leylmira
Bayan Üye
![]() |
![]() |
Tatlim biliypsun eklenti yapamiyorum eger bu jafya bglanirsa katilitim yanliz bir seyi anlamasim kendi gardrobumuzdan secip mi giyiniyoruz yoksa netten konbin mi yapiyoeuz daha oncekileri gotmedigim icin bilemedim... :R
ben daha yarismaya falan katilmam, herkes tanidigina oy veriyor. Kiminin eli kayiyor, kiminin bugun sana yarin bana oluyor xD ben juri olmak istiyorum :H
adam haklı bende jurı olmak ısıtıom![]()
güzel yarışmabol katılımlar
Saat ve ayakkabi olmamis bencetabi oda zevk meselesi
![]()
Hiiii peki evet evden olsa iyi olureu giyinmeden evekki kiyafetlerde kombinlenebilor aslinda ama siz ve katilanlar bilir dabiki![]()
ben daha yarismaya falan katilmam, herkes tanidigina oy veriyor. Kiminin eli kayiyor, kiminin bugun sana yarin bana oluyor xD ben juri olmak istiyorum :H
Directorun yaotigi gibi yapabikirsin. Internetten kiyaferler buluo ekleyebikirsin ornek leylmira gibi yada giyinik sekikdede ekleyebilirsin ornek director gibi.Birde bu yarışmaya katılmak için illa bişiyler giymek şartmidir P)P)
xD xD
Haklısın![]()
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Ben yarışma formatını tam anlayamadım yanlışım varsa düzelt![]()
Bu yakışıklı ağabeyin üstündeki kıyafetleri seçiyorum , bu resim kabul oluyorsa erkekler statüsünde yarışmaya adayım :R
![]()
joker ile yiğit jüri olsun ama bir tanede bayan olsun![]()
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] Abi gerçekten yakışıklıp kafadan oyum sana xD
Katılıyorum bende
joker ile yiğit jüri olsun ama bir tanede bayan olsun![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.