Selam Concon.
Naber canım ?
Bu gün hayatımın en kötü gününü yaşıyorum falan dermişim
p dkşaldkfşalskfd
Canım Tuğçe ablanla bu gün ayrılık kararı aldık. Ona daha iyilerine laik olduğunu söyledim o da bana yolun açık olsun dedi ve bitti.
Niye böyle bir şey yaptık bilmiyorum ama şuan dul olarak takılıyoruz. Mahkemeye kadar düşüneceğiz. Ama biz kopamayız diye düşünüyorum.
Neyse o benim yinede herşeyim ! sadşlkaşlklşdlfk
2 gün aradan sonra bu gün okula gittim. Okulda bir iyi karşıladılar beni anlatamam. Geçmiş olsunlar havada uçuştu yani. Hatta rapor vermeye Veysel hocanın yanına gittiğimde bana '' Onu memura ver canım , hadi tatlım'' dedi.
Düşün yani Veyse Hoca
p
İngilizce hocasıyla taaa geçen haftadan iddiaya girmiştik. İddiamız şu '' Mihriban türküsünde nesne sözcüğünü geçiyor mu , geçmiyor mu ? '' Eğer geçiyorsa biz bütün sınıf olarak türküyü syleyecektik , eğer geçmiyorsa hoca söyleyecekti.
Tabii ben çalışkan öğrenci olarak şarkının sözlerine baktım.
Evet cincan !
Nesne sözcüğü geçiyordu şarkıda. Hemde tam hocanın söylediği biçimde.
Bu gününde cuma olduğunu göz önünde bulundurursak bu gün türkünün söylediğini anlayabilmişsindir. Ama anlaşmada biraz değişiklik oldu. Türküyü bütün sınıf değil sadece ben söyledim.
Sonra hoca sorular soruyordu. Bir tanesine cevap verdim. Bana ''İyi ki bu sınıftasın kızım'' dedi. :R
Edebiyat dersinde hoca gitti sınıftan. Bizimkilerde durur mu hemen uzun eşeğe bağladılar tabii.
Yeni gelen bir çocuk var anadolu lisesinden gelmiş. Adı Kaan. Onuda kendilerine benzettiler hemen. O da oynayama başladı. Yastık Erdi'ydi her zaman ki gibi. Tabii Kaan tam zıplarken Erdi yana kayınca Kaan direk duvara yapıştı. Burnu kırıldı sanırım bilmiyorum ama en son gördüğümde kanıyordu ve burnunun üstünde bir çıkıntı oluşmuştu.
Yazık oldu çocuğa. Ama bütün sınıf yarıldık . O da dahil :11:
Edebiyat cart curt. Atlattık bu Cuma gününüde.
Eve geldim baktım kimsecikler yok.
Napsam napsam diye düşündüm.
p
Düşünmedim tabii ki Buğra'yı aradım direk :11:
Konuştuk falan filan. Sonra konser verdim ben ona. Kahretsin insanın sesi güzel olmasın yaaaa xD şldkflşfkldşkf
''Bakiyeniz yetersiz ''
Anladın sen onu Kurabiyem :11:
'O'nu aradım sonra.
Tiyatro çalışması varmış ordaymış. Nasıl gülüyor ama görüceksin Conconcum.
Gelir birazdan sanırım.
Neyseeeeem.
Şimdi duş alıcam.
Sonra da Buğra'ya söz verdiğim testleri çözücem.
Haydi Bııııyy Cınıııımmm.
:50: