ıkısını de ızlemıyorum ısımlerını duydum sadece..
~Simay~ Banned 10 Tem 2008 #22 bezbebek bunu ilk defa burda duyuroum selenayıda hiç izlemedim reklamlarda gördüm komik
blackkont2 Kayıtlı Üye 10 Tem 2008 #23 böylee saçmalıkları izleyeceğinizee gidin dur yolcuyuyu izleyinn yaa bu dizilerr bizii gerçeklerdenn uzklaştırdıı
böylee saçmalıkları izleyeceğinizee gidin dur yolcuyuyu izleyinn yaa bu dizilerr bizii gerçeklerdenn uzklaştırdıı
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 12 Tem 2008 #32 kader!m' Alıntı: çocuklar için ama ben hiç kaçırmadan selenayı izliyorum Genişletmek için tıkla ... zaten büyüklerde izliyohahaha
kader!m' Alıntı: çocuklar için ama ben hiç kaçırmadan selenayı izliyorum Genişletmek için tıkla ... zaten büyüklerde izliyohahaha
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 12 Tem 2008 #33 kader!m' Alıntı: çocuklar için ama ben hiç kaçırmadan selenayı izliyorum Genişletmek için tıkla ... zaten büyüklerde izliyo hahaha :8:
kader!m' Alıntı: çocuklar için ama ben hiç kaçırmadan selenayı izliyorum Genişletmek için tıkla ... zaten büyüklerde izliyo hahaha :8:
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 13 Tem 2008 #36 bez bebeği izlememin sebebi tek jokerin olması onunda özetlerini izliyorum
•£smer_BeBeq• Bayan Üye 14 Tem 2008 #40 sihire fln ilgi duyduğumdan değilde nedense selenayı izlemeyi daha çok seviyorum diziye sihirli fln olduğu için bakmıyorm yani..
sihire fln ilgi duyduğumdan değilde nedense selenayı izlemeyi daha çok seviyorum diziye sihirli fln olduğu için bakmıyorm yani..