Bu ne demek oluyor?

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba.

Biz hiç kimseyi desteklemediğimizi, partiler de dahil olmak üzere belirtmiştik.

Biz rahmetli olmuş kadının linç dilmesini, her insan evladının engelleyeceği gibi biz de engel olup, bunun doğru olmadığını söyledik.

Bütün çocuklar masumdur.

Onları asamaz,hapse atamaz, küfür edemezsiniz.

Bizim muatabımız sadece konuştuğumuz kişidir. Başka hiçkimse muatabımız değildir.

Şirk ise; bir kişinin yapmadığı bir şeyi yaptın diyerek ona iftira edilmesidir.
Hele hele o kişi benimle bir ilişkisi yok diye defalarca söylemiş ise.

Biz hiçbir yerden nemalanmıyoruz.

Bizi rızkımızı sadece yaradandan isteriz.

Ona buna kuyruk sallayarak makam ve mevki peşinden koşan biz değiliz.

Biz bir nefes sonra veya yarın ölebileceğini bilen bir faniyiz.

Şirk (haşa) Allah'a ortak koşmaktır.Şirkin kelime manası ortak koşmak demektir.Öncelikle bu konuda anlaşalım insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

İster dspyi destekleyin ister chpyi ister mhpyi ister akpyi ...Beni ilgilendirmez orası.Kimseyi bizim desteklediğimiz partiyi desteklemiyor diye kınamadık kınamayız.

Türkan Saylan'ı görüşünden dolayı değil İslam'a ve müslüman kardeşlerime verdiği zarardan dolayı eleştiriyorum ve eleştirmeye de devam edeceğim.Allah'tan korkarım ben kulundan değil.

Bugüne kadar kimseden tek bir kuruş yardım almadım Allah muhtaç da etmesin.Yok valiymiş yok başbakanmış hiçbirinin ne malına ne mülküne ihtiyacım yok.Onlara verende Allah'tır.Ancak ondan isteriz hamdolsun.

Desteklememizin nedeni kendi kişisel kazancımız değil milletimizin kazancıdır.Ne Recep Tayyip Erdoğan'ın bana faydası var ne Bahçeli'nin ne de Kılıçdaroğlu'nun..Ben bu vatana bu millete bu dine hizmet eden herkesi savunurum.

Ve şuan gerçekten hizmet eden biri varsa onun da kim olduğu ortada.Daha iyisi gelsin onu da desteklerim.

---> Bu ne demek oluyor?

Allah Allah hadi burdan yak!

Yahu pkknın amacı da bu kanla canla kurulmuş bu vatanı bölmek değil mi?Siz onlara kardeşim dediniz?Şimdi biz sizin sözlerinize nasıl güvenelim?

Merhaba.

YAAAA;

BAŞINIZ AĞRIYOR GALİBA.

( Bir ağrı kesici alın, belki bir mucize filan oluşur ve ağrınız geçebilir ) .

Bu arada bir dost tavsiyesi;

İlacı herkesten almayın. Hele hele al diye yazanlardan.

Anlaşamasak bile biz sizi yine de severiz.

BİZ ÇOCUKLARA KARDEŞİM DEDİK.

EŞKİYALARA, CANİLERE DEĞİL .

Sizin bir yerleriniz tıkalı galiba bir türlü bunu anlamıyorsunuz.

Dağdaki eşkiyaları da biz bırakmadık herhalde .

(Basında bulabilirsiniz kimin bıraktığını ) .

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba.

YAAAA;

BAŞINIZ AĞRIYOR GALİBA.

( Bir ağrı kesici alın, belki bir mucize filan oluşur ve ağrınız geçebilir ) .

Bu arada bir dost tavsiyesi;

İlacı herkesten almayın. Hele hele al diye yazanlardan.

Anlaşamasak bile biz sizi yine de severiz.

BİZ ÇOCUKLARA KARDEŞİM DEDİK.

EŞKİYALARA, CANİLERE DEĞİL .

Sizin bir yerleriniz tıkalı galiba bir türlü bunu anlamıyorsunuz.

Dağdaki eşkiyaları da biz bırakmadık herhalde .

(Basında bulabilirsiniz kimin bıraktığını ) .

Bak bak bak .

O çocuklar dediğiniz kalleşler benim 20 yaşındaki kardeşime kurşun sıkıyorsa kimse bana insanlıktan,kardeşlikten söz edemez.Neyi savunduğunuzun farkına varın.

Çocukmuş.Allah korkusu olan insan başka bir insanın hayatıyla oynayabilir mi?Namazla dalga geçen kalleşleri savunmayın kardeşim bana!

---> Bu ne demek oluyor?

Bak bak bak .

O çocuklar dediğiniz kalleşler benim 20 yaşındaki kardeşime kurşun sıkıyorsa kimse bana insanlıktan,kardeşlikten söz edemez.Neyi savunduğunuzun farkına varın.

Çocukmuş.Allah korkusu olan insan başka bir insanın hayatıyla oynayabilir mi?Namazla dalga geçen kalleşleri savunmayın kardeşim bana!

Merhaba.
Vah benim güzel kardeşim vah!!!
Yazık sana yahu, diyorum ya kendini çok yoruyorsun.
Allah göstermesin başına bir iş gelecek,bizler çok üzüleceğiz.

Demek ;

Allah korkusu olan bir insan; Başka bir insanın hayatı ile oynayamaz diyorsun.

Siz ayakta uyumaya,tatlı tatlı seraplar görmeye devam edin.

İnsan hayatı ile oynamıyorlar!!!. TİYATRO YAPIYOLAR, TİYATRO.

Günün birinde olaki uyandınız(çok zor ama). Yapılan tiyatroların birinde size de bir başrol verilmiş olabilir..
Oynamam deme şansınız hiç yok malesef.
Oyunu sahneye koyanlar,yönetenler,biletleri kesenler;
Oyuncuları alırken seçerken hiç sormuyorlar,oynarmısın diye.

Birde bakmışsınızki Hayatınızın oyununda başrol oynuyorsunuz.

Tabii inanmadınız!!!.

O zaman Hastane ölümlerini bir araştırın,inceleyin.

Tabii bu da çok zor bir şey.

Terör nedir,terörist kimdir,bilmek öğrenmek çok zordur. Sizin için imkansız bile denilebilir.

Bende ciddi ciddi size şunu yap bunu yap diyorum bir iş,bir artı değer üretebilmeniz için.

Biliyoruz ki laf üretmek dururken kim kendini yorar öyle değil mi?.....

Allah size hayırlı uzun ömürler versin,
Herşey gönlünüzce olsun.

---> Bu ne demek oluyor?

Bir arkadaş akp gitse neler olacak çok merak ediyorum demiş.

Erdoğan başbakan olmadan önce hatırladığım kadırıyla şöyle birşey demişti,'biz başa geldiğimizde sadece aktörler değil,senaryo değişecek'.

Akp gittikten sonra gelecek olan parti eğer senaryoyu değiştirmeyip aynı senaryoyla devam ederse merak etme hiç bir şey olmayacak Türkiye yine kendi iradesiyle değil bağlı olduğu güçler tarafından yönetilmeye devam edecek.

Ancak akp gider yerine senaryoyu değiştirecek birileri gelirse o zaman görün siz olacakları,Ekonomi batar,terör hiç olmadığı kadar artar,kurumlar arasında oluşacak yeni düzenlemeler ve uyumsuzluk ülkeyi bir nevi kaosa sürükler.Bunlar benim tahminlerim.

Sonuçta senaryoyu değiştirmekten bahsediyoruz,10 yıllık geçmişte akp'nin olmadığını hesaba katarsak.

