---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? fazlasıyla ayaz :M
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 22 Ara 2012 #722 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? yağmurlu
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #727 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Karrrr cammınn yarısıı kapalıı 3 gundurr evde mahsur kaldım
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Karrrr cammınn yarısıı kapalıı 3 gundurr evde mahsur kaldım
AliceWonder Banned 10 Ocak 2013 #729 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? LocKe' Alıntı: Yagmurlu Genişletmek için tıkla ... 1 haftadir yagmurlu :uzgunkiz:
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? LocKe' Alıntı: Yagmurlu Genişletmek için tıkla ... 1 haftadir yagmurlu :uzgunkiz:
LocKe GururLan Bayan Üye 10 Ocak 2013 #730 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? AliceWonder' Alıntı: 1 haftadir yagmurlu :uzgunkiz: Genişletmek için tıkla ... Aynen Depresiona Yapacak xD
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? AliceWonder' Alıntı: 1 haftadir yagmurlu :uzgunkiz: Genişletmek için tıkla ... Aynen Depresiona Yapacak xD
Sibel1 Bayan Üye 13 Ocak 2013 #731 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? kapalı bulutlu ve soğuk
yesil83 Bayan Üye 13 Ocak 2013 #733 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Soguk , gunesli ve acik hava var
Armas Bayan Üye 15 Ocak 2013 #736 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Günler sonra yaz havası gibi İstanbul
M Moreas Bayan Üye 15 Ocak 2013 #737 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Güneş açmış ama sisliydi ayrıca çok soğuktu.
Busrakalyoncu Bayan Üye 15 Ocak 2013 #738 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Biraz soğuk gibi.
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #739 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Günlük gülistanlık 20 derecelere çıkıyor
quLDeniz Bayan Üye 18 Ocak 2013 #740 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? yaĞmurLu soĞuk karanLık pusLu daha anLatim mi?