---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz nihata
otuz_3crew Kayıtlı Üye 10 May 2009 #242 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz teLeFoNuM BozuLDuu oNaa eTTTiM
damir Banned 11 May 2009 #245 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz sigarama etmiştim sanırım.bir türlü yanmamıştı..
Buğra1 Kayıtlı Üye 11 May 2009 #246 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Offfff hiç etmemem qereken kişiye
PiscLik Kayıtlı Üye 11 May 2009 #248 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz sinirden arkadaşa Makara amacı duz gittim
eDa Bayan Üye 11 May 2009 #251 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kendime almam gereken resimleri almayı unutup makinaya format koydugum için
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz kendime almam gereken resimleri almayı unutup makinaya format koydugum için
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 12 May 2009 #254 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz aşkım sağolsun : D küfür etttirdi birine..
PERITOZU Bayan Üye 12 May 2009 #255 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz sabah sabah beni sinir eden arkadaşıma
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 May 2009 #257 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz hocanın biRine,kaDerime,hayaTa,kenDime,şanSıma,arkaDaşLara..
PERITOZU Bayan Üye 13 May 2009 #258 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Aşkımdan Ayırmak Isteyenlere Onlar Yüzünden Saatlerce Ağladım :19:
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz Aşkımdan Ayırmak Isteyenlere Onlar Yüzünden Saatlerce Ağladım :19:
Hira Bayan Üye 13 May 2009 #260 ---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ben bugün hayatımda ilk kez yaptığım yemeğin tadına bakıp çöpe atan komşuya küfrettim sana tadına bak diyen mi oldu:19:
---> bugün neye ve niçin küfür ettiniz ben bugün hayatımda ilk kez yaptığım yemeğin tadına bakıp çöpe atan komşuya küfrettim sana tadına bak diyen mi oldu:19: