çare bulun

kanat$z_melek

Bayan Üye
ben 14 yaşındayım.başak burcuyum (çok çabuk aşık oluyorum)
sanalda 19 yaşında birisine aşık oldum ve ona 18 yaşındayım dedim onunla baya çıktım...arkadaşım ona bilmeden yaşımı söylemiş ve artık 14 yaşında 8'e giden küçük bir kardeşi olduğumu öğrenince msnimi sildi...
Ben ona kendimi kaptırmışım aşık olmuşum ona bilmeden şimdi o yok yok artık.bunları yazarken ağlıyorm....en çok ağrıma dokunanda kim bilir şimdi kime aşkım,bitanem diycek:S benden daha fazla sevicek birini bulucak.ben onu unutamıyorum atamıyorum aklımdan bana yardım edin lütfen =( onu unutum kendimi derslerime wermem lazım???

:)

Seni Gercekten Görmemis Cocuk ..

asık oLdugunumu Saniorsun ?

VEya Kendinin Ona a$ik oLdugunumu Saniyorsun ?

aLdanma , Inanma

Bende Gördüm o günLeri Bugun Yarın üzüLürsün

Ertesine Güne Biseyin kaLmaz Emin ol.

:)

Seni Gercekten Görmemis Cocuk ..

asık oLdugunumu Saniorsun ?

VEya Kendinin Ona a$ik oLdugunumu Saniyorsun ?

aLdanma , Inanma

Bende Gördüm o günLeri Bugun Yarın üzüLürsün

Ertesine Güne Biseyin kaLmaz Emin ol.

haklısın hemde başından sonuna kadar ama gördüm ben onu kamerada resimde aşığım ya

SevSeyDi bi hiç ugRuna BırakMaZdI çaresizCe Seni ortaDa benCe fazLa güvenmişSin ya Da fazLa aşıksın buqün bukadar önemSiz bir olay için biraktiySa Seni yarın ne için bırakıcagını biLmeSsin..

bende başak burcuyum :)

sevgılıne gelınce.

aşkın yaşı oLmaz benım kendımden buyuk sevdıLım oLdu

kucukte oLmustur :S

ama sevseydı senı bırakmazdı bahane bulmus ayrılmıs

yanı senı hıc sevmemıs belkıde !

bunu dusun hep unutursun

seven ınsan bırakmaz

.....

bosver unut. yenı bı ask bul bu yaslarda cok cabuk sever ınsan

bırde basak burcuysan merak etme ılk karsıma cıkana asık olucam de :D

ılk karsına cıkana bak gozlerının ıcıne :D

cıkmaya baslarsınız bılmem anlatabıldımmı cnm..

ama haketmıssın sımdı
basta yalan soylemıssın bellı kı yalanı sevmıyor cocuk :)

sana gelınce unut gıtsın
bır care yok bu sevdaya :)
kım bılır ne gunler goreceksın zamanı gelınce
hatırladıgın zaman gulup gecıceksın emın olabılırsın :)

ah be bebeğim.....aşk çok güzel ve yüce bir duygu bunu anlıyorum....ama senin yaşın gereği eğitiminle flört etmen gerekmiyormu....bence dikkatli olmalısın 14 yaşında her gördüğüne aşık olursan belli bir yaşa geldiğinde sana aşık olacak hiç bir erkek çıkmaz karşına....umarım anlatabilmişimdir.....3 günde hızla başlayan her aşk........ışık hızıyla son bulur bunu da asla unutma......

Not:yalan kötü bişey.......cıx cıx

sanalda 19 yaşında birisine aşık oldum ve ona 18 yaşındayım dedim onunla baya çıktım...arkadaşım ona bilmeden yaşımı söylemiş ve artık 14 yaşında 8'e giden küçük bir kardeşi olduğumu öğrenince msnimi sildi...
Ben ona kendimi kaptırmışım aşık olmuşum ona bilmeden şimdi o yok yok artık.bunları yazarken ağlıyorm....en çok ağrıma dokunanda kim bilir şimdi kime aşkım,bitanem diycek:S benden daha fazla sevicek birini bulucak.ben onu unutamıyorum atamıyorum aklımdan bana yardım edin lütfen =( onu unutum kendimi derslerime wermem lazım???

Tek yapman gerek Sanalda kimseyle çıkmaman;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri