---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz etmedim etmiycemde degmez
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 19 Şub 2009 #162 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ßİr KıZa =)
sleepless Bayan Üye 19 Şub 2009 #164 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz henüz etmedim ama bidaa bağlantı keslrse arayıp kfrü bascamı hissediyorm
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz henüz etmedim ama bidaa bağlantı keslrse arayıp kfrü bascamı hissediyorm
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 19 Şub 2009 #166 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Bir Kavga OlAyı YuznDen Bir KıZa
Salvo Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #167 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bana bi çocuqun anabacı yapmasına ama noldu gördü dükkana soktum
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz bana bi çocuqun anabacı yapmasına ama noldu gördü dükkana soktum
~~yolcu™~~ Kayıtlı Üye 19 Şub 2009 #173 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz izmir-ankara arasındaki mesafeye 3kere...
DReNGL Bayan Üye 19 Şub 2009 #175 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz hergün ettiğim kişiye____________
damir Banned 12 Nis 2009 #178 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz pc ye küfür ettim çok yavaş diye