oYuNCaKLa uĞRaŞMaM aMa aYıCıĞıM VaR 5 TaNe :$ aLTTaKi SeNiN eN SeVDiĞiN oYuNCaK :)
S3RC4N Kayıtlı Üye 22 Şub 2008 #541 oYuNCaKLa uĞRaŞMaM aMa aYıCıĞıM VaR 5 TaNe :$ aLTTaKi SeNiN eN SeVDiĞiN oYuNCaK
hommersimpson Kayıtlı Üye 22 Şub 2008 #542 iş makinası oyuncaklarından hoşlanırım çocukluğumdan beri hiç olmadı kısmet inşaat mühendisi oldum öesleğin nedir ? veya seçmek istediğin meslek ?
iş makinası oyuncaklarından hoşlanırım çocukluğumdan beri hiç olmadı kısmet inşaat mühendisi oldum öesleğin nedir ? veya seçmek istediğin meslek ?
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 22 Şub 2008 #543 müzisyen olacaz herelde işalah belki hiç şarkı besteledinmi kendi kendine
hommersimpson Kayıtlı Üye 22 Şub 2008 #544 yapmıstım bi aralık zayıf oldu ama klasik akorlarla armonik ritim bir şarkıydı hiç hırsızlık yaptınmı ?
yapmıstım bi aralık zayıf oldu ama klasik akorlarla armonik ritim bir şarkıydı hiç hırsızlık yaptınmı ?
S3RC4N Kayıtlı Üye 23 Şub 2008 #545 eWeT KoMŞuNuN BaHÇeSiNDeN eRiK Ve PoRTaKaL ÇaLDıM PeKi aLTTaKi üYe SeN YaPTıNMı HıRSıZLıK ?
SaGo_KoLo Bayan Üye 23 Şub 2008 #546 yapmadım Alttaki Kızsan ilk ne zaman bi erkeği öptün erkeksen ilk ne zaman bi kızı öptün (yanaktan )
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 23 Şub 2008 #547 vallaha erkeğim iş yanak konusu olunca herkezi öpüyom alttaki sen hiç hayattan bezdinmi (herkez bezerya neyse)
vallaha erkeğim iş yanak konusu olunca herkezi öpüyom alttaki sen hiç hayattan bezdinmi (herkez bezerya neyse)