hayir simdiye kadar hic birine yilarca küs kaldin mi?
semih_acar Kayıtlı Üye 28 Eki 2008 #822 yok be ben kımseye okadar cok kusemem pekı sımdıye kadar hıc bırını sevdın unuttum dedın ama aklına gelınce uzuldugun oluyormu?
yok be ben kımseye okadar cok kusemem pekı sımdıye kadar hıc bırını sevdın unuttum dedın ama aklına gelınce uzuldugun oluyormu?
su_peris_i Bayan Üye 29 Eki 2008 #832 bilmiyorum sevgilin gözlerinin içine bakarak, seni seviyorum dediğinde inanmadığın oldumu ?
su_peris_i Bayan Üye 29 Eki 2008 #834 hayır yalan söylediğini anlayınca ona karşı duygularında değişim oldumu?
-ultrAslan- Kayıtlı Üye 29 Eki 2008 #835 oldu peki yalan söyledigini bile bile inanamak istedigin oldumu ?
İnci 1907 Prenses 30 Eki 2008 #837 hyrr birine kızdığında nasıl bir tepki verrsin gidip dövermisin sakinmisindir yoksa eline ne gecerse karşındakine atarmısın tepsin nedir_?
hyrr birine kızdığında nasıl bir tepki verrsin gidip dövermisin sakinmisindir yoksa eline ne gecerse karşındakine atarmısın tepsin nedir_?
Bisquitte* Bayan Üye 30 Eki 2008 #838 konuşaCak çok şey warken susmak en buyuk erdemLıktır. forumda en cok sevdıgın kısı ?