CaSPeR35

---> CaSPeR35

Senden Kız arkadaş beklemek Başta hataydı zaten :D Aliagadaki Erkek arkadaslarını bana nie söylüyon canım :)

---> CaSPeR35

ben bu konuyu okudum hatta yorum yaptim saniyordum, yasLaniorum sanirim.d

kendini cok rahat ve kasmadan anLatmissin, aramizda olman güzeL.

seni tanidigima sevindim.

---> CaSPeR35

ben bu konuyu okudum hatta yorum yaptim saniyordum, yasLaniorum sanirim.d

kendini cok rahat ve kasmadan anLatmissin, aramizda olman güzeL.

seni tanidigima sevindim.

Bende senin yorumunu Gördüm Dermişim :) Yorumun için çok Teşekkür ederim. İlerde bende senin adın dışında şeylerde ögrenirsem sevinecem :)

---> CaSPeR35

Özenmediğin yazı bu muydu ? :p

Birde Film kürtülüm var diye yabanci oyuncuların isimlerini tek tek ezberleyenlere kıl oluyorum. Pes Oynamayı çok severim.

ama nee alakaa :D İnsan her filmi izleyince direk oyuncularını isimlerinide ezberleyebilir yani xD

Çok güzel tanıtmıssın kendini :)
Uzun olmş ama :p :)

---> CaSPeR35

Bu mu uzun :) Gerçekten sıkıldım diye öylesine girip yazdım. Uzun yazsaydım emin ol Sonunu Gören çok az kişi olurdu :) Film izleyip te oyuncu isimlerini ögrenenler degil cnm ama bazı tipler var sırf film izliyorum ben çok kürtüllü herseyi bilmiş bi havaları var ve agızlarında hep yabancı oyuncular olur :)

---> CaSPeR35

Güzel anlatmıssın Yılmaz dedigin gibi :pp okul hayatın benim gibi sayılır,kız meselesinde arkadasının tepkisi ne oldu merak ettim :)
Seni tanımak güzel hersey gönlünce olsun :) Son mesajda benim xD

---> CaSPeR35

Güzel anlatmıssın Yılmaz dedigin gibi :pp okul hayatın benim gibi sayılır,kız meselesinde arkadasının tepkisi ne oldu merak ettim :)
Seni tanımak güzel hersey gönlünce olsun :) Son mesajda benim xD

Uyus :) Diyerek başlamak istiyorum:) Sen ne okuyosun? Arkadasımın tepkisini merak ediyosan 2.sayfadakı yorumları oku :) Son mesajda kimin demiştin xD

---> CaSPeR35

Uyus :) Diyerek başlamak istiyorum:) Sen ne okuyosun? Arkadasımın tepkisini merak ediyosan 2.sayfadakı yorumları oku :) Son mesajda kimin demiştin xD

Sensin uyuss diyorum xD ilahyat okuyorum aslında okuyorum sayılmaz istedigim gibi gitmedi uzun hikaye :) Oyuna geliyorum görüsürük :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri