Bugun Ne Giysem DF 1. sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Bugun Ne Giysem DF 1. sezon

Ya arkadaslar 3. Juri yok :)
[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sen katilmiyormusun yarismaya Hadi ama...

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sırf benim korkuma yarışmaya katılmadın değilmi ) helal olsun bana o zaman xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=153273]Amor[/MENTION] [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] 3, jurimiz sizlerden biri olabilirmi ?

Hafta sonlarını çok seviyorum çünkü spor giyinmek en rahatı,En çok kullandığım renklerin ve giyim tarzımın kombinini internetten oluşturdum çokta keyifliydi :)

Aranızda bana çok renksiz diyenler olabilir evet kabul ediyorum fazla takı sevmem genelde tek çeşittir.

Beb seni görmemişim özür dilerim. Gozlukler siyah, elbise siyah, canta siyah hersey siyah. Podyumda olmasan cenazeye geldiğini zannedicem. Mezarliklarin en şık bayani olacağınız kesin xD ben bizimle degilsin diyiyorum :pp

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Nasıl korkmayım bi elbise seçsem kesin dikişlerine kadar eleştirirsin...şaka şaka gayet hoş rahat bi kıyafet sizin taşıyamicaginiz bir elbile henüz dikilmemistir bence P
hani derler ya çuval giyseniz yakışır diye işte oyle )

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ben kıyamam kimseye ki juri olayım. :pp Duygusal davranabilirim canım ya herkese oy veririm. :pp Benden jüri olmaz o bakımdan. :pp

ozaman juri yok.. bir seferde anketle secilecek herkes.

bir asamali olacak... herkes eklesin resimlerini bu hafta, haftaya anket acacagim

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] juri yok artik :) anketle secilecek herkes. 3. juri yok cunki.

sizlerde yarismaya katilin.

Ben juri olabilirdim severim eleştirmeyi :R Ama bu hafta giremiycem zaten sınavlardan dolayı

Size iyi eğlenceler , hoş bi konu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri