Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Seçimimi beğenmiş olmana sevindim pirincim, iyi dinlemeler :R

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] son zamanlardaa en cok dınledıgımmm parcalardan bırısııı :D ben begendımm sendeee begenırsınnn dıe dusundum :D İyii dinlemelerrrr elekcıı :3dgxk:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Hayatımın en büyük hatasısın sen pirincim xD Çok severim varya, güzel seçim teşekkür ediyorum çok :R

Buda sana,

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] demet akalınnn candırrr :D devamm o zaman :D Caddelerde dolanıp bagırmak ıstıyorummmm dagılmakkk ıstıyorummmm elekcıııı :D:D

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] vayyy kızımızz bayaa zevkliii :D begendımmm :D Gezdim tozdum bekardım hoştum durdum durdum seni mi buldum hahahah bu kısmıı hosuma gıttı :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Bugün sevdiklerimden gidiyorsun sen varya fenasın pirincim xD

Al o zaman,

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ooo sılaaa hastasıyızzzz :D +++ :D

hahahahha buu şarkıı beniii benden alıyooo yaaa :D:D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Bu şarkıyı ne dinlerdim ben ya, iyi oldu akşam akşam. Madem eskilere gidiyoruz al o zaman xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] sennn o sarkıyı nasıl hatırlarsın yaa :D bak bunu begenmedım :D:D

geceee geceee iyi giderrrr tipii kesttt yaa :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Asıl sen o armağan ettiğini nasıl hatırlarsın xD Vay be :3dgxk:

Bunu da hatırla o zaman, çok severim bunu ben xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri