---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Hanımefendi.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 8 Tem 2012 #323 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? ` Sempatik ~
-oZKan- Ceo Admin 9 Tem 2012 #327 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? kopyalamak isterdim . süperdi walla iyi geldi!!
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #331 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Bugünde erken paydos edelim.
G gizliozne Bayan Üye 11 Tem 2012 #332 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? ben seni özledim artık bi sms yapsan diyorum (bende seni Pinokyo )
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? ben seni özledim artık bi sms yapsan diyorum (bende seni Pinokyo )
duyguMuhtar Bayan Üye 11 Tem 2012 #338 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Henüz duymak nasip olmadı
duyguMuhtar Bayan Üye 11 Tem 2012 #339 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? benim kızım diye demiyorum yapacağı işte Allah'ın rızası olup olmayacağını bilir de ona göre karar verir bir işi yapıp yapmayacağına..
---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? benim kızım diye demiyorum yapacağı işte Allah'ın rızası olup olmayacağını bilir de ona göre karar verir bir işi yapıp yapmayacağına..
lolamera Bayan Üye 11 Tem 2012 #340 ---> Bugün Duyduğun En Güzel Cümle ? Çok tatlı dondun Birde Odun :I