Bu ne demek oluyor?

---> Bu ne demek oluyor?

onlarin gozundeki akp ye baktigimizda ve senin yorumlarina baktigimizda ozaman tamamen zit dusunce dogmus oluyor.

mantikli gelmedi bana. onlarin gozundeki akp pkk yandasi, sen ise lanet okuyorsun.

yani bir konuda zaten yorum yaptiginda illa akp desteklemis olmuyoruz ki...
burda gezi olaylarina karsi cikmis olmamda yada pkk boyle yazmis olmamda akip ile hic ama hic bir ilgilsi yok.
ben chp yada mhp oy kullanmis olsam bile, ben buysam, bu karakterdeysem yine ben o gezi olaylari eylemini desteklemezdim. yine pkk lanet okurdum.
bunun benim destekledigim parti ile bir alakasi yok.
ama boyle desekte anlatamiyoruz akp gitse, neler olacak cok mrak ediyorum.

Bilmukabele..

Ne diyebiliriz ki anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

---> Bu ne demek oluyor?

Ne müslüman alimler öldürüldü onları da biliyoruz kardeşim bunu kimse inkar edemez.Ne acılar çektirildi din alimlerine.

Hadlerini aşmadan elbette tartışabilirler ama iş hakaret boyutuna gelince herkes susmasını bilecek.

Biz dinimize sahip çıkıyoruz Allah'ın izniyle çıkacağız da.

Örnek verir misin öldürülen acılar çektirilen din alimlerine?

---> Bu ne demek oluyor?

@Yeşil83

yide canim kardesim benim, konu akp yada akp destekligi degilki.
o farkli bir konu. oda yeni bir konu acilir orda yorumlar yazilir.
ama suan konu videolardi.. videolardan turkan saylana pkkya geldi..

Konu Türkan Saylan da değildi ! Bak bakalım ilk sayfada yaptığın yoruma :) O zaman Türkan Saylan'a da ayrı konu açıp orda tartışalım. Tartışacaksak burda Önder Sav ı konuşalım öyleyse !

---> Bu ne demek oluyor?

@By SerhaT

Hem AKPye laf atıyorsun da pkk ile birlikte miting yapan adamları destekliyorsun.Onlar apo posteri ve Türk bayrağını yan yana açmamışlar mıydı?Benim bildiğim hiçbir vatansever ne olursa olsun vatan düşmanlarıyla iş birliği yapmaz.Bu ne yaman çelişki?

Bizimki laftaysa sizin nerede ???

Benim desteklediğim olayı hiçbir zaman idrak edemeyeceksin !

Birgün tarafsız olursan, kimin yaman çelişki içerisinde olduğunu görebileceksin . :)

Asrın müceddidi Bediüzzaman Said Nursi..

Said Nursi konusunda ise bir iki şey söyleyip geçeyim. Said Nursi denilen sözde alim Dersim de Kürt isyanı başlatarak Cumhuriyetin yıkılmasına zemin hazırlıyor . Din alimine bakın :)

Neyse konusu geçmişken burdan bu isyanı bastıran Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK'e saygı,sevgi ve rahmet diliyorum..

---> Bu ne demek oluyor?

@By SerhaT
Said Nursi konusunda ise bir iki şey söyleyip geçeyim. Said Nursi denilen sözde alim Dersim de Kürt isyanı başlatarak Cumhuriyetin yıkılmasına zemin hazırlıyor . Din alimine bakın :)

Neyse konusu geçmişken burdan bu isyanı bastıran Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK'e saygı,sevgi ve rahmet diliyorum..

Said Nursi Hazretleri en son asrın müceddidir.

(Müceddid:peygamberimizin duası ile her yüzyılda bir gelen alimdir.)

Bu şekilde konuşmak doğru değil.Bence olaylara sende tarafsız gözle bakmayı dene.

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba.

sizin anlayışınıza, zekanıza, izanınıza hayran kaldım.
Bu anlayışa, bu zekaya maşşalah demezsek yakışık almaz.

HEMDE KIRKBİR KERRE MAŞŞALLAHHHHH .

Nazarlardan korusun inşallah.

Ben pkkyı destekliyormuşum; baksen!!!!!.Allahın işine
Nereden anladınız?,
Nasıl anladınız?,
Bu sonucu çıkarabilmek için bayağı efor harcamışsınız.
Yazık size yahu, daha kolay işler dururken yani.
Bu işler kolay değil, mazzallah birşey,mirşey olmasın size.
Bizleri üzmeyin durduk yerde.

