çare bulun

bence haketmişsin ben olsam o çocuğun yerinde bende bırakırdım....

hem sen onu görmeden buluşmadan nasıl sevebiliyosun anlam veremedim ve gerçekten küçüksün tatlım önünde daha güzel aşklar olcak emin olabilisin bende küçükken böyle şeyler yaptım ve şimdi diyorum ki boşa zaman harcamışım şimdi pişman oldum.....

aşk bir delilik güzelim.....

unutursun ama eğer gerçekten sevdiysen biraz acı çekersin.....

cnm sanaL orTam zaTen yaLanLardan ibaRet. sen çocuqa yaLan söLemişSin oke peKi onun söLemediqini neRden biLiosun ? inanMa cnm heLe de çoCuk seNi qöRmeden çıkTıySa buNa çıKma deme waKit qeÇirMiş saDece. saNa tawsiYem sanaLdan hiç kimseyLe çıkma,erKekLerin her deDiqine de inanMa! ;)

unutamam faLan dioSun birKaç ay geÇsin öLe bi unutuRsun ki seN biLe şaŞırıRsın.takMa kafana o qüzeL qözLerine yazık aqLama boŞuna tmm cnm :)

---> çare bulun

sanal alem yalan üzerine kurulu zaten. resmin görmeyle camda görmeyle aşık olunmaz. en azından aşk bu değildir!! çıktım diyorsn ama nasıl çıktınız sadece msnde ve telefonda görüşerek mi?? brişeyler paylaşmadan aşk olmaz. zaten paylaşmadıysanda unutman zor olmaz!!

çevrende birine aynı duyguları hissetmeyi dene, o zaman hangisi gerçekmiş anlarsın

---> çare bulun

ahh be kuzum naptın sen :(
keşke yalan sölemeseydin hiç çocuk çok haklı burda emin ol herkes aynı şei yapardı :( şimdi yapman gereken bunu unutmak ve kendi yaşıtındakilere bakmak ;) sen bu çocuğa aşık olduğunu sanıosun ama seninki sadece beğenme bu yaşlardaki her genç kızda olur ;)

---> çare bulun

kübra abla çok acı çekiyorum her girdiğim forum sitesinde ona olan aşkımı anlatıyorum :'( napıcağımı bilyrm hepiniz haklısınız yaptım bi s*l*klık kaptırdım kendimi yemin ediyorumki birdaha böyle bişey olmuycak :'(

---> çare bulun

Sen böyle ona oLan aşkını anlatırsan veya unutamam diye kendini kandırırsan gerçekten unutamazSınki.. bırak takmaa normal yaşamına devam et bi kaç kişi daha ekle msn nine takl onlarla çık sokaga gez ama düşünme bile onu emin oL unutrSun.

---> çare bulun

Öncelikde daha yasin 14.. sen ilk deneyiminle kendini bu kadar haraba edicek kendini biraki werirsen.. daha cok aci cekersin... ki 14 yasinda hangi askdan bahsediyoruz...??? herseyden öte suan senin Kaninin kaynadigi zaman.. inan söyle 4 sene bir gecsin daha farkli bir insan olursun.. ama ablacim "Hoslantiyi" adi "ask" diye kendini kandirma.. suanki yapdigin gibi..Cikdim demisin bu insan seni hicmi camda felan görmedi 14 yasindaki bir kiz herhalde 18 gostercek degil...!! inan bitmesi zaten en hayirlisi olmus.. karsindaki insanda zaten dogru bir insan olmadigini gösteriyor.. ve inan elbetde "ask" denilen seyi yasarsin ama suan degil daha.. o yuzden kendini derslerine bir wer.. =) allahin izniyle önunde daha uzun yillar war.. her girdigin bir ortamda cok farkli insanlar taniycaksin...
o yuzden kendini bosa kandirmaya dewam etme ablacim...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri