---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? (: http://www.youtube.com/watch?v=rk4OYJ83q3Q
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 28 Eki 2012 #443 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Ozlem özdil - sürgün
quLDeniz Bayan Üye 28 Eki 2012 #444 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Onur Mete - ßu Aşktan Gidiyorum
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 28 Eki 2012 #445 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Cevdet Bağca / Kırgın
'hayaL Bayan Üye 30 Eki 2012 #447 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Grup nara...aç bana kollarını
sevdaseli Bayan Üye 1 Kas 2012 #450 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? model dagılmak istiyorum
D 'DiLek Bayan Üye 1 Kas 2012 #451 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Dinlemiyorum bu aralar peki sarki.
D 'DiLek Bayan Üye 1 Kas 2012 #452 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? 'DiLek' Alıntı: Dinlemiyorum bu aralar peki sarki. Genişletmek için tıkla ... pek*
---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? 'DiLek' Alıntı: Dinlemiyorum bu aralar peki sarki. Genişletmek için tıkla ... pek*
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 5 Kas 2012 #453 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Olgun Simsek Üflediler Söndüm
Heretic. Erd Bayan Üye 6 Kas 2012 #454 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? One Direction / More Than This.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2012 #455 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Özcan Deniz / Nasip Değilmiş.
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 9 Kas 2012 #456 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? tarkan adımı kalbine yaz
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2012 #457 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Sen bir aysın ben kara gece, Gel derim gel derim gel derim. Bu can senin sersebil ettim, Al derim al derim al derim.
---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Sen bir aysın ben kara gece, Gel derim gel derim gel derim. Bu can senin sersebil ettim, Al derim al derim al derim.
leylmira Bayan Üye 9 Kas 2012 #458 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? üstteki şarkı favorimsin Sıla Aslan Gibi
Deniz kızı Bayan Üye 10 Kas 2012 #459 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Kayahan - Odalarda Işıksızım
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Kas 2012 #460 ---> Bu Aralar En Çok Dinlediğiniz Şarkı..? Dope'nin bir şarkısı.