Bu vatanın sizlere çok ihtiyacı var biliyorsunuz.
Biraz daha dikkat lütfen.

---> Bu ne demek oluyor?

Evet

Alimler alimine alkış lütfen.

Kanla canla kurulmuş bir devleti, yıkmaya çalışmak hangi kitapta yazıyor?.
( islamda böyle bir şey yok ).

Sadece bu bile alimliğin geldiği mesafeyi göstermektedir.

Herşeyi tartışmak mümkün.
Ama bir türk devletini yıkmaya çalışmak tartışılamaz.
Affedilemez,hoş görülemez.

Bizler cahil insanlarız. Aksi bir şey varsa anlatın bizde öğrenelim. bir ihtimal de olsa yani.
Sadece doğrular konuşulmalıdır.

---> Bu ne demek oluyor?

@Yeşil83

Konu Türkan Saylan da değildi ! Bak bakalım ilk sayfada yaptığın yoruma :) O zaman Türkan Saylan'a da ayrı konu açıp orda tartışalım. Tartışacaksak burda Önder Sav ı konuşalım öyleyse !

Bende onu dedi zaten :) konu videolardan turkan saylana akp ye filan geldi diye. Ben demedimki turkan saylana siz getirdiniz diye. Ben getirdim oyuzden bunlar kinu degil diyip video hakkinda yorum yapmistim en son :)

Neyse can'lar...
Ben bu sayfadan cikar :)

---> Bu ne demek oluyor?

Bu şekilde konuşmak doğru değil.Bence olaylara sende tarafsız gözle bakmayı dene.

Müceddid olduğu nerde yazıyor ?

Doğru veya yanlış ...
Vatanına ihanet etmiş biri hakkında üslubuma dikkat etmem ! Müceddid dediğin kişi ayaklanma başlatmış, tarih kitaplarında boy boy yazıyor . Nasıl olacak ?

---> Bu ne demek oluyor?

Saidi nursinin dirisini birakin olusunden bile korktular. Nerededir tam olarak mezarligi kimse bilmez.

---> Bu ne demek oluyor?

Doğru veya yanlış ...
Vatanına ihanet etmiş biri hakkında üslubuma dikkat etmem ! Müceddid dediğin kişi ayaklanma başlatmış, tarih kitaplarında boy boy yazıyor . Nasıl olacak ?

Said Nursi'ye ait bir isyan bilmiyorum ben,isimler kafanı karıştırmış olabilir mi?

---> Bu ne demek oluyor?

Ben sizin olayı anladım.Güzel dille insanlara yanlış şeyleri aşılamaya çalışıyorsunuz.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali..

Hiç kusura bakmayın ama zaten Türkan Saylan'ı destekleyen,pkklılara onlarda bizim kardeşimiz diyen bir kişiden ne beklenir.Allah bilir siz Esat'ı Sisi'yi falan da destekliyorsunuzdur.Hani zalimleri desteklemek alışkanlık olmuştur belki.

Merhaba BySehat
Evet teşekkür ediyorum.

Güzel dil dikkatinizi çektiğine göre siz neden kullanmıyorsunuz?.
Peygamber efendimizin güzel ahlakı nerede, siz bu güzel ahlakı,nasıl taşıyorsunuz?.
Nereye koyduğunuzu hatırlayabiliyormusunuz?.

İnsanlar yazılarınıza bakıp sizin güzel ahlakınızı örnek alsınlar mı?.

Biz sadece doğruyu ve hakkı destekleriz, savunuruz.

Bunlar islamdan önce gelen insani duygulardır.
Ama bazı arkadaşlarımız bu semte uğramadığından bu konu hakkında fikirleri yoktur.
Ölen insanın arkasından konuşma dedik,hala carıldıyorsun. Din, diyorsun islam diyorsun, Ama yaptığın işler islamda yok malesef. Bizim dinimizde ölünün arkasından konuşulmaz Cancağızım.

Büyüklerine,mitinglerine gittiğin yöneticilerine sor sana anlatsınlar.
İslamda insanları sınıflandırmak varmı? ben ilk sizde duydum. Çocuklara pkklı diye yardım edilemeyeceğini. Bunların kayıt defterlerini siz mi hazırladınız?.

