Canıms ablan geldi ♥
Naabbberrrrrr?
Bende iyiyim sağ ol cicims.
Aslında benim moralim bu gün çok bozuktu ama şuan da mutluyum. Bizi de şuan ilgilendirdiği için mutluyum yani o kadar.
p
Neyse hemencecik sana bu günümü anlatmaya başlıyorum.
Yağmurlu bir İzmir sabahına uyandım bu gün.
Aslında yağmur yağıyorla yağmıyor arası bir şeydi. Azcık çiseliyordu sürekli ama o çiseleme hiç durmadı.
Neyse severim ben yağmurlu havaları.
Ama yağmurlu havada okula gitmeyi hiç sevmem o ayrı konu :M
IIk mıık ederek gittim okula yani.
Dil anlatımdan 50 almışım biliyor musun? Hayatımdan dil anlatımdan aldığım en düşük not. Bu hastahane falan derken gidemedim ki hiç okula ne yapayım ..
Toparlarız ne de olsa 2. sınavda.
Edebiyattan da 77 almışım. Böyle güzel notlar alınca bir sevindirik oluyorum bir sevindirik oluyorum anlatamam xD
Son iki ders İnkilaptı. Hoca bir sinirlendi bir sinirlendi. Neler söyledi bize ya. Şimdik burda söylenmez. Ben sana daha sonra söylerim yavrucum
p
Ders işlemedi tabii o kadar kızınca. 2 ders boş boş oturduk. Bende bir tane kağıda çok güzel şeyler yazdım. Onu da sonra söylerim. Anladın sen onu ♥
Sonracığımaaa hemen eve geldim.
Yemek falan filan. Direk dershane. Yolda Buğra abinle falan konuştuk. Zaten yürümenin en çok bu yanını seviyorum.
Sana şu anda bir sır veriyorum.
Buğra abinle konuşurken genelde durakta oluyorum. Bir sürü otobüs geçiyor ama ben binmiyorum. Söyleme ona taaam mı
p
Tuğçe ablanda hasta oldu bu arada. Bu gün gelmedi okula. Yarında gelmeyecekmiş.
Geçmiş olsun diyoruz ona hep beraber ♥
Böyle iştee.
Hadi görüşürükkkkk.