakim kıza soruyor. Senin için ormanı yakan bu adama varır mısın diye. Kız ne diyor biliyor musun? Ağacın değerini, ormanın değerini bilmeyen benim de bilmez. Şimdi sen o sırayı vatan sevgini göstermek için kazıdın değil mi. Kusura bakmayın. Devlet malının değerini bilmeyen, bu vatanı da sevemez. Sevse de o sadece slogan sevgisi olur.

AYFATATA hocam bırakın milletin vatan sevgisini ölçmeyi de kendileri versinler yoruma bakın sıraya cızık attı ıse vatanı sevemez :D

müdürmü ne müdürler gördüm ögrencileri sömüren ne öğretmenler gördüm artislik taslayıp tokmagı yıyen..

Ne öğrenciler gördüm. Öğrencilik hayatı serserilikle, kız kavgalarıyla, disiplinsizlikle geçip de hayatın yükü omuzlarına binince ahlar çeken. O ahlar vaktinde çekilecek. Gençlik geçici, unutmayın.

Arkadaşım ben ölçü aleti değilim. Bir yanlışlık var ortada ben sadece görevimi yapıyorum. Sağlıcakla.

O sıraları babalarınız aldı değil mi. Ya da gökten indiler. Ya da devlet vermiyor diyen ama görevi okulun düzenini sağlamak olan ve devletten maaş alan müdürünüz almıştır. Gençler, devlet kim. Devlet sıraya polat yazan sen, üç hilal çizen genç reis. Devlet ben. Devlet hepimiz. Devleti korumak, sevmek bumudur. Vatan sevgisi ile devlet sevgisi farklı birşey mi sanıyorsunuz. Devleti meydana getiren ögeler nelerdir, sanırsam derslerde görmüşsünüzdür. Yapmayın böyle. Bir sıradan nolur demeyin. Her öğrenci böyle yapsa vatan biter ya. Size çocukça gelen şeyler aslında ne kadar önemlidir. Bir kendimizi düzeltirsek bu ülke şaha kalkar.

Ben sırayı çizmekle vatana zarar verebileceğimi düşünmüyorum.Ankara'da birlik yapan siyasi liderler nerede ? Onlar karşılar öyleyse .. Madem ki Türk milletinin okumasını istiyorlar . Yardım göndersinler de görelim bakalım nasıl oluyormuş ;)

Ben sırayı çizmekle vatana zarar verebileceğimi düşünmüyorum.Ankara'da birlik yapan siyasi liderler nerede ? Onlar karşılar öyleyse .. Madem ki Türk milletinin okumasını istiyorlar . Yardım göndersinler de görelim bakalım nasıl oluyormuş ;)

Ya güzel kardeşim. Ben o sıraları terkedeli 13 sene oldu. 95 te ben liseden mezun oldum. Öğrenci psikolojisini iyi bilirim. Hocaya kızıp kapı tekmelendiğini de bilirim. İnsan bazı hataların farkına yaşı ilerleyince varıyor. Ben sana sadece bu yanlıştır. Devlet malıdır diyorum. Bana neden siyasileri örnek gösteriyorsun. Ben daha önce de dedim. Devlet kimlerden oluşur bunu bi öğren. Benim vatan sevgisini araya katmam başka nedenlerden. Yorum yapıp da yaşı daha ileri olan ve vatan sevgisi denildi mi mangalda kül bırakmayan, milliyetçiliği sadece kendilerine has bir özellik gören bazı arkadaşların senin yaptığın yanlışı savunmaları ndan dolayı konunun yönü değişti.
Ben sana vatanı sevmiyorsun demiyorum. Elbetteki seviyorsun. Ama yaptığın şey yanlış. Müdürün de sana yanlış söylemiş. Devlet yardım etmese okulunun bacası tütmez. Devletimiz büyüktür. Ama bizler sayesinde büyüktür. Biz sahip çıkarsak büyüktür. Ama şunu anlayalım. Sahip çıkarsak büyür, çizersek değil.

valla bende anlamıyorum ama müdür durmadan para istiyor..
yardım parası top parası okula gelemeyen sakat kıza para veren biz birde odasında kutu var oraya girdiğimizde çıkarken gönlünden ne geçiyorsa at diyor boş çıkma diyor..hahaha

isteyen verir diyorlar ama vermeyince geçen cuma günü istiklal...okurken müdürün söylemediği şey kalmadı üzerimize resmen baskı yaptı ..şaşırdık kaldık..helal olsun diyoz veriyoruz ama nereye gittiğini müdürün ne yaptığını bilmiyoruz..(top alıncak para verdik ortada top falan yok koca okul 3-4 bilmem idare ediyor hiçbirşey yok..bunlara birşey demicem artık ama

ayfatataya katılıyorum ama ben sadece bizim müdürün hakkında söyledim..

valla bende anlamıyorum ama müdür durmadan para istiyor..
yardım parası top parası okula gelemeyen sakat kıza para veren biz birde odasında kutu var oraya girdiğimizde çıkarken gönlünden ne geçiyorsa at diyor boş çıkma diyor..hahaha

isteyen verir diyorlar ama vermeyince geçen cuma günü istiklal...okurken müdürün söylemediği şey kalmadı üzerimize resmen baskı yaptı ..şaşırdık kaldık..helal olsun diyoz veriyoruz ama nereye gittiğini müdürün ne yaptığını bilmiyoruz..(top alıncak para verdik ortada top falan yok koca okul 3-4 bilmem idare ediyor hiçbirşey yok..bunlara birşey demicem artık ama

ayfatataya katılıyorum ama ben sadece bizim müdürün hakkında söyledim..

hahaha :2::67:

ayfatata sana bi yorum yazmıcam bana bulaşmaktan zevk alıyorsun anladığım kadarıyla. ama hep bulaştığında da cevabını alıyosun ve bir daha cevap veremiyosun. daha fazla birşey demicem dersem yine cevap veremeyip yine bulaşacaksın biliyorum:)
hadi görüşürüz hocam:D

©ﻕΞתς яΞiš;1005555' Alıntı:
ayfatata sana bi yorum yazmıcam bana bulaşmaktan zevk alıyorsun anladığım kadarıyla. ama hep bulaştığında da cevabını alıyosun ve bir daha cevap veremiyosun. daha fazla birşey demicem dersem yine cevap veremeyip yine bulaşacaksın biliyorum:)
hadi görüşürüz hocam:D

Gardaş hakaret etmedikten sonra sana yazma diyen var mı. İnsanlar konuşa konuşa anlaşırlar. Hem ben sana neden bulaşayım. Sen siyasi görüşleri bir tarafa bırak, benim din kardeşimsin. Ben daha önce de söyledim. İnançlı olman benim için yeterlidir. gerisi hikaye ama sen sırf benim ak dediklerime kara diyorsun. Bana bir tek şunu söyle. Sırayı kazımak helede yaşı belli noktalara gelmiş bilinçli bir insanın bunu yapması yanlış mıdır doğru mudur.:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri