Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Kızımm oo benımm genclıgımınnn şarkısııı :D :D heeyyy gidii günlerrr :D

ooooo şarkılarını degılde ebruu yaşarıı severımm bendee :D saka saka güzelll parcaa :)

buuu nasıllll :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Bu nasıl diye sorulur mu, o şarkı zaten bana yazılmış sen ne diyorsun :43sr:

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] :D Şımarmaaa :D şakaa şakaa :D ooooo buuu sarkııı cıdden fenaaa hemen dowland :D

çokkk eskilerrrrrdenn :D haydeee gamzelimmm bu geceeee raks edelimmm :D:D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Allah ne severim varya :) Pirincim bak sana nostalji bir parça atıyorum. Ama çok kaliteli, dinle kesin :)

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] wowwwwww senn bunuu nerdenn bılıosunn beee 77 dio :D sözleriii fenaaaa cokk etkılendımmm :D Ccokk tesekkur ederımm Gayecimmm :D

buuu benııı anlatıyoo bakk :D

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] wowwwwww senn bunuu nerdenn bılıosunn beee 77 dio :D sözleriii fenaaaa cokk etkılendımmm :D Ccokk tesekkur ederımm Gayecimmm :D

buuu benııı anlatıyoo bakk :D

Pirincim nostalji diyorsan, aklına gelen tek isim ben olmalıyım xD
Bu armağanını da hala dinlerim gerçekten. Çok seviyorum bu parçayı da.

Buda sana. Dinle bak sözleri süper :)

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] oooo bayann elekcıı ebruu polatt ıyııdır parcaaa ıyıymıss tesekur ederım :D:D

buyurrr ıyı dınlemeler :D

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] oooo bayann elekcıı ebruu polatt ıyııdır parcaaa ıyıymıss tesekur ederım :D:D

buyurrr ıyı dınlemeler :D

Sana bittiğimden, kendime kalmamışım dırın dırın dırın. Görüyor musun, DJ olsak insanları çoşturacağız. Biz bu işi biliyoruz pirinç yahu :)

Al o zaman,

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri