Silaaaam ciiinnnıımmm xD
Nassın iyisin ? Naptın nettin ?
Ayyy ne ka çok özlemişim anlatamam he. Tiganacım benim ya xD
Ama şimdi yeni bir başlangıç yapıyoruz ya ismini değiştirebilirim. Üzülme tamam mı ?
p
Şimcciiik.
Bu günümü anlatıcam dimi ben.
Hadi başlayak.
Ben artık çalışkan bir öğrenci olduğum için hafta sonları dershanem var. Hemide Cumartesi öğlen , pazar sabah.
Cumartesi çok eğlenceli oluyor hem hazırlana biliyorsun hem de öğleden sonra olduğu için 4 ders görüyoruz.
Pazarları ayrı bir dert. Sabahın köründe kalk daha afyonun patlamadan derse gir falan. Hafta içinden hiçbir farkın kalmıyor yani.
Seninde anladığın üzere bu gün sabahçıydım.
Dün akşam ateşim vardı. Esintoş yarın olursa gitmezsin demişti yatarken bende o kadar dua ettim xD Ama ne yazık ki sabaha ateşten eser yoktu. Boğazım ağrıyordu gerçi ama söylemeye tenezzül bile etmedim. Çünkü bu annem için geçerli bir sebep değil.
Paşa paşa gittim yani dershaneme.
Dershanede bir çocuk var. Adı ''Börteçine'' . xD Şimdi anlamı ne acaba diye düşünüyorsundur biliyorum. Ergenekon destanında ''lider kurt'' demekmiş.
İtiraf ediyorum başlarda hoşlanmıştım ama sonradan çok iyi arkadaş olduk.
Hatta bu gün hastayım diye yapmadığı şey kalmadı. Yanımda oturuyordu zaten. İki de bir ''üşüdün mü'' diyip duruyor. Pencereyi kapatıyor falan. Tenefüslerde üstüme ceket örtüyor. xD
6 ders öyle böyle geçti işte. Ama ne gördünüz diye sorma hiçbir şey hatırlamıyorum.
Zaten eve geldiğim gibi yattım.
5 buçuktu sanırım uyandığımda.
Buğracığım , kurabiyem nete girmiş. Uyanınca sende gel demiş. Eee bende kendilerini hiç kıramam biliyorsun mu ?
Hemencecik geldim xD
Bana gündemden bahsetti biraz.
Sonra kendimi forumda buldum xD
O kadar geldik yani pembe pembe takılmak olmaz dedim modluk istedim bir de. Yüzsüzlük başa bela xD
Semih abi sağ olsun verdi hemen.
Böyle işte yaaaa.
İşte geldim burdayım. Ben bu işte ustayımmmm xD
Hadi canım görüşmek üzere.
Bııııyyy :R