---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? (: http://www.youtube.com/watch?v=wkVUj1K6cnw
Henna Bayan Üye 5 Ara 2012 #482 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Fettah Can- Evlilik Sandalı Zara-Dilenci( orhan gencebay ile Bir ömür)
---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Fettah Can- Evlilik Sandalı Zara-Dilenci( orhan gencebay ile Bir ömür)
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 6 Ara 2012 #483 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Sıla-Aslan gibi.
M Mastor Kayıtlı Üye 6 Ara 2012 #484 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Hüsnün senin ey dilber nadide kamer mi
Sibel1 Bayan Üye 7 Ara 2012 #485 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? hayko cepkin - yeni bir gün
LaZZkopateLLa Bayan Üye 9 Ara 2012 #486 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim,eder miyim Delimiyim affeder miyim İsmine bir çizgi attım Artık seni bağlamaz benim hayatım Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp Acemi balık gibi ağlara dolanıp Pişman da olsan kapımda yatsan Tarih bile yazsan kimin umrunda
---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim,eder miyim Delimiyim affeder miyim İsmine bir çizgi attım Artık seni bağlamaz benim hayatım Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp Acemi balık gibi ağlara dolanıp Pişman da olsan kapımda yatsan Tarih bile yazsan kimin umrunda
nihaann Bayan Üye 9 Ara 2012 #487 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? http://www.youtube.com/watch?v=Qkt8AB-WY7U MEHMET ERDEM-- HERKEZ AYNI HAYATTA....
---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? http://www.youtube.com/watch?v=Qkt8AB-WY7U MEHMET ERDEM-- HERKEZ AYNI HAYATTA....
quLDeniz Bayan Üye 10 Ara 2012 #488 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Gripin fuL aLßüm YaLnızLıqın çaresini ßuLmuşLar..
parasite Kayıtlı Üye 10 Ara 2012 #489 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Norah Jones - Sunrise ve Gripin - Bugün Yalnızlığımın Doğum Günü ...
---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Norah Jones - Sunrise ve Gripin - Bugün Yalnızlığımın Doğum Günü ...
Wu-Tang Kayıtlı Üye 10 Ara 2012 #490 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Herrsey guzel olacak,senle olunca..
G Gülümse. Bayan Üye 10 Ara 2012 #491 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Murat Dalkılıç - Sarhoş Yakamoz.
F fatma nur Bayan Üye 10 Ara 2012 #492 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? mustafa ceceli deli gönlüm
LaZZkopateLLa Bayan Üye 15 Ara 2012 #495 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? A'n Eznak Ya Ma'alem Ya Ma'alem Ya Ma'alem:3dth8:
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Ara 2012 #496 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? muraz dalkılıc-kusursuz savas Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Ara 2012
waLL~é Bayan Üye 15 Ara 2012 #498 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Karmate - kendine iyi bak, beni düşünme...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 17 Ara 2012 #499 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..?