beyazgul_57
Bayan Üye
---> buda benim günlüğüm
of gunluk ya olcak işmi okul yok dediler ders varmış 13.20de kım gıtcek sımdı ya
of gunluk ya olcak işmi okul yok dediler ders varmış 13.20de kım gıtcek sımdı ya
![]() |
![]() |
günlüğüm canım sana derdimi anlatmayalı çok oldu bu siteye girmeyeli çok oldu hayatımda çok şey değişti çok karıtı herşey birini tanıdım nişanlandım mutluyum hemde çok mutluyum ama daha yerine oturmayan şeyler var geçmişim peşimi bırakmıyor nişanlıö asker kendi aramızda yaptık bişeyler aileler falan az çok biliyor ama yüzük taktığımızı bilmiyorlar gün sayıyorum onu çok özledim 2 hafta oldu gideli ayın 27.sinde gitti daha çok var şafak karanlık 3 günde bilemedin 4 günde bir arıyor bakalım ne olacak sonumuz neyse hepinizi çok özledim bu arada hepiniz çok seviliyorsunuz
hayirli olsun canim.
neden kendi aranizda nisan yaptiniz ki? ailelerle yapsaydiniz ya iste.
hayirlisi olsun, sayili gun cabuk gecer, insaALLAH sag salim gelir biran once kavusursunuz. mutlu olmana cok sevindim.
gecmisi gecmiste birak, yeni hayatina karistirirsan eger yeni hayatinida karartir o gecmisin. adi ustunde gecmis bosver bir sunger cek.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.