---> Bugünkü Msn Nickiniz? ~|büşRa| anılacak ''adın'' bile yok Bende(:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Eki 2009 #101 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? ~|büşRa| anılacak ''adın'' bile yok Bende
ReLax BaBy Bayan Üye 14 Eki 2009 #103 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? ' [ ReLax BaBy ] ^ 1 taNe SussaNa ^ anLayamazsıN beNi t0z 0L..!!
# мσŁŁ наωк ~ Banned 14 Eki 2009 #104 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Ve cellat uyandı yatağında bir gece Tanrım dedi bu ne zor bilmece Öldükçe çoğalıyor adamlar Ben tükenmekteyim öldürdükçe.
---> Bugünkü Msn Nickiniz? Ve cellat uyandı yatağında bir gece Tanrım dedi bu ne zor bilmece Öldükçe çoğalıyor adamlar Ben tükenmekteyim öldürdükçe.
S Saq0Lera <3 Bayan Üye 16 Eki 2009 #109 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? YerLi malı yuRdun maLı .d [anLayana] yazı0
ßéqüm.. Bayan Üye 19 Eki 2009 #110 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? 12.12.2oo9 bursa suare yalıııınn kesn gidiyrm yihuu yazıoo..
S Saq0Lera <3 Bayan Üye 19 Eki 2009 #111 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Pen küçükkende ßöle yaparmışım.. herKese küsüp küsüp kedi eLimi kendim tutarmışım ٭˚Ѕаqσℓєяа <3˚٭
---> Bugünkü Msn Nickiniz? Pen küçükkende ßöle yaparmışım.. herKese küsüp küsüp kedi eLimi kendim tutarmışım ٭˚Ѕаqσℓєяа <3˚٭
karagümrük Kayıtlı Üye 25 Eki 2009 #112 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? karşıyaKAragümrük bNde iLqi boL sn yeterqi bNm oL (!)
By_XMaT Kayıtlı Üye 25 Eki 2009 #113 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Çok ağladım görmesende ,çok özledim seni bende Masallar gerçek değil ne kadar HAYAL"ET"sende....
---> Bugünkü Msn Nickiniz? Çok ağladım görmesende ,çok özledim seni bende Masallar gerçek değil ne kadar HAYAL"ET"sende....
By_XMaT Kayıtlı Üye 25 Eki 2009 #114 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? Çok ağladım görmesende ,çok özledim seni bende Masallar gerçek değil ne kadar HAYAL"ET"sende....
---> Bugünkü Msn Nickiniz? Çok ağladım görmesende ,çok özledim seni bende Masallar gerçek değil ne kadar HAYAL"ET"sende....
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 25 Eki 2009 #115 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? " Sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, yine sahibine döner tüm KÖPEKLER ... "
---> Bugünkü Msn Nickiniz? " Sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, yine sahibine döner tüm KÖPEKLER ... "
# мσŁŁ наωк ~ Banned 25 Eki 2009 #119 ---> Bugünkü Msn Nickiniz? söyle kalbine zahmet etmesin sevmezse beni kendi gibi hiç yorulmadan hiç duyulmadan çeker giderim efendi gibi..!
---> Bugünkü Msn Nickiniz? söyle kalbine zahmet etmesin sevmezse beni kendi gibi hiç yorulmadan hiç duyulmadan çeker giderim efendi gibi..!