Size göre islam dininde Birisine yardım ederken; ırkına,cinsine rengine göre mi yardım edilir?.

Bu gezegende yaşayan her çocuğa kardeşim diyebilirim iftaharla.
Siz pis zenci mi diyorsunuz yoksa?.

Esat düne kadar taraftarı olduğun liderin, dostu ve kardeşi idi.

Bu gün ne oldu da düşman oldu?.

Sisiyi bilmem, kimdir, nedir diye?.
Belliki sizin uzmanlık alanlarınızdan biri. Siz iyi biliyor,iyi tanıyorsunuz çünkü

Son olarak;
lütfen okuduklarınızı 25 kere okuyun ki, anlayabilme ihtimaliniz zayıf ta olsa mevcut olsun.

Belki bir ihtimal Allahtan ümit kesilmez diyelim.

İyi akşamlar.

---> Bu ne demek oluyor?

Doğru veya yanlış ...

Var mı kanıtın?Öyle din düşmanı sitelerden falan değil sağlam kaynağın var mı?Bu dediklerini kanıtlayabilir misin?

Evet

Alimler alimine alkış lütfen.

Kanla canla kurulmuş bir devleti, yıkmaya çalışmak hangi kitapta yazıyor?.
( islamda böyle bir şey yok ).

Sadece bu bile alimliğin geldiği mesafeyi göstermektedir.

Herşeyi tartışmak mümkün.
Ama bir türk devletini yıkmaya çalışmak tartışılamaz.
Affedilemez,hoş görülemez.

Bizler cahil insanlarız. Aksi bir şey varsa anlatın bizde öğrenelim. bir ihtimal de olsa yani.
Sadece doğrular konuşulmalıdır.

Allah Allah hadi burdan yak!

Yahu pkknın amacı da bu kanla canla kurulmuş bu vatanı bölmek değil mi?Siz onlara kardeşim dediniz?Şimdi biz sizin sözlerinize nasıl güvenelim?

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba BySehat
Evet teşekkür ediyorum.

Güzel dil dikkatinizi çektiğine göre siz neden kullanmıyorsunuz?.
Peygamber efendimizin güzel ahlakı nerede, siz bu güzel ahlakı,nasıl taşıyorsunuz?.
Nereye koyduğunuzu hatırlayabiliyormusunuz?.

İnsanlar yazılarınıza bakıp sizin güzel ahlakınızı örnek alsınlar mı?.

Biz sadece doğruyu ve hakkı destekleriz, savunuruz.

Bunlar islamdan önce gelen insani duygulardır.
Ama bazı arkadaşlarımız bu semte uğramadığından bu konu hakkında fikirleri yoktur.
Ölen insanın arkasından konuşma dedik,hala carıldıyorsun. Din, diyorsun islam diyorsun, Ama yaptığın işler islamda yok malesef. Bizim dinimizde ölünün arkasından konuşulmaz Cancağızım.

Büyüklerine,mitinglerine gittiğin yöneticilerine sor sana anlatsınlar.
İslamda insanları sınıflandırmak varmı? ben ilk sizde duydum. Çocuklara pkklı diye yardım edilemeyeceğini. Bunların kayıt defterlerini siz mi hazırladınız?.

Size göre islam dininde Birisine yardım ederken; ırkına,cinsine rengine göre mi yardım edilir?.

Bu gezegende yaşayan her çocuğa kardeşim diyebilirim iftaharla.
Siz pis zenci mi diyorsunuz yoksa?.

Esat düne kadar taraftarı olduğun liderin, dostu ve kardeşi idi.

Bu gün ne oldu da düşman oldu?.

Sisiyi bilmem, kimdir, nedir diye?.
Belliki sizin uzmanlık alanlarınızdan biri. Siz iyi biliyor,iyi tanıyorsunuz çünkü

Son olarak;
lütfen okuduklarınızı 25 kere okuyun ki, anlayabilme ihtimaliniz zayıf ta olsa mevcut olsun.

Belki bir ihtimal Allahtan ümit kesilmez diyelim.

İyi akşamlar.

Ben gerekenle gerektiği gibi konuşuyorum.

Doğruyu desteklersiniz öyle mi?

Sizin desteklediğiniz şeyler hep zarar hep zarar.

