sakarya boy kac
GülCe1 Bayan Üye 31 Eki 2008 #844 evet hic begendigin birinin karsisinda cok büyük bir sapsalik yaptin mi??
ashleeem Bayan Üye 1 Kas 2008 #857 hıc yapmadımm bu cesaretlık oyunu deilmı daha gusel seler soralım demııı alttakıı suanda cıktığın bırı varsa hıc arkadasından kotu konutunmu konustunsa bu neydıı
hıc yapmadımm bu cesaretlık oyunu deilmı daha gusel seler soralım demııı alttakıı suanda cıktığın bırı varsa hıc arkadasından kotu konutunmu konustunsa bu neydıı
İnci 1907 Prenses 2 Kas 2008 #858 Sevgilim Yok Malesef Olduğu Zmnda Konuşmadım çünkü Arkadaşları Bni Bağlamaz Bu Zmna Kadar çıktığın Sevgililerinin Adları Nelerdir
Sevgilim Yok Malesef Olduğu Zmnda Konuşmadım çünkü Arkadaşları Bni Bağlamaz Bu Zmna Kadar çıktığın Sevgililerinin Adları Nelerdir
funny_she Bayan Üye 2 Kas 2008 #859 Ben kimsyLe Cıkmadm Cünkü sevvdkLerim Bni sefmezdi hahaha Hic bedn Dersnde Düstn mü ?
ashleeem Bayan Üye 3 Kas 2008 #860 dusmedımm ama takla atarken bı kere yamuk atmıstımmm alttakı hıc altına ısedınmı(7 yas ve sonrasında tabıı)
dusmedımm ama takla atarken bı kere yamuk atmıstımmm alttakı hıc altına ısedınmı(7 yas ve sonrasında tabıı)