![]() |
![]() |
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kac uzerınden verıoz notu
Not vermeyeceksin. Finale kalip kalmayacagini diyeceksin. Ornegin leylmira eklemi. Begendim finalde bizimlesin, yada begenmedim finalde bizimle degilsin diyeceksinnotlu degil elemeli yani
![]()
xD xD
Haklısın![]()
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Ben yarışma formatını tam anlayamadım yanlışım varsa düzelt![]()
Bu yakışıklı ağabeyin üstündeki kıyafetleri seçiyorum , bu resim kabul oluyorsa erkekler statüsünde yarışmaya adayım :R
![]()
![]()
Bende bu hatunla katiliyorum...p
Bu resimle katiliyim bendep
![]()
Özel bir davet için özel bir seçimjurimizin karŞısna ilk buluŞmada şık olmak iStedim
![]()
Istemiyorum juri olmak, etikete gerek yoktu.
o zaman baslayalım finale kalan uyeler :
ashli
leylmira
eSqaL
Director23
She
Teşekkür ediyorum sayın jürim xDelbisenin rengine ve hatlarına bayıldım. makyaj olsun, ayakkabılar çanta hırka hepsi bir ahenk içinde fazla söze gerek yok finalde bizimlesin![]()
size de jüri beyo zaman baslayalım finale kalan uyeler :
ashli
leylmira
eSqaL
Director23
She
İyi de ben kızlarla mı yarışıyorum ? Erkeklerden başka aday yok ki ?
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler değerli jurim [MENTION=6143]joker[/MENTION]![]()
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] harikasin sen ya... yorumlarin bir harika. yoksa sen tv de hergun izliyor musun bugun ne giysem programini?
hadi itiraf et. harikasin gercektende![]()
mknszkral sendende oylamalari alalim ama 3. juri adayi araniyor![]()
Bir kaç sefer denk gelip izlemiştim xD
bellicunki acemi yorumu degil bunlar
![]()
Fazla konuşmada senin de görelim şıklığını hadi![]()
tek kelimeyle muhteşem ve olağanüstü, porselen bebek gibisiniz. Bugüne kadar gördüğümen şık bayansınız ve finalde favorimsiniz. tek finalde değil her yerde bizimlesin xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.