Cinler Hakkında Sorularınız

---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] valal analamdım ben şimdik aklım karıştı soru varsa tekrar yazarmısın :s anlamadım ben hiç bişi :s

yok soru sormadım Cin..sadece başımdan gecen bişeyleri yazdım...fikrini belirtirsin diye bekledim o kadar...mesele yok sıkma canını önemli bişey değildi zaten
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] şimdi gördüm :S o karabasan olmaya bilir. geçip ve uğramıştır belkide bazen karabasan sandıklaırmız cinler ola bilir.
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

geceleri banyodan ses geliyor sanki birde arada üşüdüğümü ve yatağın buz gibi olduğunu hissediyorum bunlara ek olarak hayal meyal garp sesler duyuyorum dua ettiğimde gidiyor ama sanki birileri ağlıyor ne yapmam gerekiyor bu arada bazı eşyalarımın kayıp olduğunuda söylemek istiyorum yada yırtılmış oluyor eski erkek arkadaşımın birşeyler yaptırdığını hissediyorum ve garip rüyalar görüyorum karışık yazdım biraz ama ?
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=158838]Busrakalyoncu[/MENTION] Tüm Bunlar Erkek Arkadaşınızdan Sonramı Oldu ? Yoksa Daha Önceside Varmı. Onuda Söylerseniz Durumunuz Hakkında Yorum Yapa Bilirim.
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

Daha öncesi yoktu arada şu karabasan denen olay oluyordu haftada birkez ondada hocaya gittim korkulcak birşeyin olmadığını söyledi.
ama kötüyüm çok kötü hissediyorum kendimi inanın bana boğulcak gibiyim hastalarla uğraşıyorum bazen hastaları bile farklı görüyorum yol gösterin lütfen.
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=158838]Busrakalyoncu[/MENTION] Anladım Duayı eksik etmeyin evinize girerken selam ile giriniz unutmayın kim olursa olsun.

Dinle uğraşan insanlara bulaşmadıkalrı gibi gelseler bile gideceklerdir sizi vaz geçirmek için sıkıntı verir ama giderler.
büyük bir ihtimal büyü yapılmıştır geçiçi bir büyüdür, Diye Düşünüyorum.

evinize giren çıkan kişilerede dikkat edin yutkunamama gibi durumlar olur eski sevgilinizle konu açıldığında şayet bu varsa geçiçidir sıkıntılı olur ama geçer

allah yar ve yardımcınız olsun. mutlaka geçer siz hırs yapın ve sıkıntı çektinizde dua edin hemen :)
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Çok teşekkür ederim uyguluycam bunu emin ola bilirsiniz. ben sadece bir tutanak arıyordum yanlız hissediyorum kendimi şimdi biraz olsun rahatım allah razı olsun. buraya durumum hakkında yaza bilirim sanırım.
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=158838]Busrakalyoncu[/MENTION] Hayırlısı Olsun :)
 
Son düzenleme:
---> Cinler Hakkında Sorularınız

neden sürekli ağlamak geliyor bana dediklerini yapıyorum zorda olsa ama sıkılıyorum nedense karmaşık rüyalar görüyorum ama içimde hiç bilinmedik bir huzur var.böyle nefes gibi garip heyecanlarda var inanın sizi burada görünce nedense yüzüm gülümsüyor.
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=158838]Busrakalyoncu[/MENTION] Zaten Bu Süreç Zorludur Bakınız İki Melek Vardırki Bu İnsanları Cinlere Karşı Korur Taki Allah (c.c) Meleklere Çekilin Diyene Kadar Musallata Uğrayan Kişiler Büyük Bir Sınava Girmiştir Aslında. Sıkılır Bozulur Yani Duadan Kaçar Hocasından Kaçar Bir Yol Bulur Kaçmak İçin Sonrada Pişman Olur ama Ne Çare..

Siz Dua Etmeye Devam Ediniz.Herşey Daha Güzel Olucaktır Bundan Emin Olun Saygılarımla.
 
---> Cinler Hakkında Sorularınız

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Nerelerdesin Ya .. Sana Söylemek İstediğim Bir Şey var :s Ne Derece Doğru Bulacaksın Bİlmiyorum ama gerçi doğruluğundan da pek emin değilim de neyse.

Bugün Muskamı Çıkardım Artık Takmama Kararı Aldım .. Herşeyi Oluruna Bıraktım , Düşündümde Onu takmadan önce de yaşıyordum çıkardıktan sonra da yaşayabilirim ..

 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst