Selam Canım.
Her gece her gece sana geliyorum ya bıkmadın mı benden ? Bıksanda bir şey farketmez gerçi biliyor musun ? şdlksşdkşlsdklsşdk
Bu gün neler yaptık yaaaa inanamazssssııııın :|
Canım ya bu gün sabah 5'te kalktık :|
Benim neyime gelip Tuğçelerde kalıyorsun ki sen yaaa. Saat 5'te uyanılır mı ? Sabah sabah midemiz bulanıyor bir de. Gece ne oldu bilmiyorum :I
6.45'te otobüse bindik ya. Normalde ben 6.45'te yayıla yayıla kahvaltı yapıyor oluyorum evde xD
Okulada yetiştik ama yanlış olmasın canım benim.
Dün gece 12'ye kadar sunum hazırladık. İlk ders anlatıcaktık işte.
İlk bilgisayar bozuk falan dediler. Sonra bilgisayar açıldı slaytlar açılmıyor falan. Nasıl stres yapıyoruz ama o kadar hazırlandık yani. Açıldı sonunda.
Bir güzel anlattık.
Not vericekti sözde hoca vermedi ama olsun bir daha ki derse hatırlatırız. Bu burda kalmaz yani :I
Çıkışta Konak'a gidicektik. Dünden kararlaştırmıştık Burak , Hüsamettin , Tuğçe ile.
Tabii bizim çok uykumuz vardı. Ben yan çizmeye çalıştım yarın gidelim falan diye ama Hüsamettin atar yapınca gitmek zorunda kaldık xD
Canım ya neler dedi bize. '' Gidicez bu gün! Eğer bu gün gitmezsek bir daha sizinle hiçbir yere gelmem. Ya bu gün gidilicek ya da hiçbir zaman gidilmeyecek! ''
Ne kadar korktum anlatamam xD
Ama iyi ki de dinlemişiz kankacığımın sözünü
Heycanlan biraz bomba habere gelicem canım benim.
Gittik kartımızın vizesini yaptırdık. Sırada yoktu şansımıza. Gerçi sıra bana gelince adam kalktı gitti. ''Bekleticem seni biraz'' dedi. Küfür edicektim ya. Herşey mi bana denk gelir :I
İşimizi hallettik.
Bu sırada ben Buğracığımın gönlünü almaya çalışıyorum her zaman ki gibi. Yimek yedik falan filan.
Buğra'ya dedim nerdesin sen ? Konağa geliyorum dedi. Yanlış anlama canım benim sadece tesadüf okula gidiyorda kendileri.
Gerçi bizim orda olduğumuzu biliyordu
Sonracığımaaaaa.
Ben naptım biliyor musun ? Hüsamettinleri eve yolladım. Tuğçe ile Buğracığımın yolunu gözlemeye başladık.
Veeeeee o an.
Buğracığım otobüsten indi. Süpriiiiizzzzzzzzzzzz :I
Bilmem kaç ayın sonunda görüşmeyi başardık kendisiyle. Hemde gönlünü almış oldum kurabiyemin
Hatta yarın içinde sözleştik. Buluşucaz yani. Ayak üstü olmadı böyle.
Yarın daha güzel şeyler anlatıcam canım benim bekle beni.
Şimdi çıkmam gerek cantanem.
İyi geceleeeeeeerr.
:50: