---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni Seviyorum :love3:
Queen2 N.❤ Prenses 22 Mar 2014 #421 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni Seviyorum :love3:
B0LdP1L0t Banned 26 Mar 2014 #422 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni seviyorum GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni seviyorum GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Queen2 N.❤ Prenses 30 Mar 2014 #423 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni Seviyorum Sevdiğim...:mhJeF:
Queen2 N.❤ Prenses 1 Nis 2014 #425 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni Seviyorum :R + Nurten son kontürümü sana yolluyorum kıymetimi bil :kikiki:
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Seni Seviyorum :R + Nurten son kontürümü sana yolluyorum kıymetimi bil :kikiki:
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 1 Nis 2014 #426 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Sen Her Halinle Güzelsin... :love3:
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Nis 2014 #428 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Hoşcakal
Fth93 Kayıtlı Üye 3 Nis 2014 #429 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Tamam hadi ben yapmıyım dışardan söyleyelim :d
Efsunkar Bayan Üye 5 Nis 2014 #430 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Ders girişinde bir kız öğrencimin ''Öğretmenim size sarılabilir miyim,içimden geldi'' demesi.
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Ders girişinde bir kız öğrencimin ''Öğretmenim size sarılabilir miyim,içimden geldi'' demesi.
crimsoN Kayıtlı Üye 8 Nis 2014 #432 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Adamsın kardeşim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Adamsın kardeşim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
'Gülümse :D Prenses 8 Nis 2014 #433 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Festivale Cem Adrian ve Zakkum geliyormuşşşş
kaff Kayıtlı Üye 10 Nis 2014 #435 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? sen kapalı kapılar ardında duran,gülen ama içeri kimseyi sokmayan bir adamsın...
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? sen kapalı kapılar ardında duran,gülen ama içeri kimseyi sokmayan bir adamsın...
'Gülümse :D Prenses 10 Nis 2014 #437 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? +bana günaydın deme bir daha. -neden? +benim günüm senleyken hep aydınlık. bunu diyen biri var lan hayatımdaaaaaa ♥♥♥
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? +bana günaydın deme bir daha. -neden? +benim günüm senleyken hep aydınlık. bunu diyen biri var lan hayatımdaaaaaa ♥♥♥
'Gülümse :D Prenses 12 Nis 2014 #439 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? kabul ****üm fazlasıyla.(Selim)