Irak'ta,Libya'da,Afganistan'da,Suriye'de bu emperyalist güçler bu kadar rahat at koşturamayacaktı,belki bu ülkelerin pek çoğuna operasyon bile yapılamayacaktı,çünkü bu ülkelerden önce alt edilmesi gereken öncelikli ülke Türkiye olacaktı.
Türk ordusuna Amerika'nın eliyle ergenekon,balyoz gibi saçma sapan bahanelerle,yalan dolan belgelerle delillendirilmeye çalışılan bir darbe olmayacaktı,ABD Türk askerinin başına çavul geçirdiğinde,Nota vermek müzik notasına benzemez diyen biri olmayacaktı.Irak'tan koparılan parçayla dibimizde 1900'lü yıllarda yazılan planlarının bir parçası olan Kürdistan adında bir devlet kurulmayacak,bugün Suriye'nin bölünmesi an meselesi olup Kürdistan'ın 2. ayağı kurulmaya başlanmayacaktı.Komşularımızda ki terör gruplarına silah yardımı yapmayacak,teröre destek veren ülke durumuna düşmeyecektik,binlerce masumun kanı ellerimize bulaşmayacaktı.Türkiye aynı zamanda natonun toprağıdır diyen bir başbakanımız olmayacak,emperyalist güçlerin korumalığını yaparak topraklarımıza füze kalkanı kurmayacaktık. Bugün PKK Türkiye'de özerlik kurmaktan bahsedemeyecek büyük ihtimal bitmiş olacaktı,yani TSK'ya tam zamanında darbe yapıldı.
Kısacası dış güçlerin uşaklığını yapmadığımız için belki bu kadar rahat olamayacaktık ama şerefli ve onurlu bir şekilde yönetilecektik.

---> Bu ne demek oluyor?

Bir arkadaş akp gitse neler olacak çok merak ediyorum demiş.

Erdoğan başbakan olmadan önce hatırladığım kadırıyla şöyle birşey demişti,'biz başa geldiğimizde sadece aktörler değil,senaryo değişecek'.

Akp gittikten sonra gelecek olan parti eğer senaryoyu değiştirmeyip aynı senaryoyla devam ederse merak etme hiç bir şey olmayacak Türkiye yine kendi iradesiyle değil bağlı olduğu güçler tarafından yönetilmeye devam edecek.

Ancak akp gider yerine senaryoyu değiştirecek birileri gelirse o zaman görün siz olacakları,Ekonomi batar,terör hiç olmadığı kadar artar,kurumlar arasında oluşacak yeni düzenlemeler ve uyumsuzluk ülkeyi bir nevi kaosa sürükler.Bunlar benim tahminlerim.

Sonuçta senaryoyu değiştirmekten bahsediyoruz,10 yıllık geçmişte akp'nin olmadığını hesaba katarsak.

Irak'ta,Libya'da,Afganistan'da,Suriye'de bu emperyalist güçler bu kadar rahat at koşturamayacaktı,belki bu ülkelerin pek çoğuna operasyon bile yapılamayacaktı,çünkü bu ülkelerden önce alt edilmesi gereken öncelikli ülke Türkiye olacaktı.
Türk ordusuna Amerika'nın eliyle ergenekon,balyoz gibi saçma sapan bahanelerle,yalan dolan belgelerle delillendirilmeye çalışılan bir darbe olmayacaktı,ABD Türk askerinin başına çavul geçirdiğinde,Nota vermek müzik notasına benzemez diyen biri olmayacaktı.Irak'tan koparılan parçayla dibimizde 1900'lü yıllarda yazılan planlarının bir parçası olan Kürdistan adında bir devlet kurulmayacak,bugün Suriye'nin bölünmesi an meselesi olup Kürdistan'ın 2. ayağı kurulmaya başlanmayacaktı.Komşularımızda ki terör gruplarına silah yardımı yapmayacak,teröre destek veren ülke durumuna düşmeyecektik,binlerce masumun kanı ellerimize bulaşmayacaktı.Türkiye aynı zamanda natonun toprağıdır diyen bir başbakanımız olmayacak,emperyalist güçlerin korumalığını yaparak topraklarımıza füze kalkanı kurmayacaktık. Bugün PKK Türkiye'de özerlik kurmaktan bahsedemeyecek büyük ihtimal bitmiş olacaktı,yani TSK'ya tam zamanında darbe yapıldı.
Kısacası dış güçlerin uşaklığını yapmadığımız için belki bu kadar rahat olamayacaktık ama şerefli ve onurlu bir şekilde yönetilecektik.

Merhaba. Sakli kardeşim.

Tek kelime diyelim. Elleriniz dilleriniz dert görmesin.

Var olun,
+ rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri