Bugun Ne Giysem DF 1. sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Bugun Ne Giysem DF 1. sezon

Hafta sonlarını çok seviyorum çünkü spor giyinmek en rahatı,En çok kullandığım renklerin ve giyim tarzımın kombinini internetten oluşturdum çokta keyifliydi :)

Aranızda bana çok renksiz diyenler olabilir evet kabul ediyorum fazla takı sevmem genelde tek çeşittir.

Siyah sikligi ve zerafeti simgeler canim cok hos ben begendim [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

Tatlim biliypsun eklenti yapamiyorum eger bu jafya bglanirsa katilitim yanliz bir seyi anlamasim kendi gardrobumuzdan secip mi giyiniyoruz yoksa netten konbin mi yapiyoeuz daha oncekileri gotmedigim icin bilemedim... :R

Canimsin netten bukacaksin. Isterdim ki herkes evde gitsin ama o zor is :) kimse katilmaz :) netten bitanem

ben daha yarismaya falan katilmam, herkes tanidigina oy veriyor. Kiminin eli kayiyor, kiminin bugun sana yarin bana oluyor xD ben juri olmak istiyorum :H

adam haklı bende jurı olmak ısıtıom :)

güzel yarışma :) bol katılımlar

Sen hep takiptesin bak olmuyor boyle, Guzel diyip isin icinden cikmak yok... Sende atilacaksin ben anlamam.

Saat ve ayakkabi olmamis bence:D tabi oda zevk meselesi :)

1. Juri [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]
2.juri [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION]
3.juri ????

Leylmira 3. Juri olmak istermisin? Yorumlamaya baslamissin :)
Arkadaslar :) izliyicilerde Yorum yapabilir elbet. Ama son karar jjurilerin finalde Ise soz izliyicilerde.

Joker ve mknszkrall katilan arkadaslari, arkadaslar atildikca oylayabikirsiniz ama lutfen burayi takipte Jakob olur mu?

Son düzenleme:

Hiiii peki evet evden olsa iyi olureu giyinmeden evekki kiyafetlerde kombinlenebilor aslinda ama siz ve katilanlar bilir dabiki ;)

Hiiii peki evet evden olsa iyi olureu giyinmeden evekki kiyafetlerde kombinlenebilor aslinda ama siz ve katilanlar bilir dabiki ;)

Evet orjinal olurdu ama internetten eklemeye bile zor yarismaci buluyorum oklavayla tehtitle buluyorum evde kombin yapip buraya ekleme olsa elimde hic kimse kalmaz :)

yesil yeni yarişmanda ilk once sana sonra yarişmacilarina başarilar diliyorum...
Gercekden takip diyorum yarişmalarini eglenceli ve zevkli...Bu sanat calişmalarinda sana başarılar diliyorum....

ben daha yarismaya falan katilmam, herkes tanidigina oy veriyor. Kiminin eli kayiyor, kiminin bugun sana yarin bana oluyor xD ben juri olmak istiyorum :H

xD xD
Haklısın :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Ben yarışma formatını tam anlayamadım yanlışım varsa düzelt :)

Bu yakışıklı ağabeyin üstündeki kıyafetleri seçiyorum , bu resim kabul oluyorsa erkekler statüsünde yarışmaya adayım :R

erkekmontm.jpg

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] Abi gerçekten yakışıklı:pp kafadan oyum sana xD

Birazcik elim sürçmüş ya ne var bunda )

Hem benide juri yapin...itina ile şike yaparim hakkımı verenin yüzünü güldürürüm PP

[MENTION=157575]She`[/MENTION]
Bu "bozo" nun işe yarayacağını tahmin etmiştim :Ç :Ç

Birde bu yarışmaya katılmak için illa bişiyler giymek şartmidir P)P)
Directorun yaotigi gibi yapabikirsin. Internetten kiyaferler buluo ekleyebikirsin ornek leylmira gibi yada giyinik sekikdede ekleyebilirsin ornek director gibi.

xD xD
Haklısın :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Ben yarışma formatını tam anlayamadım yanlışım varsa düzelt :)

Bu yakışıklı ağabeyin üstündeki kıyafetleri seçiyorum , bu resim kabul oluyorsa erkekler statüsünde yarışmaya adayım :R

erkekmontm.jpg

1 numara olmussun.

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] Abi gerçekten yakışıklı:pp kafadan oyum sana xD

canim benim juriler oylayacak :) sen yarismacisin

Katılıyorum bende

tamam senide bekliyoruz yakisikli halinle. erkekler nazlanir diye dusunuyordum katilimlari gormek beni cok sevindirdi.

joker ile yiğit jüri olsun ama bir tanede bayan olsun :)

canimsin, [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] ve [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] ilk once adayligini koydu
o ikisi juri bir bayan juri eksik.
3. bayan juri araniyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri