Bugun Ne Giysem DF 1. sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Bugun Ne Giysem DF 1. sezon

Bu resimle katiliyim bende :pp

O49MX.jpg

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] sen juri oldun ama sen SIK girmiyorsun siteye :( juri olacaksan lutfen buyarsima bitene kadar sitede ol yoksaaa sonunu biliyrosun sen.

juri uyeleri yarismacilar katildikca oylayabilirsiniz, [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION]

Özel bir davet için özel bir seçim :) jurimizin karŞısna ilk buluŞmada şık olmak iStedim :)
60545972.jpg

Not vermeyeceksin. Finale kalip kalmayacagini diyeceksin. Ornegin leylmira eklemi. Begendim finalde bizimlesin, yada begenmedim finalde bizimle degilsin diyeceksin :) notlu degil elemeli yani :)

o zaman baslayalım finale kalan uyeler :

ashli

leylmira

eSqaL

Director23

She

Son düzenleme:

xD xD
Haklısın :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Ben yarışma formatını tam anlayamadım yanlışım varsa düzelt :)

Bu yakışıklı ağabeyin üstündeki kıyafetleri seçiyorum , bu resim kabul oluyorsa erkekler statüsünde yarışmaya adayım :R

erkekmontm.jpg

Günlük bir kıyafet olarak gayet uygun ama böyle bir kıyafetle clup'a veya özel bir davete girebilirmisin ? hayır tabi ki de. Yine de sende potansiyel görüyorum. finalde beni şaşırtacağını düşünerek bizimlesin diyiyorum :H

540_02b9d.jpg

Bende bu hatunla katiliyorum... :pp

Elbisenin çizgilerine ve dekoltesine bayıldım ayrıca ten renginize uymuş. Kolye kullanmamanız çok doğru bir tercih olmuş, sade bir makyaj da kararında olmuş. benim için bizimle finaldesin xD

Bu resimle katiliyim bende :pp

O49MX.jpg

elbisenin rengine ve hatlarına bayıldım. makyaj olsun, ayakkabılar çanta hırka hepsi bir ahenk içinde fazla söze gerek yok finalde bizimlesin :p

Özel bir davet için özel bir seçim :) jurimizin karŞısna ilk buluŞmada şık olmak iStedim :)
60545972.jpg

tek kelimeyle muhteşem ve olağanüstü, porselen bebek gibisiniz. Bugüne kadar gördüğümen şık bayansınız ve finalde favorimsiniz. tek finalde değil her yerde bizimlesin xD

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] harikasin sen ya... yorumlarin bir harika. yoksa sen tv de hergun izliyor musun bugun ne giysem programini?
hadi itiraf et. harikasin gercektende :)

mknszkral sendende oylamalari alalim ama 3. juri adayi araniyor :)

İyi de ben kızlarla mı yarışıyorum ? Erkeklerden başka aday yok ki ? :D
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler değerli jurim [MENTION=6143]joker[/MENTION] :D

İyi de ben kızlarla mı yarışıyorum ? Erkeklerden başka aday yok ki ? :D
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler değerli jurim [MENTION=6143]joker[/MENTION] :D

giyinmene kim yardim etti soyle bakalim :) siteden bir bayan olabilir mi? :)

belki yigitbircanda katilir :)

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] harikasin sen ya... yorumlarin bir harika. yoksa sen tv de hergun izliyor musun bugun ne giysem programini?
hadi itiraf et. harikasin gercektende :)

mknszkral sendende oylamalari alalim ama 3. juri adayi araniyor :)

Bir kaç sefer denk gelip izlemiştim xD

Fazla konuşmada senin de görelim şıklığını hadi :p

yarismalara katilmiyorum ben :) ben yapimciyim :) 3. juri lazim kimse olmuyor benmi olsam bilemedim ki... hayal abla olmazmi acaba
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] abla 3. jurimiz eksik sen olur musun? 3. juri bayan olsa iyi olur.

Hafta sonlarını çok seviyorum çünkü spor giyinmek en rahatı,En çok kullandığım renklerin ve giyim tarzımın kombinini internetten oluşturdum çokta keyifliydi :)

Aranızda bana çok renksiz diyenler olabilir evet kabul ediyorum fazla takı sevmem genelde tek çeşittir.

Bence çok Rüküş )
Günlük kıyafetiniz gibi bu şekildeki bir giyim sizi ancak alişverşe götürür finale degil )

Sizin üzerinizde daha şık derin sırt dekoltesi ve bajak dekoltesi olan siyah bir abiye kıyafet hoş dururdu diye düşünüyorum Pp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri