Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Klipteeeki hatunnnuu daha cok begendımmm :D:D

o zamann kenandann devammm :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Voav iyiydi bu. Kenan'dan devam o zaman xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] aklımm karıstııı aynennn bak bu tam oturtuuu çokkk karısıkkk hemdee :D :D

Geçtimm düşlerrr sokagındann bır geceee vaktıydıııı :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Şarkı sana hitap ettiyse ne mutlu pirincim xD Bu armağan ettiğin şarkı beni hep hüzünlendiriyor. Al o zaman..

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] hadııı beeee :) buu sarkııdaaaa benımmm vazgecılmezlerımdenn gercıı kekıllının butun sarkılarııı ıyıdırr... :D

buuu benden sana iyi gecelerrr sarkısııı olsunn Elekçiii :) Kendinee iyi davrannn :) :love3:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Teşekkür ederim o zaman, kapanışı senin bu armağanınla yapalım. Kendine iyi bak pirincim :eda:

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] :love3: ahh ne güzel bakıyorsun tatlı sözlerin vuruyor beni yüreğimden :eda:

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ahh pardonnn eşeklik ettimm :) bu parcaaa affetırır umarımm :D iyiii dinlemelerrr :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Teşekkür ederim, bu senin. Şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum :R

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Canısı, yerim seni. Buda senin :love3:

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ooo ne güzelll bi sesss beee :D begendımmmmm :D

Harekettt iyidirrr :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri