BENCE SELENA BEZ BEBEĞİ DE İZLİYORUM AMA SELENA:8:
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 9 Tem 2008 #4 biri fox da diğeri de ATV deikiside dizi çocuklar için ama büyüklerde izliyo
PReѧ Kayıtlı Üye 9 Tem 2008 #6 diesel valla bez bebek tatlı ve güzel bir dizi çocuklar tarafından izlenmesine rağmen büyükler de zevkle izliyor.
diesel valla bez bebek tatlı ve güzel bir dizi çocuklar tarafından izlenmesine rağmen büyükler de zevkle izliyor.
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 9 Tem 2008 #7 dieséL' Alıntı: he dizi bende diom kim foruma yenimi geldiler. Genişletmek için tıkla ... evet çok izleniyo büyüklerde seviyo+yeni gelselerdi haberimiz olurdu dimihihihi
dieséL' Alıntı: he dizi bende diom kim foruma yenimi geldiler. Genişletmek için tıkla ... evet çok izleniyo büyüklerde seviyo+yeni gelselerdi haberimiz olurdu dimihihihi
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 9 Tem 2008 #10 bende bez bebeğin tekrarlarını izliyorum selena olunca ona açıyorum tabi
piLLibebenq Kayıtlı Üye 10 Tem 2008 #14 ßen ikisinide pek sefyo sayıLmam ama tw ye muhtac kaLınca ßide ßise oLmayınca kanaLLarda ikisinide ayırd edmeksisin isLiom
ßen ikisinide pek sefyo sayıLmam ama tw ye muhtac kaLınca ßide ßise oLmayınca kanaLLarda ikisinide ayırd edmeksisin isLiom
sweet_child Kayıtlı Üye 10 Tem 2008 #18 Diziyle hiç alakam olmadığı için bilmiyorum. Fakat Hiçbiri seçeneği yok =)
çυкυℓαтα Bayan Üye 10 Tem 2008 #20 İkiside SaçmaLık arkada$ın dedigi gibi cocukLarı kandırıyoLar sokakLarda biLe cocukLar onLarı canLandırıyoo ..
İkiside SaçmaLık arkada$ın dedigi gibi cocukLarı kandırıyoLar sokakLarda biLe cocukLar onLarı canLandırıyoo ..