CaSPeR35
Kayıtlı Üye
Öncelikle sayfamı ziyaret etme nezaketinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Beklentiniz çok büyük olmasın
Özenle hazırlanılmış bi yazı olmayacak
Belki uykum gelir umuduyle nette dolaşırken bir anda verdigim bi kararla yazmaya başladım. HaDi BakaLIm 
Adım Yılmaz Soyadım Bipp...İzmirde yaşıyorum Açık ögretim işletme 3.sınıf ögrencisiyim. Ögrenim hayatım Gayyet iyi gidiyor. Bu Duruma bende Şaşırmıyor degilim
İş hayatıma gelince öyle abartacak bişey yok İnternet Cafede 17:00 - 00:00 saatleri arasında çalışıyorum. İnternete Fazla Bağlı oldugumdan sosyal hayatımda sıkıntı yaşıyorum. Aslan burcuyum sözde Lider olmam lazım ama ben hiçbir toplumda lider olmak istemem. Kalabalık ortamlar benim yalnız oldugum ortamlar diyebilirim. Sakinliği severim müzik dinleyip sahilde oturmak benim için pahabiçilmez.
Aşk konusuna gelince bir defa aşık oldugumu sanıyorum
Çok büyük sayılmazdım o zamanlar. Arkadasımın tavlamak istedigi ve benimde yardım ettigim
ve her defasında Reddedildiği kıza aşık oldum. Hiç ilgimi cekmezdi aslında taki o gece yanıma gelip ''Sen bari yapma Yılmaz'' demesi o gece sabaha kadar onu düşünmeme sebep oldu. Artık o kız o günden önceki kız degildi benim için hergün Arttı onu düşündügüm dakikalar saatler.Neyse Aşk hikayesine cevirdim
Aşık oldugumu düşündügüm tek kız o zaten ondan sonra o hisleri hissettigim başka kız olmadı. Çıktıgım oldu ama onun tadını alamadım.
Gelelim hobilere Bak bu kısa sürecek korkmayın
Futbolu severim ama İzlemeyi değil oynamayı, Müziği severim ama söylemeyi değil dinlemeyi
azda olsa basketbol'a ilgim var. Kitap hiç okumadım Çok okumak istedim girişimdede bulundum ama yanlış kitap seçmişim heralde hiç bitiremedim
Sinema vazgeçilmezim Belli bir kategorim yoktur her tarz filmi izleyebilirim yeterki izletsin. Birde Film kürtülüm var diye yabanci oyuncuların isimlerini tek tek ezberleyenlere kıl oluyorum. Pes Oynamayı çok severim. çeşitli turnuvalarda derecelerim var. 
Bu kadar yeter heralde zahmet edip okuduysanız güzel gözlerinize Sağlık
Forum içinde bikaç sey söyliyeyim son olarak. Burda gördügüm ve takdir ettim en güzel sey kimse kimseden üstün yada kimse kimseden alt degil yönetim ve user arasında kopukluk yok az bi zaman oldu burdayım inşallah daha uzun zamanlarda olacam.
Bu düzen umarım hep böyle devam eder.
...
Adım Yılmaz Soyadım Bipp...İzmirde yaşıyorum Açık ögretim işletme 3.sınıf ögrencisiyim. Ögrenim hayatım Gayyet iyi gidiyor. Bu Duruma bende Şaşırmıyor degilim
Aşk konusuna gelince bir defa aşık oldugumu sanıyorum
Gelelim hobilere Bak bu kısa sürecek korkmayın
Bu kadar yeter heralde zahmet edip okuduysanız güzel gözlerinize Sağlık
Bu düzen umarım hep böyle devam eder.
...
Son düzenleme: