---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? yağmurlu
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Ara 2012 #683 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? yagmurlu ve soguk
Y yalcn Kayıtlı Üye 4 Ara 2012 #685 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? İzmir bukadar soguksa diger illeri tahmin bile edemicegim kadar soguk suratım dondu
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? İzmir bukadar soguksa diger illeri tahmin bile edemicegim kadar soguk suratım dondu
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Ara 2012 #687 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Yağmur ve Soğuk ..
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 4 Ara 2012 #688 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Rüzgarla karışık yağmurlu
ashli Bayan Üye 4 Ara 2012 #690 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Dün ter attık sıcaktan neydi öle bugün biraz serinledik
M Mastor Kayıtlı Üye 6 Ara 2012 #691 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Sisli, puslu, yağmurlu ve kasvetli. Fakarım böyle havayı.
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Sisli, puslu, yağmurlu ve kasvetli. Fakarım böyle havayı.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 8 Ara 2012 #694 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? acık
Director23 Banned 11 Ara 2012 #695 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Yine kapalı ve yağışlı . Bir an Londra'da sanıyorum kendimi ta ki çamurlu sokak,cadde ve kaldırımlarda yürüyünceye kadar !
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Yine kapalı ve yağışlı . Bir an Londra'da sanıyorum kendimi ta ki çamurlu sokak,cadde ve kaldırımlarda yürüyünceye kadar !
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 20 Ara 2012 #697 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Kar var ve ben gine bir ilke imza atıp parma arası terlıkle dışarı cıktım camdan bakmamak bu olsa gerek
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Kar var ve ben gine bir ilke imza atıp parma arası terlıkle dışarı cıktım camdan bakmamak bu olsa gerek
parasite Kayıtlı Üye 20 Ara 2012 #699 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? yağmurlu ve kapalı ...
' Beşiktaşk Bayan Üye 20 Ara 2012 #700 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? fazla soğuk ve kar yağışlı .