yaptim!! eqerki türkiye di$ina çikmak isteseydiniz hanqi ülkeyi tercih ederdiniz???
QueeN Bayan Üye 22 Şub 2008 #521 yaptim!! eqerki türkiye di$ina çikmak isteseydiniz hanqi ülkeyi tercih ederdiniz???
ahmetizmir Kayıtlı Üye 22 Şub 2008 #524 hayatta ölmezdim aşağıdaki ilk gördüğün kıza/erkeğe teklif etcek olsan ilk sözün ne olurdu?
S3RC4N Kayıtlı Üye 22 Şub 2008 #525 PaRDoN BaKaBiLiRMiSiNiZ ÇoK HoŞSuNuZ TaNıŞMaMıZDa SaKıNCa YoKSa TaNıŞaBiLiRMiYiZ DeRDiM =) aLTTaKi SeVGiLiNiN eLiNDeN eN SoN Ne ZaMaN TuTTuN =)
PaRDoN BaKaBiLiRMiSiNiZ ÇoK HoŞSuNuZ TaNıŞMaMıZDa SaKıNCa YoKSa TaNıŞaBiLiRMiYiZ DeRDiM =) aLTTaKi SeVGiLiNiN eLiNDeN eN SoN Ne ZaMaN TuTTuN =)
optimist_cadı Bayan Üye 22 Şub 2008 #526 özelime girmein utanıorum yav en son ne zmn aşık oldun alttaki
DiReNiS Bayan Üye 22 Şub 2008 #528 1 Sene Önce Aİlenle Sewgİlİn Arasinda SeÇİm Yapmak Zorunda Olsaydin Ne Yapardin?
optimist_cadı Bayan Üye 22 Şub 2008 #529 hiçbiriniz derdim hayatında geriye dönüp baktıında en çok ne hatırlıyosn
DiReNiS Bayan Üye 22 Şub 2008 #534 çöl çiçeği' Alıntı: asla sevgilin için aileni arkana alırmıydın Genişletmek için tıkla ... sewgilim için biir:inanç ve değerlerimden,,ikiii ailemden vazgeçmem.. geri kalan herşeyden vazgeçebilirim alttaki şahıs en nefret ettiğin kelime?
çöl çiçeği' Alıntı: asla sevgilin için aileni arkana alırmıydın Genişletmek için tıkla ... sewgilim için biir:inanç ve değerlerimden,,ikiii ailemden vazgeçmem.. geri kalan herşeyden vazgeçebilirim alttaki şahıs en nefret ettiğin kelime?