Ölen insanın arkasından konuşmamalı doğru ama ölen insan değilse ben konuşurum arkadaş eğer varsa bir günahı ben çekmeye razıyım.

Din düşmanlarını vatan hainlerini kahraman olarak göstermek sizlerin adeti heralde.

İslam'da sınıflandırma yokta vatan haini dinsizlerle kardeş olmak da yok.

Biz ne renk ne ırk ayrımı yapmıyoruz hamdolsun.

Biz Türk milleti olarak dinimize vatanımıza çok bağlıyız.Zarar veren çıkarsa gerekeni yaparız.Her ne kadar sizin zihniyetinizdekiler olsa da..

Hayırlı sahurlar üstad.

---> Bu ne demek oluyor?

@By SerhaT

Var mı kanıtın?Öyle din düşmanı sitelerden falan değil sağlam kaynağın var mı?Bu dediklerini kanıtlayabilir misin?

Ya hocam yapmayın Allah aşkına , daha önce gezi parkı olaylarında da bi ton mevzu tartıştık o kadar resim ,video koydum kanıt olarak hangisine itibar edip inandınız .
Ben Said Nursiyi diriltsem(haşa) yüzüne karşı itiraf ettirsem sen yine inanmazsın ..
Benden kanıt bekleyeceğine kendin araştırabilirsin,elinin altında internet var..
Din düşmanı siteler neresi ya , ne sanıyorsun hocam beni ateistlerin forum sitelerinde takıldığımımı :D

Neyse ben gündüzden beri kafama takılan bir şeyi çok merak ediyorum sizden onu öğrenmek istiyorum.

Bu cümleyi gündüz yazdınız , ben sordum önceki sayfalarda cevap alamadım. Gerçekten sizi sıkıştırmak anlamında sormuyorum , merak ettiğim için soruyorum. Kaynağınız neresidir ? Kitabımız Kuran da mı geçiyor . Şayet öyleyse hangi sure kaçıncı ayet öğrenebilir miyim ?

Hayırlı sahurlar.

---> Bu ne demek oluyor?

@By SerhaT

Ya hocam yapmayın Allah aşkına , daha önce gezi parkı olaylarında da bi ton mevzu tartıştık o kadar resim ,video koydum kanıt olarak hangisine itibar edip inandınız .
Ben Said Nursiyi diriltsem(haşa) yüzüne karşı itiraf ettirsem sen yine inanmazsın ..
Benden kanıt bekleyeceğine kendin araştırabilirsin,elinin altında internet var..
Din düşmanı siteler neresi ya , ne sanıyorsun hocam beni ateistlerin forum sitelerinde takıldığımımı :D

Neyse ben gündüzden beri kafama takılan bir şeyi çok merak ediyorum sizden onu öğrenmek istiyorum.

Bu cümleyi gündüz yazdınız , ben sordum önceki sayfalarda cevap alamadım. Gerçekten sizi sıkıştırmak anlamında sormuyorum , merak ettiğim için soruyorum. Kaynağınız neresidir ? Kitabımız Kuran da mı geçiyor . Şayet öyleyse hangi sure kaçıncı ayet öğrenebilir miyim ?

Hayırlı sahurlar.

Ateist sitelerinde takılıyorsun demiyorum ama Google'da araştırma yapınca bir sürü site çıkıyor içlerinde din düşmanı sitelerde var onları kastetmiştim.Yani oradaki bilgiler yanlı oluyor o nedenle o bilgilerle bir yere varamayız.

Gezi parkı olaylarında bende birçok resim koymuştum ama seninde fikirlerinde en ufak bir değişiklik olmadı.

Said Nursi Hazretlerine gelince sence Kur'an-ı Kerim de böyle bir şey yazar mı?Tek dayanağımız Kur'an değildir unutma kardeş.Kur'an'da namaz kılın der ama kaç rekat olduğunu nasıl kılınması gerektiğini söylemez.Onu da peygamber efendimiz (S.A.V)'den öğreniriz.

Hem Said Nursi Cumhuriyet döneminde yaşamış bir alimdir Peygamberimiz döneminde (S.A.V) yani Kur'an-ı Kerim'in indiği dönemlerde yaşamamıştır.Bu alimle ilgili ayet ve hadis aramak mantıklı değildir.

Gelen her müceddid geldiği asırda İslam'ı yüceltmiş,korumuş ve İslam uğruna savaşmıştır.Müceddid döneminde ses getirmiştir.Said Nursi'ye bakınca da aynı şeyler görülüyor.Biraz hayatını incelesen ve kitaplarını okusan demek istediğimi anlarsın.

Onu bir vatan haini olarak göstermek hiç doğru değildir.

Yanlış hatılamıyorsam kesin bilgi diye söylemiyorum başkası da olabilir ama hatrımda öyle kalmış Said Nursi müslümanların kötü gidişatından dolayı bir ayaklanma başlatıyordu sonra olayların başka taraflara çekildiğini görünce gidip teslim oluyordu.

Yani amacı ülkeyi falan bölmek değil amacı İslam.

---> Bu ne demek oluyor?

Ben gerekenle gerektiği gibi konuşuyorum.

Doğruyu desteklersiniz öyle mi?

Sizin desteklediğiniz şeyler hep zarar hep zarar.

Ölen insanın arkasından konuşmamalı doğru ama ölen insan değilse ben konuşurum arkadaş eğer varsa bir günahı ben çekmeye razıyım.

Din düşmanlarını vatan hainlerini kahraman olarak göstermek sizlerin adeti heralde.

İslam'da sınıflandırma yokta vatan haini dinsizlerle kardeş olmak da yok.

Biz ne renk ne ırk ayrımı yapmıyoruz hamdolsun.

Biz Türk milleti olarak dinimize vatanımıza çok bağlıyız.Zarar veren çıkarsa gerekeni yaparız.Her ne kadar sizin zihniyetinizdekiler olsa da..

Hayırlı sahurlar üstad.

Peki By Serhat.

Siz haklısınız.

Biz iki kişi ile tartışmayı hayalimizden bile geçirmeyiz.
Bunlardan birisi veliler, diğeri ise delilerdir.

Siz de iftira ve vebal alma alışkanlık yapmış.
Başbakanlığa adaylığınızı koymak niyetinde olduğunuz anlaşılıyor.

Ama ölümlü bir fani olduğunuzu unutmayın.
İftiralarınız ve yalanlarınızla belki bazılarından alkış alabilirsiniz,
Ama İlahi teraziye çıktığınızda ne yaparsınız bilemem.

ARTIK SİZE CEVAP VERMENİN MANASIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Bu nedenle Bize ister pkklı deyin ister dinsiz. Bu sadece sizi şirke götürür. Bizim defalarca değiliz dememize rağmen, hala ısrarla devam ediyorsunuz.

Kem söz Sahibine aittir.

Demedim deme şansınız malesef yok. Düşler formunda ve ilahi defterlere kayıtlar alınıyor. (Dediklerinizi,yazdıklarınızı tekrardan dönüp okuyabilirsiniz)

Sizin fikirlerini çaldıklarınızın yaptıklarını cümle alem biliyor.

Ama iftiralar atarak bir yere varılamıyacağı gibi;
bir şeyi de değiştiremezsiniz.

Bütün bunlara ilaveten birde şirke kucak açıyor ve cehennem ateşinizi kendiniz bizzat hazırlıyorsunuz.

Bizim gönlümüz buna izin vermez.
Henüz zamanınız var. Özür dilemek için.
Ama bunu yapacağınızı düşünmek hakikaten çok zor .

Özür dilemediğiniz zaman, bu iftiralar üzerinize yapışır.

Bir müddet sonra özür dileyecek insan da bulamıyacaksınız.

Aldığınız kul hakları ile yaptığınız iftiralarla başbaşa kalacaksınız.

Ve bu işlerin eğlence olmadığını, Belki anlama fırsatı bulabilirsiniz.
Amma tavşanlar çoktan karşıya geçmişlerdir.

Ben sizin adınıza gerçekten çok üzülüyorum.
İnşallah buradaki gibi orada da bir kolayını bulursunuz

Yaradan hem burada, hem orada yardımcınız olsun.

Not= Okumakta belki zorlanıyorsunuz diye tek tek yazdım.
Ne olduğunu kolayca anlıyabilmenize yardımcı olabilir diye.
Bunun için kusura bakmayın.

---> Bu ne demek oluyor?

Peki By Serhat.

Siz haklısınız.

Biz iki kişi ile tartışmayı hayalimizden bile geçirmeyiz.
Bunlardan birisi veliler, diğeri ise delilerdir.

Siz de iftira ve vebal alma alışkanlık yapmış.
Başbakanlığa adaylığınızı koymak niyetinde olduğunuz anlaşılıyor.

Ama ölümlü bir fani olduğunuzu unutmayın.
İftiralarınız ve yalanlarınızla belki bazılarından alkış alabilirsiniz,
Ama İlahi teraziye çıktığınızda ne yaparsınız bilemem.

ARTIK SİZE CEVAP VERMENİN MANASIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Bu nedenle Bize ister pkklı deyin ister dinsiz. Bu sadece sizi şirke götürür. Bizim defalarca değiliz dememize rağmen, hala ısrarla devam ediyorsunuz.

Kem söz Sahibine aittir.

Demedim deme şansınız malesef yok. Düşler formunda ve ilahi defterlere kayıtlar alınıyor. (Dediklerinizi,yazdıklarınızı tekrardan dönüp okuyabilirsiniz)

Sizin fikirlerini çaldıklarınızın yaptıklarını cümle alem biliyor.

Ama iftiralar atarak bir yere varılamıyacağı gibi;
bir şeyi de değiştiremezsiniz.

Bütün bunlara ilaveten birde şirke kucak açıyor ve cehennem ateşinizi kendiniz bizzat hazırlıyorsunuz.

Bizim gönlümüz buna izin vermez.
Henüz zamanınız var. Özür dilemek için.
Ama bunu yapacağınızı düşünmek hakikaten çok zor .

Özür dilemediğiniz zaman, bu iftiralar üzerinize yapışır.

Bir müddet sonra özür dileyecek insan da bulamıyacaksınız.

Aldığınız kul hakları ile yaptığınız iftiralarla başbaşa kalacaksınız.

Ve bu işlerin eğlence olmadığını, Belki anlama fırsatı bulabilirsiniz.
Amma tavşanlar çoktan karşıya geçmişlerdir.

Ben sizin adınıza gerçekten çok üzülüyorum.
İnşallah buradaki gibi orada da bir kolayını bulursunuz

Yaradan hem burada, hem orada yardımcınız olsun.

Not= Okumakta belki zorlanıyorsunuz diye tek tek yazdım.
Ne olduğunu kolayca anlıyabilmenize yardımcı olabilir diye.
Bunun için kusura bakmayın.

Bir çelişki daha!

Şirke düştüğümü nereden biliyorsunuz hani siz bir insanın müslümanlığını yargılamazdınız?Ayak üstü haşa şirke düşmüş günahkar ettiniz beni.

Bence çelişkili konuşmayı bıraktıktan sonra bana cevap vermeye kalkın aksi halde gülünç duruma düşüyorsunuz.Hem şirkin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz heralde araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Son olarak ben anlatıyorum anlatıyorum ama malesef anlayamıyorsunuz artık dediğiniz gibi olsun.Sözde fikirlerini çaldıklarım insanlar diyelim onlara laf atıyorsunuz ama sizin desteklediğiniz insanlar ortada.Kendinizi mazlumun yanında gibi gösteriyorsunuz ama yeriniz zalimin yanıdır.

Allah sizi de bizi de ıslah etsin.

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba.

Biz hiç kimseyi desteklemediğimizi, partiler de dahil olmak üzere belirtmiştik.

Biz rahmetli olmuş kadının linç dilmesini, her insan evladının engelleyeceği gibi biz de engel olup, bunun doğru olmadığını söyledik.

Bütün çocuklar masumdur.

Onları asamaz,hapse atamaz, küfür edemezsiniz.

Bizim muatabımız sadece konuştuğumuz kişidir. Başka hiçkimse muatabımız değildir.

Şirk ise; bir kişinin yapmadığı bir şeyi yaptın diyerek ona iftira edilmesidir.
(Bizim bahsettiğimiz şirki herkesin anlamayacağını biliyoruz.
Ama anlayanlar gayet kolay anlar)
Hele hele o kişi benimle bir ilişkisi yok diye defalarca söylemiş ise.

Biz hiçbir yerden nemalanmıyoruz.

Bizi rızkımızı sadece yaradandan isteriz.

Ona buna kuyruk sallayarak makam ve mevki peşinden koşan biz değiliz.

Biz bir nefes sonra veya yarın ölebileceğini bilen bir faniyiz.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri