---> Bugünkü Msn Nickiniz? pardn msn mıs:D *๘๘۩۩۞۩۩๘๘Ξ ●GaИo√e● Ξ๘๘۩۩۞۩۩๘๘ ツ +❶❽҉
●GaИo√e● Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #141 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? pardn msn mıs [c=10]*๘๘۩۩۞۩۩๘๘Ξ[c=5] ●GaИo√e●[/c] Ξ๘๘۩۩۞۩۩๘๘ ツ +❶❽҉[/c]
M miSß0n Bayan Üye 3 Ocak 2010 #143 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] VoLume ıııııııııııııııı[ı]ıııııı %85 Bass ıııııııııııııııııı[ı]ıı %95 |:
---> Bugünkü Msn Nickiniz? |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] VoLume ıııııııııııııııı[ı]ıııııı %85 Bass ıııııııııııııııııı[ı]ıı %95 |:
K kemal35 Banned 4 Ocak 2010 #145 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? [c=47]Seni okadar çok Seviyorum ki , Seni Kalbimden Sen bile Çıkaramazsın Sevgilimmm [/c]
---> Bugünkü Msn Nickiniz? [c=47]Seni okadar çok Seviyorum ki , Seni Kalbimden Sen bile Çıkaramazsın Sevgilimmm [/c]
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #146 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? qökyüzüNü qösTermiO buLutLar baqdıqıM heryeR karaNLık...
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 4 Ocak 2010 #147 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? qecici heveS değiL hakedene nefeS oLurum
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #148 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Yeni Yılda Eskisi Gibi Severim Seni ..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Ocak 2010 #149 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? ·#·$1' κ მ Γ ჩ პ ყ მ z | bir Allah'ım oLsun birde sen oL Fener !
~viO Bayan Üye 7 Ocak 2010 #153 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Büsra.**** | Renksin yazdan kıştan, tazeliksin bahardan
_zeynep_ Bayan Üye 7 Ocak 2010 #155 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Bazen öyle acır ki için. Bu acıyla değiştim sanırsın. Şimdi dersin şimdi her şeyi yapabilirim artık ama değişmek zordur ..
---> Bugünkü Msn Nickiniz? Bazen öyle acır ki için. Bu acıyla değiştim sanırsın. Şimdi dersin şimdi her şeyi yapabilirim artık ama değişmek zordur ..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 #159 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? | »•» .. |- AnıL | «•« .. | √