‘Bu Bakara iyi makara!’ - Bakara Suresi ve Egemen Bağış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
Başçalan'ın internete sızdırdığı son ses kaydında Egemen Bağış'ın Kur'an sureleriyle dalga geçtiği iddiası dinleyenleri şoke etti!

bagis-160.jpg

Başbakan Erdoğan’a en yakın isimlerden biri ve AB Bakanı Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında Kur’an ile dalga geçilmesi dikkat geçti.

Metehan Demir’in Egemen Bağış’ın twitter hesabında paylaştığı bir ayeti görmesi üzerine Bağış’ı telefonla arıyor. Kur’an ayetiyle dalga geçercesine ‘Güne nurla başladım, duayla başladım’ diyerek ve Bakara Suresi 152. ayeti dalga geçer gibi okuyarak konuşmasına devam eden Demir’e Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, cevap yetiştiriyor

METEHAN’A AYRAN YOLLAYAYIM

‘Kim bu sabahın köründe arıyor, imana mı gelmiş dua ediyor. Metehan’a ayran yollayayım’ diyerek gülüşmelere neden olan Beyhan Bağış, ‘Milli içki ayran’ tartışmasına da gönderme yapıyor.

HER CUMA BİR AYET SALLIYORUM

‘Ve la entüm ma ağbüd’ diyerek dalga geçen Metehan Demir’e Bağış, ‘oğlum ben her gün her Cuma bir tane ayet sallıyorum’ diyor ve ekliyor:
‘Google’a gir, Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da nankörlük Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin”
Surelerle dalga geçmek için anlamsız sesler çıkartan Demir’e Bağış, ‘O Almanca’ya döndü Metehan’ diyerek uyarıyor.

‘ALLAH’IM EGEMEN BAĞIŞ’TAN BİR AYET İNSE DE’

‘Sabah saat 5′te çaktım bir tane’ diyen Bağış’a ise Metehan Demir, ‘Sabah uyanıp Allah’ım Egemen Bağış’tan bir ayet inse de ben de onu RT etsem deyip bekleyen 13 kişi de RT etmiş’ diyor

METEHAN DEMİR’E: ÇARPILACAKSIN!

Bir köşe yazarının yazısı üzerine konuşan Metehan Demir, Bağış’ın eşi Beyhan Bağış ile ilgili ‘Beyhan, duadan daha fazla şeyler yapacağımızı bilir’ diyor ve ekliyor: Bakara 156
Bunun üzerine Bağış, ‘Çarpılacaksın’ diyor.
Bunun üzerine Metehan Demir daha ileri gidiyor. ‘Her kim ki Egemen Bağış’ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159′ diyerek ekliyor.

‘BU BAKARA İYİ MAKARA’

Aydın Doğan’la bir toplantılarından bahseden ikiliden Metehan Demir, ‘Her kim ki Aydın Bey’in o zor gününde onun yanında olur, o Allah’tan her istediğini alır, Bakara 165′ diyerek gülmeye başlıyor.
‘Bu bakara iyi ya’ diyen Demir’e Bağış’tan kahkalar eşliğinde cevap geliyor: ‘Makara iyi’

İŞTE O SES KAYIDI

---> ‘Bu Bakara iyi makara!’ - Bakara Suresi ve Egemen Bağış

Çok şükür bunların montaj olduğu algısını geçtik. Beşir Atalay'ın ve Başbakanın dinliyorlar mesajları herşeyi ortaya döktü ki gerçek. İşte o ses kayıtlarından birisi daha ortaya çıktı. O yüzden hala montaj diyecek arkadaşlarımız varsa bi zahmet susarlarsa sevinirim : )

1912522_10152310084728330_1400607300_n.jpg

facede gordum bu resmı ne dedıklerını tam anlayamamıstım. sımdı taslar oturdu.,
sabah sbah gozleırmı acamadan sadece yazık deyııp cıkcam. halaa anlayamayanlar var..

Bakara iyi makara : )
Sonra bunlara dinci deyince biz suclu oluyoruz.

Ee hani savunacak hic bir ak genc yok mu bakara makara egemeni

''Akepeyi seviyoruz hülloooooğğğğğğğğğ''
Ya bir defolun gidin bu ülkeden Allah aşkına!

Her şeyi geçtim her şeye tamam da Allah'ın suresi ile dalga geçmek de nedir!
Allah ıslah etsin.

lütfen ama bu montoj.

yaaaa bir gidin işinize.

birgül şaka yapıyosun heralde :D :D :D :D hala montaj diyen arkadaşlarımız varsa bu millete az bile yapıyor bu başçalan :)

Durmak yok, ç almaya devam...

aq partiliyiz aq partili hülolooooggg

Bu paralel devlet denen illet daha önce sohbetlerini ağlayarak dinlediğimiz zat öyle şer ki şuanki hükümeti devirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır.

Son kozlar oynanıyor.Daha birçok video ve kaset çıkacak özellikle seçim yasağının başladığı yani 27 mart ve sonrasında..

Sabırla seçim sürecinin geçmesini bekliyoruz.Ardından biz konuşacağız bazıları susacak.

E biz akpyi elestirirken hani dinden cikiyoruz ya :)

Artik su magdur edebiyatini birakalim ha ?
Her sakalliyi hoca sanmayalim

Paralel devleti olusturanda tayylp erdogandir.
Bu teskilati ben yerlestirmedim oraya

Ama aglamayana meme yok bu ulkede.
Bu yuzden midir bu zırlamalar ?

Bu paralel devlet denen illet daha önce sohbetlerini ağlayarak dinlediğimiz zat öyle şer ki şuanki hükümeti devirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır.

Son kozlar oynanıyor.Daha birçok video ve kaset çıkacak özellikle seçim yasağının başladığı yani 27 mart ve sonrasında..

Sabırla seçim sürecinin geçmesini bekliyoruz.Ardından biz konuşacağız bazıları susacak.

Doğru konuş doğru varsa belgen çık konuş boş yere tehditlerle şunlarla bunlarla değil, verecek cevabınız bile yok gelmiş hala çırpınıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri