Bu ne demek oluyor?

By SerhaT

Kayıtlı Üye
Şimdiye kadar AKP hükümeti aleyhine birçok konu açılmıştır..Yok ülkeyi satıyor yok din üzerinden siyaset yapıyor.Az önce youtube da bir video gördüm.Tarihi eski ama sözler kalıcı..

Önder Sav bu video ile ne demek istiyor acaba?O aciz insan neyine güvenerek alemlerin Efendisi(S.A.V)'i aşağılayıcı konuşuyor?

Milyarların inandığı bir din ile bu şekilde aşağılayıcı bir dille konuşamaz kimse.İşte bu yüzden CHP iktidar olamıyor ve olamayacak.

AKP her ne kadar dört dörtlük olmasa bile hamdolsun dinimizi küçük düşürecek şahısları bünyesinde barındırmıyor.

---> Bu ne demek oluyor?

Ben birsey demiyorum... bak.. bir kafin vardi adi neydi ya... yasli bir kadin basortululere fazlasiyla karsi biri ve pkk ogrencilere burs veren bir kadin. Sonra kanser olduda basini bandajla olsada esarba laf ettigi halde basini ortmek zorunda kaldi ve sonra oldu... adini gercektende hatirlayamadim. Kitabi filan vardi..

Bunun sonuda onun gibi olursa hic sasirmam...
Sinirlerimi boyle kisiler icin yipratmiyorum artik... bugun harbi relaksim tartismama karari aldigimdan begri

:)

Cahil adam... dalga gecmeyi bildiriler obur dunyada ona. Tabiki bizlerde buguz ediyoruz.

---> Bu ne demek oluyor?

@yesil83

Bahsettiğin kadın Türkan Saylan olmalı .

*
Çok iğrenç açıklamalar gerçekten. Şuan da Kılıçdaroğlu, Önder Sav'ın yeni maskotu. Chp yi uzun yıllardır dışardan yöneten kişidir Önder Sav... Atam'ın partisinin Önder Sav ve onun gibilerinden temizlenmesi dileğiyle.

---> Bu ne demek oluyor?

Ben birsey demiyorum... bak.. bir kafin vardi adi neydi ya... yasli bir kadin basortululere fazlasiyla karsi biri ve pkk ogrencilere burs veren bir kadin. Sonra kanser olduda basini bandajla olsada esarba laf ettigi halde basini ortmek zorunda kaldi ve sonra oldu... adini gercektende hatirlayamadim. Kitabi filan vardi..

Merhaba yeşil.

Bizim dinimizin öteki dinlerden farklarından biriside;
ölen kişilerin arkasından konuşulmamasıdır.

illede konuşmak istiyorsan,ya güzel şeyler söyleyeceksin,ya da hiç konuşmayacaksın.

BÖYLE İFTİRALAR ATTIĞIN ZAMAN,DİNİMİZDE BU İFTİRALARIN BEDELİ ÇOK AĞIRDIR.

Neden diye hocalarına sor ve öğren lütfen.

Bu insan kendini savunamaz. Size bana iftira atıyorsun diyemez.

Neyse bu sizin dini bilgilerinizle ilgili bir sorununuz.

Ama türkan saylan hakkında bu sözleri söylemen bizleri çok üzdü,çok utandırdı.

Bu kadını tanımıyorsan, hiç konuşmamalısın. Tanıyorsanda doğruları öğrenip öyle konuşmak zorundasın.

BÖYLE YAPMAYIN, iNSANLARIN VEBALİNİ GÜNAHINI ALMAYIN.

Siz bizi severmisiniz bilmiyoruz ama, biz sizi sevdiğimiz için uyarmamız gerektiğini hissettik.

Artı yazılanları zaten okumak gibi bir adetiniz de yok.

Ama biz okumanız ümidi ile diyoruz.

Saygılar.

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba yeşil.

illede konuşmak istiyorsan,ya güzel şeyler söyleyeceksin,ya da hiç konuşmayacaksın.

Bu kadını tanımıyorsan, hiç konuşmamalısın. Tanıyorsanda doğruları öğrenip öyle konuşmak zorundasın.

Siz bizi severmisiniz bilmiyoruz ama, biz sizi sevdiğimiz için uyarmamız gerektiğini hissettik.

Saygılar.

Haklisin... arkasindan konusma konusma konusunda haklisin ama turkan saylana boyle seyler demem seni neden uzdu anlamadim. Tv den olmeden once yeteri kadar takip ettim...
Birsurude belgeler vardi. Ama simdi seninde dedigin gibi onun arkasindan konusmayayim... yoksa birde turkan saylan konusu acilir. Uyari icin tsk. Haklisin.

---> Bu ne demek oluyor?

Haklisin... arkasindan konusma konusma konusunda haklisin ama turkan saylana boyle seyler demem seni neden uzdu anlamadim. Tv den olmeden once yeteri kadar takip ettim...
Birsurude belgeler vardi. Ama simdi seninde dedigin gibi onun arkasindan konusmayayim... yoksa birde turkan saylan konusu acilir. Uyari icin tsk. Haklisin.

Merhaba.

Teşekkür ediyorum Anlayışın için.

benim ülkem için, benim insanım için; bir çivi dahi çakmış bir insan hem önemlidir hemde değerlidir benim için.
Sizin içinde,başkaları içinde değerli olmalıdır.
Kendi nefsimizin esaretinden kurtulup; ülkemiz için,insanımız için düşünebilmeliyiz

Fikirlerimiz,düşüncelerimiz, farklı olabilir .

Sadece yüzlerce çocuğa okuma fırsatını verdiği için bile bu insan değerlidir,değerli olması gereklidir. Netice de bu çocuklar benim ülkemin çocukları. Asıl olan da budur.

Kuranımızın ilk ayeti nin oku olduğunu biliyorsunuz. Bu çocuklar bu gün bunu ,yarın başka bir şey okurlar.

Okuyandan değil okumuyandan korkmak gerekir.

Son olarak;
insanların hastalıkları ile,ayıpları ile, özürleri ile, cinsiyetleri ile, ırkları ve renkleri ile,yoklukları ile,alay etmek,dalga geçmek,kınamak, beddua etmek bizim dinimize göre affedilemez vahim hatalardır.
Çünkü bugün ona layık görülen özür, hastalık, eksiklik, vs.... yarın bizim de başımıza gelebilir.

İşte o zaman yandı gülüm keten helva.

Bu nedenle, her aklımıza gelen doğru olmayabilir.
atalarımız gırtlak kırk boğum diye boşuna söylememişler.

evet, helvayı yakmamaya özen göstermeliyiz.
Hemde bütün helvalar bizim iken.

Nezaketin ve anlayışın için tekrardan teşekkürler.( bu tavır umarım formada farklı bir hava getirir sayende).

Saygılar diyorum.

+ rep

---> Bu ne demek oluyor?

.internet kesilmesi ile iki kere kayıt ediliştir. bir tanesini silmek zorunda kaldım. Rahatsızlık olmasın diye.

Son düzenleme:
---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba.

benim ülkem için, benim insanım için; bir çivi dahi çakmış bir insan hem önemlidir hemde değerlidir benim için.
Kendi nefsimizin esaretinden kurtulup; ülkemiz için,insanımız için düşünebilmeliyiz

Sadece yüzlerce çocuğa okuma fırsatını verdiği için bile bu insan değerlidir,değerli olması gereklidir. Netice de bu çocuklar benim ülkemin çocukları. Asıl olan da budur.

Kuranımızın ilk ayeti nin oku olduğunu biliyorsunuz. Bu çocuklar bu gün bunu ,yarın başka bir şey okurlar.

Son olarak;
insanların hastalıkları ile,ayıpları ile, özürleri ile, cinsiyetleri ile, ırkları ve renkleri ile,yoklukları ile,alay etmek,dalga geçmek,kınamak, beddua etmek bizim dinimize göre affedilemez vahim hatalardır.
Çünkü bugün ona layık görülen özür, hastalık, eksiklik, vs.... yarın bizim de başımıza gelebilir.

Nezaketin ve anlayışın için tekrardan teşekkürler.( bu tavır umarım formada farklı bir hava getirir sayende).

Saygılar diyorum.

+ rep

Evet, okuttuklari cocugu orgute sokmak cabasi ile ve orgut cocuklarina burs verme cabasiyla okuttu ... diye biliyorum.

Neyse.. konunuz turkan degil..
Bubarada yanlis anlasilmak isteme. Ben hastaligi ile dalga gecmedim adini hatirlayamadim hatirlatmak icindi.. ve insan kinamadigi sey basina gelmeden olmez sozunun acik ornegi bana gore turkan.

Artik boyl olmaya karar verdim. Ozume donmeye... bir kac sene once cok yumusak huyluydum artik yine oyle olma cabasindayik :) artik sinirlenmek kizmak yok. Bazen kendimi zor turuyorum cevap yazmamk icin bazi konularda ama kendimi tutuyor galiba :)

---> Bu ne demek oluyor?

Bunun sonuda onun gibi olursa hic sasirmam...
Sinirlerimi boyle kisiler icin yipratmiyorum artik... bugun harbi relaksim tartismama karari aldigimdan begri

:)

Cahil adam... dalga gecmeyi bildiriler obur dunyada ona. Tabiki bizlerde buguz ediyoruz.

Allah'a versin şimdi hesabını çağdaş insan.

Bunlar çok can yaktı elbet onların da canı yanacaktır.

“Sen, o zalimlerin işlediklerinden, sakın Rabbinin habersiz olduğunu zannetme! O, sadece onları, dehşetinden gözlerinin donup kalacağı bir güne ertelemektedir.” (İbrahim, 14/42)

Merhaba yeşil.

Saygılar.

Merhaba

Türkan Saylan'ı tanıyor musunuz acaba?

Tamamen başörtü düşmanı çağdaş yaşam diyerek İslam'ı yok etmeye çalışan bir insandır.

Üniversiteli gençleri kızlı erkekli olmak şartıyla evlerinde burslu şekilde okutan kişi mi deseydim acaba?

Siz müslüman bir kişisiniz en azından paylaşımlarınızdan öyle olduğunuzu çıkardım.

Sizce bu doğru mudur?

Güzel bir video gördüm bu bayanla ilgili..İlk kısmını izleseniz kafi..

Bizim tavrımız Yezid'den yanadır.

Bu ne demek oluyor?

Paylaştığım video hakkında yorum yok mu?

Adam mazlumdan yanayız diyor belki bilgisizlik belki dil sürçmesi belki de başka bir şey.Allah bilir niyetini.Savunmam bu kişiyi.Zaten dört dörtlük olamaz hiçbir siyasetçi.Ama benim paylaştığım videoda her şey apaçık ortada.

Bu zihniyette olanların amacı İslam'ı yok etmek.

---> Bu ne demek oluyor?

Merhaba.

Son olarak;

Saygılar diyorum.

+ rep

Evet, okuttuklari cocugu orgute sokmak cabasi ile ve orgut cocuklarina burs verme cabasiyla okuttu ... diye biliyorum.

Neyse.. konunuz turkan degil..
Bubarada yanlis anlasilmak isteme. Ben hastaligi ile dalga gecmedim adini hatirlayamadim hatirlatmak icindi.. ve insan kinamadigi sey basina gelmeden olmez sozunun acik ornegi bana gore turkan.

Artik boyl olmaya karar verdim. Ozume donmeye... bir kac sene once cok yumusak huyluydum artik yine oyle olma cabasindayik :) artik sinirlenmek kizmak yok. Bazen kendimi zor turuyorum cevap yazmamk icin bazi konularda ama kendimi tutuyor galiba :)

---> Bu ne demek oluyor?

Adam mazlumdan yanayız diyor belki bilgisizlik belki dil sürçmesi belki de başka bir şey.Allah bilir niyetini.Savunmam bu kişiyi.Zaten dört dörtlük olamaz hiçbir siyasetçi.Ama benim paylaştığım videoda her şey apaçık ortada.

Paylaştığın video hakkında yorum yapmaktan kaçındım çünkü yorumum tartışma doğuracaktı.Ben CHP'li değilim.Hiçbir partili değilim.Ama hafif bir yorum yapayım yine de.

Şerefsiz,satılmış insan ne olacak.Director23'ün dediği gibi Ata'mın partisinin bunlardan temizlenmesi gerek.

Evet Allah bilir niyetini.Ama bu videoda da herşeyin ortada olduğunu düşünüyorum.Bu lafı olay oldu.İnsan bir özür diler.Sonradan bir düzeltme yok,özür yok.Biz Yezid'in tarafındayız ne demek yahu? Benim görüşüme göre:Allah söyletiyor işte.

Demek istediğim nokta şu ki.Bir insandan yola çıkarak bir partiye taş atmak doğru değil.CHP bünyesinde İslam diniyle dalga geçen birilerini barındırıyorsa,AKP de Mehmet Metiner gibi bir milletvekilini barındıyor.

Senden alıntı yapayım."Zaten dört dörtlük olamaz hiçbir" parti.

---> Bu ne demek oluyor?

Allah'a versin şimdi hesabını çağdaş insan.

Bunlar çok can yaktı elbet onların da canı yanacaktır.

“Sen, o zalimlerin işlediklerinden, sakın Rabbinin habersiz olduğunu zannetme! O, sadece onları, dehşetinden gözlerinin donup kalacağı bir güne ertelemektedir.” (İbrahim, 14/42)

Merhaba

Türkan Saylan'ı tanıyor musunuz acaba?

Tamamen başörtü düşmanı çağdaş yaşam diyerek İslam'ı yok etmeye çalışan bir insandır.

Üniversiteli gençleri kızlı erkekli olmak şartıyla evlerinde burslu şekilde okutan kişi mi deseydim acaba?

Siz müslüman bir kişisiniz en azından paylaşımlarınızdan öyle olduğunuzu çıkardım.

Sizce bu doğru mudur?

Güzel bir video gördüm bu bayanla ilgili..İlk kısmını izleseniz kafi..

Bende senin anlattigin gibi biliyorum.
O yuzden dedim kinadigi sey basina gelmeden oldu diye.
Basortusune cok asiri karsiydi saclari dokuldugunde hastaligindan dolayi basini ortmek zorunda kaldi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri