Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] hahah buu sarkınınn bendeee anısııı varrr :D:D neyseee :D hatunn fenaaa yanlızzz dımı :D

avatarından anlamalıydımmm zigarayıı :D azaltt azaltt dost tavsıyesıı neseee :D

denizzz üstüüü köpürürrrr :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Anısı mı var? Çok fena bir durum, naptın kim bilir dostum xD

İnşallah azaltmak yerine bırakırım birgün :)
Bu arada gönderdiğini bilirim, çok güzeldir.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] yoo yanlıss anladınn o mevzulardan dolayıı bı anı degıll :D bosverr :D

yanlızz Serdarınn sarkısının sözlerii cok agırmısss beee :D

insallah bırakırsınn bee elekcııı :)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] İyi ki öyle bir anı değilmiş pirincim, vallaha sana yakıştıramazdım zaten xD
Serdar'ın en iyi eski parçalarından cidden..

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] :D hahahha ooo elekcııı sen benıı halaa tanıyamamıssın yaa :D ben oylee seylerr yapmam kıı neyseee :)

İyii gecelerrrr Elekkçii Sultannnn :D buu vedaaa sarkısıı olsunn Kendıneee cok ıyıı bakkk :) :cy(19):

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Veda şarkısına bakar mısın arkadaş xD İyi geceler pirincim, tatlı rüyalar. Kendine iyi bak. Teşekkür ederim şarkılar için :R

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Veda şarkısına bakar mısın arkadaş xD İyi geceler pirincim, tatlı rüyalar. Kendine iyi bak. Teşekkür ederim şarkılar için :R

Nesii varmısss efendımmm gayett eglencelıı veee Hos bı sarkıı :D cık cık :D bendeeee tesekkur ederımmm cok eglendımmmm :D gıttım bu sefer :D

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] teşekkürler seçimleriniz çok hoştu

buda size gelsin

bizim meeaahsun piyanoo çalımıyomuş yaaa çok utandımm şindikkkk :)

Vayyyy mahsunnnn :D:D

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] :D

Eglencelıı bıı parcaaa canlanmakk ıcınn ıyıdırrr :D:D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Hey! Man ::D gel bu tarafa he-Man! :vala_02: kopuyozmu şimdi kanka:dansa:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
o senin benım gibi kimleri gömmüşdür kankaa :D of ulan of aahah :vala_02:

l

[MENTION=158825]Armas[/MENTION]
sen kesin bu şarkıyı çok sevıon 6.hisim öyle dedi :vala_02:
hadi ciceeem ben kaçtım işler var sonra görüşürüz :Hjte7:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri